Noorwegen - Oslo


7 dagen

14/08/2023 - 20/08/2023

prijs € 1350


Noorwegen - Oslo


7 dagen

14/08/2023 - 20/08/2023

prijs € 1350


Noorwegen - Oslo


7 dagen

14/08/2023 - 20/08/2023

prijs € 1350


Noorwegen - Oslo


7 dagen

14/08/2023 - 20/08/2023

prijs € 1350


Noorwegen - Oslo


7 dagen

14/08/2023 - 20/08/2023

prijs € 1350


prijs € 1350
7 dagen
Reisdatum: 14/08/2023 - 20/08/2023
Deelnemers: min. 6 - max. 13
Beschikbaar: Nee
Reisnummer: 23NO1OLA1
Al 13 deelnemers
Wie gaat er mee?

Leeftijd:

36-451
46-553
56-653
65+6

Geslacht:

mannen2
vrouwen11
Waarvan 11 individueel ingeschreven
Groepsreis Noorwegen
Oslo is in korte tijd uitgegroeid van een stad met een wat provinciale uitstraling tot een bruisende en jonge hoofdstad. Recente staaltjes van moderne architectuur als het nieuwe operagebouw en meerdere nieuwe musea tonen wat Oslo nog in haar mars heeft. Oslo geeft haar geheimen geleidelijk aan prijs, voor wie er de tijd voor neemt ze te ontdekken. Haar ligging aan een schitterende fjord en aan de voet van de bergen - 's winters kan je er met de metro gaan skiën! - maken Oslo uniek in haar soort, anders dan alle andere hoofdsteden. We gaan dus ook zeker op wandel in de prachtige natuur rondom en verkennen de Oslofjord vanop het water. Oslo onbekend...? Na deze reis zeker niet onbemind!

Wat maakt deze reis bijzonder?

 

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Deze reis scoort

9,3

41 Beoordelingen

reviews van klanten

Oslo stelde zich met al zijn facetten aan ons voor. Groen, cultuur met GROTE C, muziek, zelfs een avontuurlijke SLALOMafdaling, tijdens onvergetelijke wandelingen. Deze mix samen met de perfecte gids en een toffe groep enthousiaste Oslo-verkenners bezorgden ons een ideale wandelvakantie!

Nicole P. -

Heel gevarieerd aanbod van musea, stads- en natuurwandelingen; leuke boottocht ook op de fjord en bijwonen van opera in het mooie operagebouw was top.

Linda S. -

Oslo is een mooie staat met veel groen errond. Dankzij de begeleider zijn enthousiasme en knowhow heb ik erg genoten van deze stad. Ook de goede sfeer in de groep deed heel veel.

Greet S. -

Oslo is goed bevallen, een wereldstad op mensenmaat, met veel gezelligheid en met overvloedig veel groen. Water alom: riviertjes, beken, watervallen en zeker en vast ook de prachtig ruime fjord, met bootjes, eilandjes en idyllische strandjes. Al wandelend en met openbaar vervoer of ferry ontdekten we kunstwerken, stemmige pleintjes, mooie houten huizen, en héél wat modern aangelegde stadswijken langs het water. Interessant bezoek aan de opera. Deze reis was voor mij een mooie kennismaking met de Scandinavische levensstijl. Zeker een aanrader.

Carla M. -

Het was een goed georganiseerde reis. Een goed programma, niet te overvol.

Marie M. -

Mooi, afwisselend, zeer goed begeleid, dik in orde, aanrader voor iedereen die van citytrips houd.

Marc G. -

Al wandelend de stad en haar wijken van binnenuit ontdekken, zeer geslaagd !

Fran V. -

Deze reis is vooral boeiend doordat er zoveel afwisseling in het programma zit. Wandelen langs de fjord, langs de prachtige gebouwen in de stad,bezoek aan de musea en het operagebouw, een natuurwandeling,... Een fijne ervaring!

Lieve C. -

De reis naar Oslo is een hele fijne mix van cultuur en de mooie Scandinavische natuur. Een van de hoogtepunten was absoluut het bezoek aan het operagebouw met nadien ook een operavoorstelling. Dit is zeker een aanrader, ook als je geen operaliefhebber bent. Je overnacht in het bruisende stadscentrum, maar het is fijn dat je ook heel snel midden in de natuur zit. Bart is absoluut de perfecte man om deze reis te begeleiden. Hij weet enorm veel over de geschiedenis en cultuur van Noorwegen. Hij kent de stad en de omgeving goed en kan met heel veel enthousiasme vertellen over alle bezienswaardigheden. Dit is een absoluut een meerwaarde voor de reis.

Katrien V. -

Oslo, verrassend en boeiend. We wandelden verrassend vaak door mooie groene plekjes. Altijd was er wel een boeiende belevenis. Zeker het bezoek aan het operagebouw was een hoogtepunt, maar ook de bezoeken aan musea en beeldenpark en de wandeling langsheen de rivier, met z'n mooie gerestaureerde fabrieksgebouwen. Met de begeleiding van Bart werd het een SUPER REIS!

Tonny en Rita V. -

Fantastische reis. Nooit verwacht dat 6 dagen niet genoeg waren om al het mooie van Oslo te ontdekken!

Jeannine P. -

Zeker voor een eerste kennismaking met het Scandinavisch leefpatroon geeft deze trip je een optimaal beeld.

Luc V. -

Volg het spoor van de Vikingen en laat je verleiden door een heerlijke mix van prachtige natuur en het bruisende Oslo.

Judith G. -

Wie een citytrip wil doen zonder veel drukte en cultuur afgewisseld met natuur, moet zeker Oslo bezoeken. Deze veelzijdige stad heeft veel te bieden. Cultuur met Munch en de opera achter en voor de schermen, is zeker een topper. Natuur vind je op een boogscheut en met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken, bossen, vergezichten en avontuurlijke wandelingen. Het is er allemaal. Oslo, zeker een bezoekje waard!

Micheline G. -

Oslo is een mooie verrassende stad met veel groen en verschillende mooie musea en beeldenparken .

Rita V. -

Blauw, zilver licht. Vikingen, ontdekkingsreizigers en M U N CH. Uitmuntend!

Dries D. -

Gevarieerde ontspannen trip met een mooi evenwicht tussen wandelingen in de natuur en cultuur.

Claire S. -

Cultuur, natuur, lekker eten, goede sfeer, leuke reisgenoten, vrije tijd voor jezelf en anderen... Alles wat een mens nodig heeft op vakantie! Top!

Leen V. -

Een fijn Noorse stad om te ontdekken, prachtige architectuur, een voorbeeld van infrastructuur voor ons klein Belgenland. En ja bezoek aan de opera TOP TOP

Maria D. -

Ik heb heel erg genoten van deze reis ,vooral het operagebeuren en de wandelingen in het groen en langs het water vond ik zalig!

Denise H. -

De Oslo-trip is een echte aanrader! Goed stapritme, mooie natuur & cultuur en lekkere eetadresjes.

Nele V. -

Oslo: toffe, moderne, gezellige stad. Leuke eerste kennismaking met Scandinavië!

Martien C. -

Wandelen is de ideale manier om de musea, parken, foodmarkets én het operahuis met omliggende natuur van deze mooie stad te verkennen!

Carine A. -

Algemene reistips

Jouw laatst bekeken reizen:

Mail me deze reizen

Dag 1

Vlucht naar Oslo en transfer met de trein naar het centrum. We komen in de loop van de namiddag toe, wat ons de tijd laat voor een eerste kennismaking. Het centrum van Oslo wordt doorsneden door de lange Karl Johans Gate, een brede winkelstraat waarlangs de kathedraal en nog een reeks monumentale gebouwen staan. Onze wandeling leidt ook naar de kade waar het middeleeuwse slot Akershus over de fjord waakt.

Dag 2

We starten de dag met een bezoek aan het hypermoderne operagebouw, dat als een ijsberg lijkt rond te drijven in de fjord, en geroemd wordt als één van de mooiste gebouwen ter wereld. Het is een ontwerp van Snøhetta, een Noors architectenbureau dat ook de nieuwe bibliotheek van Alexandrië ontwierp. Een rondleiding achter de schermen toont niet alleen de knappe architectuur van dit meesterwerk, maar ook welke complexe organisatie er achter elke opera- en balletproductie schuilgaat. 

Na het bezoek aan de opera volgen we de kade via het stadhuis tot de trendy hedendaagse wijk Åker Brygga met zijn vele hippe restaurants, bars en boetieks. Hier ligt het nagelnieuwe nationaal museum, met een prachtige collectie van zowel Scandinavische en internationale kunst als een boeiende afdeling gewijd aan design.

Als het weer het toelaat, besluiten we de dag met een korte boottocht langs enkele eilanden, die ons een blik gunt vanaf het water op het centrum.

Dag 3

Vandaag staat een goed gevulde culturele dag op het programma. De tram brengt ons bij het Vigeland-park. Gustav Vigeland is Noorwegens bekendste beeldhouwer. De vele beelden in het park, die verwijzen naar het gezin en de relatie tussen ouders en kinderen, weerspiegelen de trauma's uit zijn jeugd. Ze zijn ontroerend mooi. 

Dan maken we een wandeling langs de rotsachtige kust van Bygdøy. Dit schiereiland  telt een paar interessante musea. Erg boeiend is het Fram museum, opgebouwd rond het schip gaat waarmee de Noren rond de vorige eeuwwisseling de poolstreken verkenden. Het museum laat je kennismaken met de onherbergzame wereld van de polen, en de gevaren die de expedities moesten trotseren om ze te exploreren. Hier, en ook in het aangrenzende Kon Tiki museum, herbeleef je het verhaal van nationale helden als Roald Amundsen (de eerste man op de zuidpool) en Thor Heyerdahl (die in de voetsporen van de Inca's op een rietvlot de Stille Oceaan doorkruiste).
Ook het Folkmuseet loont zeker de moeite: in dit kleine Bokrijk vind je oude woningen en boerderijen uit heel Noorwegen.
Liefhebbers van hedendaagse kunst vinden dan weer hun gading in het Astrup Fearnley museum, een realisatie van architect Renzo Piano.
En uiteraard kan je het ook rustiger aan doen en wat rondstruinen, een terrasje doen of wat shopping.

Dag 4

We duiken in de wereld van Noorwegens bekendste kunstenaar, Edvard Munch. Het gloednieuwe Munch Museum dat in 2020 zijn deuren opende, bezit 's werelds grootste verzameling van zijn werken. In de namiddag trekken we naar de oude arbeidersbuurt rond de Åkerselva-rivier, waar Edvard Munch opgroeide. Ze is flink bezig één van de nieuwste 'places to be' te worden, waar in de oude industriële gebouwen tal van culturele, sociale en andere initiatieven opbloeien. Een lange wandeling langs de oevers van de rivier en door verrassend veel groen brengt ons ook door Grunerløkka, een trendy buurt met veel jonge bewoners.

Dag 5

Tijd om het groen op te zoeken. Oslo is omgeven door een gordel van heuvels en bergen, waarin tal van paden de wandelaar door bossen en langs meren leiden. We starten met een makkelijke wandeling langs de beroemde skischans van Holmenkollen, een modern staaltje architectuur van de hand van onze landgenoot Julien De Smedt. In een 150 jaar oud houten chalet genieten we niet alleen van het prachtig uitzicht op Oslo en omgeving, maar ook van een lekker stuk appeltaart met slagroom - al generaties lang beschouwd als de lekkerste van Oslo.

Dan begint het steviger werk: gedurende enkele uren gaan we over glooiende paden door het woud, picknick in de rugzak. Goede wandelschoenen zijn een must, want zelfs in de nabijheid van de hoofdstad laat de natuur zich niet temmen: de paden zijn oneffen, je moet uitkijken voor de vele stenen en wortels en het gaat regelmatig op en neer. De stad lijkt veraf, we wanen ons in hartje Scandinavië.

Opmerking: wie deze wandeling niet wenst mee te maken, kan na het bezoek aan de skischans en het chalet op eigen houtje met de metro terugkeren naar de stad.

Dag 6

We gaan op uitstap om de Oslofjord beter te leren kennen. Deze 107 km lange fjord vormt de verbinding tussen de hoofdstad en de Noordzee, en elk schip dat Oslo aandoet moet hier door. Met de veerboot varen we naar Drøbak, vanop het water zien we het heuvelend landschap en de eilanden aan ons voorbijglijden.  

Drøbak is een schilderachtig plaatsje met mooie houten huizen, waar de Noren van oudsher in het weekend of vrije tijd van de rust kwamen genieten. Het is aangenaam rondstruinen in deze plaats waar de fjord zowat op zijn smalst is, amper een kilometer breed. 

In de late namiddag keren we met de bus naar Oslo terug.

Dag 7

De laatste voormiddag kan je naar eigen goeddunken doorbrengen. Optioneel kan je met de begeleider een wandeling maken door het Ekebergpark, een openluchtmuseum van beeldhouwkunst uit voornamelijk de 20ste eeuw, gelegen in een prachtige natuurlijke setting en met een mooi uitzicht op de stad en de fjord.

Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht in de late namiddag.

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Algemene reistips

Jouw laatst bekeken reizen:

Mail me deze reizen

Prijs

Basisprijs: € 1350
Eenpersoonskamer (mits beschikbaar): € 390
Voorschot: € 480 per persoon

Inbegrepen

 • vluchten
 • luchthaventransfers
 • logies op basis van tweepersoonskamer
 • ontbijten
 • openbaar vervoer in het kader van het programma (je beschikt over een 7-dagenpas voor alle openbaar vervoer)
 • geleid bezoek aan de opera
 • entree Munch museum
 • begeleiding
 • BTW.

Niet inbegrepen

 • overige maaltijden (budget ca. € 300-350)
 • inkomgelden (budget: ca. € 30-50, afhankelijk van wat je wenst te bezoeken)
 • dranken
 • persoonlijke uitgaven
 • evt. reisverzekering.

Betalingsvoorwaarden

 1. Op het tijdstip van boeking dient het vermelde voorschot te worden betaald.
 2. Het saldo dient ten laatste 1 maand voor uw vertrek betaald te worden.
 3. Bij boeking binnen de maand voor vertrek, of bij bepaalde reizen met een relatief lage reissom, dient meteen het volledige bedrag betaald te worden.
 4. Vervoer dat afzonderlijk wordt geboekt en waarvan het volledige bedrag meteen bij boeking of bij het uitschrijven van het vervoersbewijs door de vervoerder geïnd wordt, dient eveneens volledig betaald te worden.

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Jouw laatst bekeken reizen:

Mail me deze reizen

Begeleiding:

Bart De Winter

Bart De Winter is al vele jaren gespecialiseerd in stadswandelreizen. Hij werkte deze reis zelf uit en begeleidde ze meermaals. Hij deelt graag zijn enthousiasme voor deze minder bezochte hoofdstad, waar bekende en minder bekende plaatsen, cultuur en natuur elkaar afwisselen.

Aantal deelnemers

Dit is een begeleide groepsreis met min. 6 en max. 13 deelnemers.

Indien het aantal personen dat zich voor de pakketreis heeft ingeschreven kleiner is dan dit minimumaantal, kan Anders Reizen de reis annuleren mits de deelnemers hiervan in kennis worden gesteld uiterlijk:
 1. twintig dagen vóór het begin van de pakketreis bij reizen van meer dan zes dagen;
 2. zeven dagen vóór het begin van de pakketreis bij reizen van twee à zes dagen;
 3. 48 uur voor het begin van de pakketreis bij reizen die minder dan twee dagen duren.
In dit geval betaalt de organisator aan de reiziger alle bedragen die hij voor de pakketreis heeft ontvangen, terug zonder een bijkomende schadevergoeding verschuldigd te zijn.

Wandelniveau

()

We zijn heel de dag te voet op stap, wat ook in een stad best vermoeiend kan zijn. Deze stadswandelingen wisselen af met enkele korte en één lange natuurwandeling.

De korte natuurwandelingen op dag 3 en aan het begin van dag 5 verlopen over gemakkelijke paden en wegen. De langere natuurwandeling op dag 5 duurt 4 à 5 uur en heeft qua terrein niveau : regelmatig rotsachtig, met wortels overwoekerd of drassig, en kan bij nat weer glad zijn. Hoewel de hoogteverschillen beperkt zijn, moet er af en toe gestegen en gedaald worden. Wandelschoenen met goed zoolprofiel zijn echt vereist, wandelstokken kunnen ook van pas komen. Wie deze wandeling niet wenst mee te doen, kan op eigen houtje met de metro terugkeren naar het centrum.


Gezien wandelen de hoofdactiviteit van deze reis is, moet elke deelnemer over de vereiste fysieke geschiktheid beschikken om zelfstandig, d.w.z. zonder een beroep te doen op medereizigers en/of reisbegeleider, aan deze wandelingen deel te nemen.

Logies

Comfortabel hotel ***. Het is zeer centraal gelegen, vlakbij de belangrijkste straten en bezienswaardigheden en de halte van tram, bus en metro: een groot pluspunt in een uitgestrekte stad als Oslo. Hierdoor is er ook kans op enig nachtlawaai (voornamelijk in het weekend). Wie hieraan gevoelig is voorziet best oordopjes.  Tweepersoonskamers met privaat sanitair en wifi. 


Maaltijden

Enkel ontbijt is inbegrepen: uitgebreid buffet met koude en warme gerechten.

De overige lunches en de avondmaaltijden zijn niet inbegrepen. Hieraan kan je naar wens meer of minder geld spenderen, maar voorzie gemiddeld een budget van ca. € 300-350.


Bagage

Zoals in veel Scandinavische hotels is de opbergruimte in de kamers eerder klein; hou je bagage dus best beperkt. Voorzie ook een makkelijk te hanteren tas of koffer met wieltjes, waarmee je vlot de afstand van de luchthaventrein naar het hotel kan overbruggen (ca. 15 minuten gaan).


Vervoer

We vliegen met Scandinavian Airlines (SAS)

Het vermelde vluchtschema vermeldt de gegevens die ons op het tijdstip van boeking van de vluchten door de luchtvaartmaatschappij werden verstrekt, en geldt onder voorbehoud van wijzigingen door de maatschappij.
Ze is gebaseerd op een groepsreservatie waarbij min. 10 passagiers vereist zijn. Bij minder deelnemers is het mogelijk dat wij de reservatie niet kunnen behouden en genoodzaakt zijn te kiezen voor een andere maatschappij met een ander vluchtschema.
De reeds ingeschreven deelnemers zullen op de hoogte worden gebracht van eventuele wijzigingen in het vluchtschema zodra deze zich voordoen.
 VertrekAankomst
SK4744Brussel 14/08/2023 10:55Oslo 14/08/2023 12:55
SK4745Oslo 20/08/2023 16:25Brussel 20/08/2023 18:20

We verplaatsen ons vaak te voet. Langere verplaatsingen doen we met de openbare bus of tram, de metro of de boot.


Op goede voet

op goede voet

'Anders Reizen', dat is actief reizen waarin wandelen centraal staat. Wandelen als een manier om te ontdekken, te ontmoeten en om tijd te nemen. Liever een beperkte regio echt leren kennen dan vluchtig rondreizen. Dit alles met oog voor het welzijn van de plaatselijke bevolking en onze lokale partners.

Voor reizen binnen Europa wil dit voor ons zeggen:

 • Elke dag min. 3 uur wandelen
  (of buitensport) op minstens de helft van het aantal dagen.
 • Waar mogelijk kiezen voor vervoer over land.
  Met trein, (mini)bus of eventueel wagen. Is vliegen onvermijdelijk dan is de reis minimum 7 dagen lang. Geen minitrips per vliegtuig dus. En de uitstoot van je vlucht wordt door ons gecompenseerd via Treecological.
 • Het aantal lange verplaatsingen ter plaatse beperken.
  Het aantal dagen waar we meer dan 2 uur vervoer gebruiken is nooit meer dan een derde van het aantal dagen ter plaatse. Wanneer er lokaal gevlogen wordt, beperken we ons tot 1 binnenlandse vlucht per 7 dagen ter plaatse (vluchten aansluitend bij de internationale vlucht niet meegerekend).
 • Van deze regels wijken we enkel af wanneer er een verantwoorde reden voor is.

Klimaat

Het kan zowel zonnig als regenachtig, zacht als fris zijn. De dagen zijn in deze tijd van het jaar erg lang.

Verdere informatie over het regionale klimaat kan je vinden op: Weatherbase. Een weersvoorspelling op korte termijn kan je vinden op: Accuweather


Meenemen op reis

Hieronder vind je een uitrustingslijst die specifiek is voor deze reis. Informatie over reisuitrusting in het algemeen en een lijst van buitensportzaken waar je als deelnemer aan een van onze reizen korting krijgt, vind je op deze webpagina rechts, onder 'Algemene reistips'.

Je hebt recht op 1 stuk ruimbagage en 1 stuk handbagage. De bagage die meegaat in de laadruimte van het vliegtuig moet een label dragen met je naam (thuisadres of adres van het logies hoeft niet). Je krijgt een label van Anders Reizen op de kennismakingsbijeenkomst of in de luchthaven.

Bagage

 • reistas of kleine koffer
 • dagrugzakje

Schoeisel & kousen

 • comfortabele schoenen voor in de stad
 • wandelschoenen met goed zoolprofiel voor de natuurwandelingen (zeker vereist voor dag 5!)
 • (wandel)sokken

Kledij

 • soepele (wandel)broek voor de natuurwandeling
 • regenjas
 • warme trui of fleece

Verzorging

 • toiletgerief
 • insectenwerend middel (tegen muggen in de bossen)

Diversen

 • evt. wandelstokken voor extra steun op de oneffen ondergrond tijdens de natuurwandelingen
 • evt. oordopjes
 • evt. verduisterend oogmasker
 • evt. paraplu.

Geld

 • De munt in Noorwegen is de kroon. Voor een recente wisselkoers, verwijzen we je naar: currency/converter/
 • Je hoeft op voorhand geen kronen aan te kopen.
 • Bij aankomst op de luchthaven en ook in de stad kan je met je betaalkaart geld afhalen. Veel contant geld heb je trouwens niet nodig, want het is in Noorwegen heel gebruikelijk om met je betaal- of kredietkaart te betalen, zelfs voor kleine bedragen.

Formaliteiten

Voor deze reis volstaat je identiteitskaart.

Tip: Maak een kopie van je identiteitskaart en bewaar deze apart. In geval van verlies of diefstal, kan je op de Belgische ambassade/consulaat vaak sneller worden geholpen. Wie nog een stapje verder wil gaan, kan zijn/haar reisdocumenten inscannen en ze als bijlage naar het eigen e-mailaccount (gmail, hotmail e.d.) sturen. Indien je één of meerdere dagreizen van de Belgische ambassade/consulaat vandaan zit en er is internet in de buurt, kan je hen alvast de nodige documenten mailen.


Meer informatie

Heb je een goed boek gelezen, een interessante website ontdekt…? Laat het ons weten. Aanvullende informatie vind je in reisgidsen, die je kan lenen bij openbare bibliotheken, of kan aankopen in de betere (reis)boekhandel, zoals:

Tip: als je graag leest voor het slapengaan, komt een boekenlampje misschien goed van pas.


Vertrekinfo

De vertrekinfo, met de afspraak- en vluchtgegevens en de deelnemerslijst, wordt twee weken voor vertrek doorgemaild. Wijzigingen

Anders Reizen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan niet-essentiële kenmerken van de reis en/of het programma aan te brengen en zal de deelnemers hiervan schriftelijk op de hoogte stellen.

Opzegging van de overeenkomst door de reiziger

De reiziger heeft het recht om de overeenkomst te allen tijde op te zeggen vóór het begin van de reis, tegen betaling van de volgende opzegvergoeding (telkens met een minimum van € 100 per persoon):
 • meer dan 8 weken vóór het vertrek: 10% van de reissom
 • 8 weken t.e.m. 29 dagen vóór het vertrek: 30% van de reissom
 • 28 t.e.m. 15 dagen vóór het vertrek: 50% van de reissom
 • 14 t.e.m. 8 dagen vóór het vertrek: 75% van de reissom
 • vanaf 7 dagen vóór het vertrek of bij niet-aanmelding op de plaats van vertrek of afspraak: 90% van de reissom.
Deze vergoeding moet in ieder geval en onmiddellijk aan de reisorganisator betaald worden, zelfs indien je beschikt over een annuleringsverzekering. Deze kosten worden na goedkeuring van het dossier door de verzekeringsmaatschappij terugbetaald. Bij annulering van vervoer dat afzonderlijk geboekt werd, gelden de annuleringsvoorwaarden van de vervoersmaatschappij(en), ook al wijken deze af van de hogervermelde voorwaarden.

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Jouw laatst bekeken reizen:

Mail me deze reizen