Denemarken - Kopenhagen


7 dagen

9/05/2023 - 15/05/2023

prijs € 1740


Denemarken - Kopenhagen


7 dagen

9/05/2023 - 15/05/2023

prijs € 1740


Denemarken - Kopenhagen


7 dagen

9/05/2023 - 15/05/2023

prijs € 1740


Denemarken - Kopenhagen


7 dagen

9/05/2023 - 15/05/2023

prijs € 1740


Denemarken - Kopenhagen


7 dagen

9/05/2023 - 15/05/2023

prijs € 1740


prijs € 1740
7 dagen
Reisdatum: 9/05/2023 - 15/05/2023
Deelnemers: min. 6 - max. 13
Beschikbaar: Nee
Reisnummer: 23DK1CPA1
Al 13 deelnemers
Wie gaat er mee?

Leeftijd:

36-451
56-657
65+5

Geslacht:

mannen2
vrouwen11
Waarvan 9 individueel ingeschreven
Groepsreis Denemarken
Kopenhagen laat zich misschien wel het best omschrijven als Scandinavië geparfumeerd met een vleugje Nederland en gekruid met een mespuntje Duitsland. Het centrum met zijn elegante huizen in vele kleuren straalt de grandeur uit van een lange geschiedenis, en tegelijk voel je de hartslag van een haven, de nabijheid van de zee en de invloed van een jonge bevolking die oude tot hippe buurten omtovert. Overal merk je dat aangeboren gevoel voor schoonheid dat de Denen hun reputatie op het vlak van design opleverde. Design is dan ook een thema dat zeker aan bod komt. Tijdens deze 7-daagse stadswandelreis kiezen we voor een uitgebreide en diepgaande kennismaking met Kopenhagen, al wandelend en ook eenmaal per fiets. Niet alleen met de stad zelf, maar ook met minder bekende plaatsen erbuiten die niet op het pad van de doorsnee bezoeker liggen.

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Deze reis scoort

9,3

39 Beoordelingen

reviews van klanten

Wat je op deze reis ziet en beleeft, kan je volgens mij nooit op eigen houtje meemaken. Ik ben meegegaan omwille van de mix tussen oud en hedendaags, cultuur en natuur, en de ruimere verkenning dan enkel de stad. De maaltijdsuggesties zijn goed, er kon, voor wie wilde, altijd samen worden gegeten. Er was voldoende ruimte voor individuele invulling. Heel fijne groep, top-begeleiding en..mooi weer. Niet twijfelen!!

Nelly P. -

Grondige verkenning van Kopenhagen vanuit een heel centraal gelegen hotel. Heel veel gezien, heel afwisselende reis, leuke groep en een fantastische begeleidster. We namen het goed geregeld openbaar vervoer naar plaatsen buiten de stad die zeker en vast een bezoek waard zijn. Ook de fietstocht was top. Een aanrader voor wie houdt van actieve citytrips.

Frans V. -

Kopenhagen van binnen en van buiten gezien. Prachtige stad en omgeving. Heel veel indrukken te verwerken maar echt de moeite. Top begeleidster, heel enthousiast en zorgzaam.

Vera S. -

Warm aanbevolen, zo'n groepsreis met Anders Reizen. Alles was van bij aanvang punctueel voorbereid, nergens tijdsverlies of onnodig wachten, zalig en ontspannend. De deelnemers hebben meestal ook dezelfde interesses. De sfeer in de groep was direct open, iedereen praat met elkaar, geen gedoe, iedereen wordt aanvaard zoals hij is. De cultuurreizen zijn super interessant, tenslotte wordt alles op verstaanbare manier uitgelegd. Men hoeft geen leraar geschiedenis te zijn om ervan te genieten. Een oprechte waardering voor de manier waarop de reisleider omgaat met iedereen, men is op zijn gemak en niemand wordt uitgesloten. Een aanrader !

Joris D. -

Een ontdekkingsreis door Kopenhagen in al zijn aspecten: cultuur, architectuur, natuur, culinair,.. onder begeleiding van een ervaren gids en in fijn gezelschap. Allemaal ingredienten voor een geslaagde vakantie!

Patricia P. -

Goed gevuld en gevarieerd programma met toch voldoende rustmomenten, perfecte afwisseling drukte van de stad-natuur-musea.

Dirk S. -

Kopenhagen: pracht bestemming en vooral boeiende combi tussen oud, traditie, en kunst versus modern, commercie, design. Heerlijke setting tussen zee, water, haven en toch nog veel groen. Begeleider liet veel ruimte voor eigen invulling indien het voorgestelde programma niet echt beviel. Mijn eerste maar zeker niet mijn laatste city trip met Anders Reizen. Het moet niet altijd wandelen in een bos of over een berg zijn. Noot: voldoende fit zijn is wel aangewezen voor deze alternatieve city trip.

Carla M. -

Reeds de 7de maal dat ik op reis ga met Anders Reizen. Elke bestemming was prima, zowel van locatie als van begeleiding. Maar met een super begeleider als Bart is het een zekerheid dat je de stad, haar cultuur en de leuke restaurantjes leert kennen. Ik kijk al uit naar een volgende reis, met aangename medereizen die soms vrienden worden.

Lucie D. -

Los van de weeromstandigheden (iets te koud) was de citytrip naar Kopenhagen zéér aangenaam en een échte aanrader voor mensen die een moderne stad willen ontdekken. Een toffe groep deelnemers én een uitstekende begeleider.

Jan V. -

De citytrip naar Kopenhagen heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Leuke tochten met oog voor architectuur, design en musea, afgewisseld met een streepje groen. Gezellige etentjes en heel goeie sfeer in onze groep :-)

Emmy S. -

Vele dingen mogen ontdekken in Kopenhagen maar ook enorm genoten van de wandeling in de natuur en fietstocht waar we veel hebben geleerd over architectuur. 's Avonds, samen nagenieten in restaurants waar het eten héél lekker was. Het enthousiasme van reisbegeleider Bart werkte aanstekelijk dus wij hebben dubbel genoten van deze reis. Heel aangename groep. Nu weer uitkijken naar de volgende reis.

Anny K. -

Te voet, met openbaar vervoer en per fiets de bruisende stad Kopenhagen en omstreken leren kennen, met een TOP-gids en een toffe groep! Mooie afwisseling tussen stad, cultuur en natuur. Perfecte ligging van logies.

Nancy D. -

Mooie stad - architectuur fietstocht was een meerwaarde. Vanaf de eerste dag een goede groepssfeer - prima begeleiding - heerlijk ontbijtbuffet.

Martine D. -

De reis naar Kopenhagen was echt schitterend: fantastisch leuke groep, prachtig weer en heel goede begeleider!

Rita D. -

Fijne dagen in Kopenhagen! Een leuk evenwicht van bezoeken, al wandelend de stad & natuur in de omgeving ontdekken en tijd om te genieten op een zomers relax tempo.

Nele V. -

Heerlijke reis met veel aandacht voor design, moderne kunst en innovatieve architectuur. De prachtige natuurwandeling was een aangename verpozing. Kortom een heerlijke designreis met een mooie portie natuur.

Muriel H. -

Zoals de vorige ( Anders) reizen ook nu weer een voltreffer: goed georganiseerd, leuke, aangename gevarieerde groep en goed weer, maar dat behoorde (waarschijnlijk....) niet tot het vaste programma…:-)

Pieter D. -

Algemene reistips

Dag 1

Aankomst in de voormiddag, transfer met de metro naar het centrum.

Nadat we onze bagage hebben afgeleverd in het hotel, gaan we op stap in het historische centrum van Kopenhagen. Hier treft je meteen met de typische charme die deze stad kenmerkt: keurige straten met stijlvolle woningen in diverse pasteltinten, sobere kerken op lieflijke pleintjes. In tegenstelling tot vele andere hoofdsteden straalt Kopenhagen een gevoel van rust uit: niet enkel doordat het gemotoriseerd verkeer er geweerd wordt - de fiets is koning -, maar ook omdat de Denen nu eenmaal rustige, ingetogen mensen zijn. Toch is Kopenhagen een wereldse stad, met opvallend veel chique winkels,  dure merkkledij, prachtig Scandinavisch design,…  De winkelstraat Strøget, die het centrum doorsnijdt, is naar verluidt de langste winkelstraat ter wereld.

Dag 2

Het centrum van Kopenhagen telt maar liefst drie paleizen die het Deense koningshuis in de loop der eeuwen heeft laten bouwen (Christiansborg, Amalienborg en Rosenborg). Zij vormen de leidraad voor de wandeling van vandaag, die ons laat kennismaken met weer andere buurten van Kopenhagen. Op onze route ligt het Design Museum, met o.m. een mooi overzicht van 20ste-eeuws Scandinavisch design. Een bezoek kunnen we dan ook niet overslaan. 

Dag 3

In Kopenhagen is de fiets koning, dat heb je inmiddels al gemerkt. Dus stappen we vandaag de fiets op voor een tocht van zo'n 30 km in de ruime omgeving van Kopenhagen. Maakten we gisteren kennis met het Deense design, dan richten we onze blik vandaag op hedendaagse architectuur. Die kreeg in Kopenhagen veel kansen. Onze tocht leidt langs een reeks knappe realisaties van zowel openbare als woongebouwen. We komen ook door een natuurreservaat, gelegen aan zee.

Dag 4

In de voormiddag waaien we uit tijdens een wandeling op Christianshavn, een voormalige havenbuurt op een eiland die grondig werd gerenoveerd en nu één van de hippe wijken van de stad is. Hier ligt de kleurrijke ‘vrijstaat’ Christiania, een unieke buurt waar het gebruik en de verkoop van soft drugs oogluikend gedoogd wordt. Het lijkt wel of je in de tijd terugkeert en in een hippiewijk uit de jaren ’60 terecht bent gekomen.

Na het obligate bezoek aan de beroemde zeemeermin uit het sprookje van Hans Christian Andersen, sporen we noordwaarts voor een bezoek aan het Louisiana Museum of Modern Art, een prachtig modernistisch gebouw gelegen aan zee, geroemd voor zijn collectie 20ste-eeuwse kunst en boeiende tentoonstellingen. Het is omgeven door een schitterende tuin waarin ook beelden verspreid staan. Vanop het terras van het café zie je aan de overkant van de Øresund Zweden liggen.

Dag 5

Na vier goed gevulde dagen hebben we wat vrije tijd verdiend om op eigen houtje de stad te verkennen. Houd je van schilderkunst, dan verdienen zowel het Statens Museum als de Ny Karlsberg Glyptotek een bezoek. Een blik op de geschiedenis van Denemarken krijg je dan weer in het Nationaal Museum (dat o.m. aandacht wijdt aan de Vikingtijd) of in het kasteel van Rosenborg, waar de koninklijke schatkamer is gevestigd. En liefhebbers van hedendaagse kunst kunnen met de bus naar Arken, een modern museum met zicht op zee.

In de late namiddag vertrekken we samen op uitstap naar Dragør, één van Denemarkens best bewaarde havensstadjes, vandaag de dag vooral een jachthaven. De lage huizen in de geplaveide straatjes zijn overwegend in het geel geverfd, wat het geheel een schilderachtige aanblik geeft. Vanop het fort heb je een uitzicht over de Sund. Na een rondwandeling blijven we er hangen voor het avondmaal.

Dag 6

Vandaag combineren we natuur met cultuur. We verplaatsen ons naar Jaegersborg Dyrehaven, een van de koninklijke jachtgebieden. Het bestaat uit uitgestrekte bossen en graslanden waarin enkele duizenden herten rondzwerven. Je kan ze vaak van heel dichtbij observeren. Het ontwerp van het gebied weerspiegelt de jachtmethoden die in de barok in zwang waren, reden waarom de Unesco het als Werelderfgoed heeft verklaard.

In dit mooie natuurkader gaan we enkele uren op wandel. De wandeling leidt langs Ordrupgaard, waar in een oud landhuis een pareltje van een kunstmuseum is gehuisvest, met een ruime collectie Franse impressionisten. Het werd door de architecte Zaha Hadid uitgebreid met een moderne vleugel die opgaat in het statige park, en kreeg er in 2021 nog een nieuwe uitbreiding bij, ditmaal een ontwerp van het Noorse bureau Snøhetta (van de opera in Oslo en het 9/11 Memorial in New York). Alsof dit alles nog niet volstond, behoort tot het museum ook het ernaast gelegen fourties-huis van de Deense ontwerper Finn Juhl. Zowel het villaatje als de inrichting werden door hem ontworpen en zijn in hun originele staat bewaard. Pure verwennerij voor elke liefhebber van Deens design!

Dag 7

We sluiten onze verkenning van Kopenhagen met een optionele wandeling in Nørrebro, een 19de-eeuwse arbeidersbuurt die is uitgegroeid tot een jeugdige multiculturele wijk. Hier ligt Assistens Kirkegaard, het sfeervolle kerkhof waar beroemde Denen als Hans Christian Andersen en de filosoof Kierkegaard hun laatste rustplaats vonden. De wandeling toont weer een ander gezicht van Kopenhagen.

In de loop van namiddag maken we ons klaar voor de rit naar de luchthaven en de terugreis naar België.

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Algemene reistips

Prijs

Basisprijs: € 1740
Voorschot: € 610 per persoon

Inbegrepen

 • vluchten
 • luchthaventaksen
 • transfers in het kader van het programma
 • logies op basis van eenpersoonskamer
 • ontbijten
 • entreeticket Louisiana museum
 • fietshuur op dag 3
 • Nederlandstalige begeleiding
 • BTW.

Niet inbegrepen

 • middag- en avondmalen en dranken (budget ca. € 400-450 euro)
 • inkomgelden (budget: ca. € 50-60)
 • persoonlijke uitgaven
 • evt. korting voor 2 personen die een dubbel bed delen: € 250 per persoon
 • evt. reisverzekering.

Betalingsvoorwaarden

 1. Op het tijdstip van boeking dient het vermelde voorschot te worden betaald.
 2. Het saldo dient ten laatste 1 maand voor uw vertrek betaald te worden.
 3. Bij boeking binnen de maand voor vertrek, of bij bepaalde reizen met een relatief lage reissom, dient meteen het volledige bedrag betaald te worden.
 4. Vervoer dat afzonderlijk wordt geboekt en waarvan het volledige bedrag meteen bij boeking of bij het uitschrijven van het vervoersbewijs door de vervoerder geïnd wordt, dient eveneens volledig betaald te worden.

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Begeleiding:

Katrien Boon


Aantal deelnemers

Dit is een begeleide groepsreis met min. 6 en max. 13 deelnemers.

Indien het aantal personen dat zich voor de pakketreis heeft ingeschreven kleiner is dan dit minimumaantal, kan Anders Reizen de reis annuleren mits de deelnemers hiervan in kennis worden gesteld uiterlijk:
 1. twintig dagen vóór het begin van de pakketreis bij reizen van meer dan zes dagen;
 2. zeven dagen vóór het begin van de pakketreis bij reizen van twee à zes dagen;
 3. 48 uur voor het begin van de pakketreis bij reizen die minder dan twee dagen duren.
In dit geval betaalt de organisator aan de reiziger alle bedragen die hij voor de pakketreis heeft ontvangen, terug zonder een bijkomende schadevergoeding verschuldigd te zijn.

Wandelniveau

Dit is een stadswandelreis van niveau . We bezoeken de stad zoveel mogelijk te voet. Geen moeilijk terrein dus, maar toch moet je er rekening mee houden dat stadswandelingen - in combinatie met museumbezoek - best vermoeiend kunnen zijn en dat je al gauw 10-12 km per dag aflegt.

De fietstocht is zo'n 30-35 km lang en gaat langs vlakke - meestal geasfalteerde - wegen. 

De wandeling op dag 6 is zo'n 8 km lang. Ze leidt over vlak terrein over gemakkelijke, grotendeels onverharde wandelwegen.

(Klik hier voor meer uitleg over de zwaarte van de reizen.)


Gezien wandelen de hoofdactiviteit van deze reis is, moet elke deelnemer over de vereiste fysieke geschiktheid beschikken om zelfstandig, d.w.z. zonder een beroep te doen op medereizigers en/of reisbegeleider, aan deze wandelingen deel te nemen.

Logies

Comfortabel hedendaags hotel met centrale ligging en trendy interieur. De kamers zijn klein maar modern ingericht. Elke kamer heeft een dubbel bed en een kleine badkamer met douche en toilet. Zoals in Scandinavië gebruikelijk is, is er weinig bergruimte voor kledij (enkel wat open kleerhangers). Omwille van het dubbel bed voorzien we slechts 1 deelnemer per kamer en is een single dus standaard in de prijs inbegrepen. Koppels die de kamer delen krijgen een korting op de prijs van € 250 per persoon. Mits beschikbaarheid en supplement kan voor hen desgewenst een wat ruimere kamer worden aangevraagd.

Het is een grootschalig hotel, maar we hebben ervoor gekozen door de moderne setting, de zeer goede ligging en de aandacht voor duurzaamheid.

WIFI in heel het hotel.


Maaltijden

Het ontbijt is een beperkt buffet met diverse bioproducten. Voor het middagmaal kan je overal terecht voor een broodje of kleine hap. ’s Avonds gaan we samen uit eten in diverse lokale restaurantjes. Hieraan kan je naar wens meer of minder geld spenderen, maar voorzie gemiddeld een budget van ca. € 350 à 400.  


Bagage

Tijdens de transfer tussen luchthaven en het hotel draag je je bagage zelf (ca. 10 minuten gaan van het metrostation naar het hotel). Hou ze dus licht en compact en voorzie best een reistas of koffer die je kan rollen. Overdag draag je enkel je dagrugzakje. 


Vervoer

We vliegen met Brussels Airlines.

Het vermelde vluchtschema vermeldt de gegevens die ons op het tijdstip van boeking van de vluchten door de luchtvaartmaatschappij werden verstrekt, en geldt onder voorbehoud van wijzigingen door de maatschappij.
Ze is gebaseerd op een groepsreservatie waarbij min. 10 passagiers vereist zijn. Bij minder deelnemers is het mogelijk dat wij de reservatie niet kunnen behouden en genoodzaakt zijn te kiezen voor een andere maatschappij met een ander vluchtschema.
De reeds ingeschreven deelnemers zullen op de hoogte worden gebracht van eventuele wijzigingen in het vluchtschema zodra deze zich voordoen.
 VertrekAankomst
SN2257Brussel 09/05/2023 09:35Kopenhagen 09/05/2023 11:05
SN2260Kopenhagen 15/05/2023 18:40Brussel 15/05/2023 20:10

We verplaatsen ons zoveel mogelijk te voet. In een kleine stad als Kopenhagen – waar voetganger en fietser heer en meester zijn – is dat heel aangenaam. 

Op dagen 4 en 6 nemen we de trein voor het bezoek aan het Louisiana Museum en de natuurwandeling.
De fietsen voor de fietstocht zijn mogelijk van het 'Nederlandse' type: hoge fietsen met een 'achteruittraprem'. Fietshelmen zijn inbegrepen.


Op goede voet

op goede voet

'Anders Reizen', dat is actief reizen waarin wandelen centraal staat. Wandelen als een manier om te ontdekken, te ontmoeten en om tijd te nemen. Liever een beperkte regio echt leren kennen dan vluchtig rondreizen. Dit alles met oog voor het welzijn van de plaatselijke bevolking en onze lokale partners.

Voor reizen binnen Europa wil dit voor ons zeggen:

 • Elke dag min. 3 uur wandelen
  (of buitensport) op minstens de helft van het aantal dagen.
 • Waar mogelijk kiezen voor vervoer over land.
  Met trein, (mini)bus of eventueel wagen. Is vliegen onvermijdelijk dan is de reis minimum 7 dagen lang. Geen minitrips per vliegtuig dus. En de uitstoot van je vlucht wordt door ons gecompenseerd via Treecological.
 • Het aantal lange verplaatsingen ter plaatse beperken.
  Het aantal dagen waar we meer dan 2 uur vervoer gebruiken is nooit meer dan een derde van het aantal dagen ter plaatse. Wanneer er lokaal gevlogen wordt, beperken we ons tot 1 binnenlandse vlucht per 7 dagen ter plaatse (vluchten aansluitend bij de internationale vlucht niet meegerekend).
 • Van deze regels wijken we enkel af wanneer er een verantwoorde reden voor is.

Klimaat

Het is mei, zowel kans op mooie lentedagen als op regen. Verdere informatie over het regionale klimaat kan je vinden op: Weatherbase


Uitrusting

Hieronder vind je een uitrustingslijst die specifiek is voor deze reis. Informatie over reisuitrusting in het algemeen en een lijst van buitensportzaken waar je als deelnemer aan een van onze reizen korting krijgt, vind je op deze webpagina rechts, onder 'Algemene reistips'.

Je hebt recht op 1 stuk ruimbagage en 1 stuk handbagage. De bagage die meegaat in de laadruimte van het vliegtuig moet een label dragen met je naam (thuisadres of adres van het logies hoeft niet). Je krijgt een label van Anders Reizen in de luchthaven.

Bagage

 • reistas of kleine valies, best met wieltjes
 • dagrugzakje

Schoeisel & kousen

 • schoenen waarmee je comfortabel heel de dag kan rondwandelen
 • (wandel)sokken

Kledij

 • broek(en)
 • regenjas
 • warme trui of fleece
 • lichte trui
 • enkele hemden en/of T-shirts
 • ondergoed

Verzorging

 • toiletgerief

Diversen

 • evt. oordopjes (mogelijk straatlawaai wegens centrale ligging hotel)
 • evt. verduisterend oogmasker.

Geld

De munt in Denemarken is de kroon. Voor een recente wisselkoers, verwijzen we je naar: currency/converter/

Je kan op voorhand kronen aankopen, maar dit hoeft niet. Bij aankomst op de luchthaven en ook tijdens de reis in de stad kan je euro's wisselen of met je betaalkaart geld afhalen. Je kan overigens op de meeste plaatsen met je betaal- of kredietkaart betalen.


Formaliteiten

Voor deze reis volstaat je identiteitskaart.

Tip: Maak een kopie van je identiteitskaart en bewaar deze apart. In geval van verlies of diefstal, kan je op de Belgische ambassade/consulaat vaak sneller worden geholpen. Wie nog een stapje verder wil gaan, kan zijn/haar reisdocumenten inscannen en ze als bijlage naar het eigen e-mailaccount (gmail, hotmail e.d.) sturen. Indien je één of meerdere dagreizen van de Belgische ambassade/consulaat vandaan zit en er is internet in de buurt, kan je hen alvast de nodige documenten mailen.


Meer informatie

Heb je een goed boek gelezen, een interessante website ontdekt…? Laat het ons weten. Wij geven je alvast volgende tips: Visit Copenhagen

Aanvullende informatie vind je in reisgidsen, die je kan lenen bij openbare bibliotheken, of kan aankopen in de betere (reis)boekhandel, zoals:
 • Altavia Travelbooks in Antwerpen
 • De Reyghere in Brugge
 • Anticyclone des Açores in Brussel
 • Atlas & Zanzibar in Gent
 • Barboek in Leuven
 • De Zondvloed in Mechelen en Roeselare
 • AltiplanoBooks
 • Enkele literatuurtips:

  Koning in het Noorden, van Femke Roobol. 
  Denemarken, zestiende eeuw. Christian weet wat zijn taak in het leven is: de troon overnemen van zijn vader en heersen over Denemarken, Noorwegen en Zweden. Maar 's nachts, alleen in het donker, voelt hij zich onzeker. Adel en kerk doen er alles aan om zijn macht te beperken, of hij nu een kroon draagt of niet. Wie kan hij vertrouwen?
  Femke Roobol (1966) schrijft met veel inlevingsvermogen over mensen en de levensvragen waarmee zij worstelen, in een historisch decor. Omdat de feiten juist moeten zijn, doet ze veel archiefonderzoek en bezoekt zij historische plekken. 

  Het Bezoek van de Lijfarts, van Per Olov Enquist.
  Deze op ware feiten gebaseerde roman beschrijft hoe de Duitse arts Struensee einde 18de eeuw aan het Deense hof komt werken als lijfarts van de geesteszieke Deense koning Christiaan VII. Hij begint een verhouding met de koningin, via wie hij invloed kan uitoefenen op het bewind van de koning en zo enkele belangrijke hervormingen kan doorvoeren. 
  Een boeiend historisch relaas dat een goed beeld schept van het conservatieve klimaat aan het Deense hof en bij de adel. Het boek werd verfilmd onder de titel 'A Royal Affair' met in de hoofdrol Mads Mikkelsen.

  Tip: als je graag leest voor het slapengaan, komt een boekenlampje misschien goed van pas.


  Vertrekinfo

  De vertrekinfo, met de afspraak- en vluchtgegevens en de deelnemerslijst, wordt twee weken voor vertrek doorgemaild.   Wijzigingen

  Anders Reizen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan niet-essentiële kenmerken van de reis en/of het programma aan te brengen en zal de deelnemers hiervan schriftelijk op de hoogte stellen.

  Opzegging van de overeenkomst door de reiziger

  De reiziger heeft het recht om de overeenkomst te allen tijde op te zeggen vóór het begin van de reis, tegen betaling van de volgende opzegvergoeding (telkens met een minimum van € 100 per persoon):
  • meer dan 8 weken vóór het vertrek: 10% van de reissom
  • 8 weken t.e.m. 29 dagen vóór het vertrek: 30% van de reissom
  • 28 t.e.m. 15 dagen vóór het vertrek: 50% van de reissom
  • 14 t.e.m. 8 dagen vóór het vertrek: 75% van de reissom
  • vanaf 7 dagen vóór het vertrek of bij niet-aanmelding op de plaats van vertrek of afspraak: 90% van de reissom.
  Deze vergoeding moet in ieder geval en onmiddellijk aan de reisorganisator betaald worden, zelfs indien je beschikt over een annuleringsverzekering. Deze kosten worden na goedkeuring van het dossier door de verzekeringsmaatschappij terugbetaald. Bij annulering van vervoer dat afzonderlijk geboekt werd, gelden de annuleringsvoorwaarden van de vervoersmaatschappij(en), ook al wijken deze af van de hogervermelde voorwaarden.

  Blijf op de hoogte van deze reis

  en ontvang onze nieuwsbrief: