Het Anders Reizen team


Het team

Dit team staat voor jou klaar! Een sterk staaltje teamwerk zorgt ervoor dat jouw reis van A tot Z in orde is. 

  • Het vlotte contact met jou, onze reiziger
  • Samenstellen van onze reizen
  • Verzorgen van de reisinfo en het verzamelen van jullie foto's
  • Zoeken naar de beste begeleiders
  • De papiermolen van de verzekeringen en de boekhouding
  • Contacten met onze lokale mensen over de hele wereld
  • Opvolgen van de nodige formaliteiten per land
  • ...

Bart

Bart De WinterBart is de kapitein van het Anders Reizen schip. Hij werkt al jaren bij Anders Reizen en kent daardoor elk radertje van onze werking. Hij bepaalt de koers die Anders Reizen vaart en staat samen met het team in voor de kwaliteit van onze reizen. De praktijk is hem niet vreemd. Enkele keren per jaar pakt hij zijn reistas om als begeleider met onze groepen op stap te gaan. Een man van de wereld, maar zijn hart ligt bij Anders Reizen.Nancy


Nancy JansAls tweede stuurman kijkt Nancy erop toe dat de productieteams gesmeerd kunnen werken. Ze heeft al heel wat van de wereld gezien en ook zelf heel wat reizen begeleid. Die ervaring komt van pas in haar dagelijks werk, want zij vormt de directe schakel tussen Anders Reizen en de begeleiders. Daarnaast worden de beoordelingen van onze reizigers allemaal zorgvuldig door haar uitgeplozen. Haar favoriete bestemmingen? Zonder twijfel Indonesië, Marokko en de woestijn!

Nancy@andersreizen.be

Karl

Karl LeenknegtKarl is de marketing- & communicatieverantwoordelijke bij Anders Reizen. Hij stuurt jou onze nieuwsbrief, zet leuke nieuwtjes op onze site en op onze Facebookpagina, organiseert evenementen als de Wandeldag, reisbeurzen,... kortom de man die ervoor zorgt dat je op de hoogte blijft van het reilen en zeilen van ons bedrijf. 


Wil je commercieel samenwerken met ons, heb je een leuk nieuwtje dat we op onze Facebook-pagina mogen zetten of heb je vragen over de website, stuur dan een mailtje naar Karl@andersreizen.be.

Gina

GinaGina verzorgt een groot deel van de reisinformatie voor onze individuele Europese reizen. Ze schrijft webteksten en zorgt ervoor dat alle informatie over je reis up to date is. Reizen is al van kindsbeen een passie, Italië is haar favoriete Europese bestemming maar ook Azië draagt ze een warm hart toe. Zolang ze maar niet hoeft stil te zitten, de natuur kan intrekken en nieuwe dingen kan ontdekken.Anna

Anna MertensNet als Gina houdt Anna zich bezig met webteksten en reisinfo’s, maar dan voor de groepsreizen van Anders Reizen en gezinsreizen van Missie Formidabel. Daarnaast is ze thuis in de complexe wereld van reisformaliteiten (visa, permits, enz.) en blijft ze op de hoogte van de politieke en gezondheidssituatie in al onze bestemmingen. Anna voelt zich helemaal thuis in Groot-Brittannië en het Midden-Oosten, met een extra grote boon voor Londen, Palestina en Jordanië.


Peter

Peter KeppensPeter kwam bij Anders Reizen terecht als reisbegeleider. Zijn ervaring op het terrein deed hem in 2008 de overstap maken naar ons kantoorteam. Zijn parcours leidde hem via de individuele reizen naar zijn huidige bezigheid, de groepsreizen naar verre bestemmingen. Doordat hij reeds heel wat contreien op onze aardbol heeft bezocht, is hij hiervoor de geknipte persoon. En tussendoor blijft hij ook reizen begeleiden voor Anders Reizen, bij voorkeur sportief.

Peter@andersreizen.be

Sophie

Sophie LekensSophie loopt warm voor Indonesië. Als je plannen maakt voor een reis op maat naar deze gevarieerde bestemming, is zij de persoon binnen ons team die zich over de uitwerking en organisatie van jouw reis zal ontfermen. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de tekstinformatie voor de individuele reizen buiten Europa, zowel op website als de praktische info die je voor je vertrek ontvangt.

Sophie@andersreizen.be

Nele

Didier DelcourtNele zet zich als enthousiaste verantwoordelijke van Missie Formidabel 100% in om voor jou een perfecte gezinsreis tot in de puntjes te regelen. Maar haar takenpakket is ruimer, want ze coördineert ook onze wandelweekends en dagwandelingen en een aantal Europese wandelreizen, zoals in Scandinavië, een regio die haar nauw aan het hart ligt. En een paar weken per jaar trekt ze er als reisbegeleidster samen met onze klanten op uit.

Nele@andersreizen.be

Fre

Frederik VrijsFre startte zijn loopbaan binnen het Bootz-team, maar maakte eind 2018 de overstap naar Anders Reizen, waar hij nu deel uitmaakt van het team individuele reizen. Als hij niet aan het werk is, vind je hem terug diep in de Ardense bossen of op de fiets in de Brabantse heuvels. 

Fre@andersreizen.be

Kathleen

Kathleen PieckWat zouden we beginnen zonder Kathleen? Van de boekhouding van onze klanten via de opmaak en versturen van reisinfo’s tot het bestellen van de Fairtrade koffie voor de kennismakingsbijeenkomsten: heel het team rekent elke dag op deze duizendpoot om bij te springen waar de nood het hoogst is.

Kathleen@andersreizen.be

Marleen

MarleenMarleen is onze penningmeester. Ze onderhoudt de contacten met de banken, zorgt ervoor dat de facturen betaald worden en kent al onze leveranciers bij naam én rekeningnummer. Net zoals haar collega's houdt Marleen van wandelen en fietsen. 

Marleen@andersreizen.be

Lief

LiefLief rekent en telt om de budgetten van onze groepsreizen te doen kloppen. Ze zorgt dat onze begeleiders tijdig hun vreemde munten in handen krijgen en dat ze weten hoeveel en waar ze die mogen uitgeven. Als het om wandelen gaat spant Lief de kroon: ze deinst niet terug voor een dagtocht van 50 km en je ziet haar dan ook zowat elke middagpauze rondstappen in Diest.

Lief@andersreizen.be


Edwin

EdwinEdwin liet de jongerenreizen van Bootz achter hem om het team van Anders Reizen te versterken waar hij er mee voor zorgt dat onze groepsreizen hoge tevredenheidsscores blijven halen. Dit betekent niet alleen dat hij zich bezighoudt met de planning en praktische organisatie van de reizen, maar dat hij ook de contactpersoon is waar bij terecht kan voor groepsreizen naar het grootste deel van Europa. Als je weet dat hij in zijn vrije uurtjes Zweeds leert, dan weet je ook meteen welk land een speciaal plekje in zijn hart heeft.

Edwin@andersreizen.be