Het Anders Reizen team


Het team

Dit team staat voor jou klaar! Een sterk staaltje teamwerk zorgt ervoor dat jouw reis van A tot Z in orde is. 

  • Het vlotte contact met jou, onze reiziger
  • Samenstellen van onze reizen
  • Verzorgen van de reisinfo en het verzamelen van jullie foto's
  • Zoeken naar de beste begeleiders
  • De papiermolen van de verzekeringen en de boekhouding
  • Contacten met onze lokale mensen over de hele wereld
  • Opvolgen van de nodige formaliteiten per land
  • ...

Bart

Bart De WinterBart is de kapitein van het Anders Reizen schip. Hij werkt al jaren bij Anders Reizen en kent daardoor elk radertje van onze werking. Hij bepaalt de koers die Anders Reizen vaart en staat samen met het team in voor de kwaliteit van onze reizen. De praktijk is hem niet vreemd. Enkele keren per jaar pakt hij zijn reistas om als begeleider met onze groepen op stap te gaan. Een man van de wereld, maar zijn hart ligt bij Anders Reizen.Nancy


Nancy JansAls tweede stuurman kijkt Nancy erop toe dat de productieteams gesmeerd kunnen werken. Ze heeft al heel wat van de wereld gezien en ook zelf heel wat reizen begeleid. Die ervaring komt van pas in haar dagelijks werk, want zij vormt de directe schakel tussen Anders Reizen en de begeleiders. Daarnaast worden de beoordelingen van onze reizigers allemaal zorgvuldig door haar uitgeplozen. Haar favoriete bestemmingen? Zonder twijfel Indonesië, Marokko en de woestijn!

Nancy@andersreizen.be

Karl

Karl LeenknegtKarl is de marketing- & communicatieverantwoordelijke bij Anders Reizen. Hij stuurt jou onze nieuwsbrief, zet leuke nieuwtjes op onze site en beantwoordt al jouw vragen via Facebook en Twitter. Daarnaast helpt hij Fre bij het organiseren van de Bootzreizen. Wil je commercieel samenwerken met ons, heb je een leuk nieuwtje dat we op onze Facebook-pagina mogen zetten of heb je vragen over de website, stuur dan een mailtje naar Karl@andersreizen.be.

Gina

Gina Gina verzorgt de reisinformatie van onze individuele reizen. Ze schrijft web- en infoteksten, en zorgt ervoor dat alle nodige info over je reis up to date is. Ze voelt zich helemaal thuis in Italië en Indonesië. Zolang ze maar niet hoeft stil te zitten en nieuwe dingen kan ontdekken, is Gina in haar element!Anna

Anna MertensNet als Gina houdt Anna zich bezig met webteksten en reisinfo’s, maar dan voor de groepsreizen van Anders Reizen en gezinsreizen van Missie Formidabel. Daarnaast is ze thuis in de complexe wereld van reisformaliteiten (visa, permits, enz.) en blijft ze op de hoogte van de politieke en gezondheidssituatie in al onze bestemmingen. Anna voelt zich helemaal thuis in Groot-Brittannië en het Midden-Oosten, met een extra grote boon voor Londen, Palestina en Jordanië.


Peter

Peter KeppensPeter kwam bij Anders Reizen terecht door reizen te begeleiden, iets wat hij nog steeds doet. Op het kantoor coördineert hij het productieteam van de individuele reizen. Als je op zoek bent naar een sportieve individuele reis is de kans groot dat je bij hem terecht komt. Maar ook Marokko, Amerika en Nieuw-Zeeland hebben voor hem geen geheimen.

Peter@andersreizen.be

Vicky

Vicky QuintensVicky vormt samen met Sophie en Peter het team van onze individuele reizen. Zij ontfermt zich over een heel aantal bestemmingen binnen en buiten Europa, waarvoor zij onze klanten adviseert en de reservaties maakt. Haar goede kennis van het Frans, Duits en sinds kort ook Italiaans maken haar de geknipte collega om met onze plaatselijke partners in deze taalgebieden samen te werken. Daarbovenop is zij ook onze reisverzekeringsspecialist.

Vicky@andersreizen.be

Sophie

Sophie LekensAls derde lid van het team van de individuele reizen is ook Sophie goed thuis in een flinke reeks bestemmingen. Geef haar maar groene wandelparadijzen als Ierland en Groot-Brittannië , maar ook in zuiderse regio’s als Spanje en Portugal of het Midden- en Verre Oosten stelt ze met veel enthousiasme programma’s op maat samen.

Sophie@andersreizen.be

Didier

Didier DelcourtZijn hart gaat uit naar de bergen in Europa, waarvan hij er al heel wat te voet verkend heeft. Niet verwonderlijk dus dat Didier de geknipte persoon is om groepswandelreizen te organiseren. Uitwerken van nieuwe reizen, reserveren van vluchten en logies, doorgeven van deelnemerslijsten, berekenen van prijzen,… een werk dat een nauwgezette opvolging vereist, en dat is net de troef van Didier!

Didier@andersreizen.be

Nele

Nele zet zich 100% in om voor jou een perfecte gezinsreis tot in de puntjes te regelen. Maar ook bij de verre groepsreizen komen haar kennis en enthousiasme goed van pas.

nele@andersreizen.be

Fre

Frederik VrijsFre is verantwoordelijk voor de jongerenreizen van Bootz . Als hij niet aan het werk is, vind je hem terug diep in de Ardense bossen of op de fiets in de Brabantse heuvels. Dankzij zijn ervaring in een outdoorwinkel en in de echte outdoors, kent hij alles van reismateriaal. Daarom beheert hij ook het kampeergerief en de kaarten die mee op reis gaan.

Fre@andersreizen.be

Kathleen

Kathleen PieckWat zouden we beginnen zonder Kathleen? Van de boekhouding van onze klanten via de opmaak en versturen van reisinfo’s tot het bestellen van het fruitsap voor de kennismakingsbijeenkomsten: heel het team rekent elke dag op deze duizendpoot om bij te springen waar de nood het hoogst is.

Kathleen@andersreizen.be

Marleen

MarleenMarleen is onze penningmeester. Ze onderhoudt de contacten met de banken, zorgt ervoor dat de facturen betaald worden en kent al onze leveranciers bij naam én rekeningnummer. Net zoals haar collega's houdt Marleen van wandelen en fietsen. 

Marleen@andersreizen.be

Lief

LiefLief rekent en telt om de budgetten van onze groepsreizen te doen kloppen. Ze zorgt dat onze begeleiders tijdig hun vreemde munten in handen krijgen en dat ze weten hoeveel en waar ze die mogen uitgeven. Als het om wandelen gaat spant Lief de kroon: ze deinst niet terug voor een dagtocht van 50 km en je ziet haar dan ook zowat elke middagpauze rondstappen in Diest.

Lief@andersreizen.be