Download wandelingen in jouw buurt

Download wandelingen in jouw buurt


Reizen in tijden van Corona

Reizen in tijden van Corona


Hoe pakken we dit samen aan?

Altero singlereizen

Je bent single, maar verre van alleen!

Vlaanderen telt steeds meer singles, en toch lijkt het alsof  je er steeds minder ontmoet… Herkenbaar? Tijdens de Altero reizen vallen dit soort frustraties en maatschappelijke kaders in één klap weg. Je bent vrij van je dagelijkse beslommeringen en kan écht genieten van spontane nieuwe contacten.

De organisatie Altero wil met diverse activiteiten een platform vormen voor singles. Bezoek de website van Altero.

Altero Beleven single reizen

Al onze reizen staan ook open voor niet Altero leden.
Bij de samenstelling van de groep wordt geen rekening gehouden wordt met verdeling man/vrouw, noch met leeftijd.

Anders reizen biedt in samenwerking met Altero reizen aan om, vrij van de dagelijkse beslommeringen, écht te genieten van spontane nieuwe contacten. Reizen waarbij wandelen centraal staat, als middel om te beleven, te ontdekken, grenzen te verleggen.

Ben jij single en voel je je aangesproken door dit concept? Weet dan dat je kan deelnemen aan deze reis zonder lid te zijn van Altero. Nog belangrijker om weten is dat tijdens de reis de focus niet ligt op het vinden van een partner, wel op het samen reizen met andere singles. In de praktijk betekent dit dat er bij de samenstelling van de groep geen rekening gehouden wordt met verdeling man/vrouw, noch met leeftijd.

Altero

Altero en Anders Reizen: een ‘natuurlijke’ samenwerking. 

De stap naar een samenwerking met Altero was snel gezet. We delen immers een aantal belangrijke waarden:

  • Duurzaamheid: Anders Reizen is begaan met verantwoord of duurzaam toerisme. Ze gaan bewust om met de sporen die we achterlaten.
  • Actief Beleven: Wandelen is de rode draad bij Anders Reizen. Niet als doel op zich, maar als middel om  je grenzen te verleggen, iets te beleven, te ontdekken. De unieke ervaring primeert op comfort.

Altero is in wezen niet anders. We gaan samen met jou op avontuur, naar het onbekende, naar nieuwe ervaringen met andere mensen. Een stap zetten buiten je ‘comfortzone’ kan erg bevrijdend zijn en deuren openen waarvan je het bestaan niet vermoedde.

Onze singlereizen