5 Resultaten

Chronologische lijst

Trekking naar het Annapurna basecamp Individuele reis

Individuele reis Nepal

Als je houdt van het hooggebergte, van het gevoel omringd te zijn door de hoogste toppen ter wereld, dan is dit een van de mooiste trekkings die je kan maken. Vanuit het subtropische gebied rond Pokhara trek je omhoog door een nauwe vallei. Het pad volgt de Modi-rivier door dichte bamboe- en rododendron-wouden en passeert kleine dorpjes. Het doel is het Annapurna Sanctuary, het basiskamp van de legendarische bergketen op 4100 m hoogte. De klim erheen is niet te onderschatten, maar het zicht op de Himalayas is spectaculair. Langs alle zijden torenen de imposante, met sneeuw bedekte bergtoppen boven het basiskamp uit. Je begrijpt al gauw waarom dit een van de populairste trekkings in Nepal is!

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 15

Cultuur, natuur en avontuur Individuele reis

Individuele reis Nepal

Ben je op zoek naar een actieve en afwisselende reis waarbij cultuur, natuur en avontuur mooi aan bod komen? Deze reis lost je verwachtingen ongetwijfeld in. Verken Kathmandu en haar vallei die, als ontmoetingspunt tussen de Indiase en de Tibetaans-Chinese cultuur een grote culturele rijkdom kent, ga wildlife spotten tijdens een safari in de jungle van het Chitwan National Park, en trek je wandelschoenen aan voor een niet al te zware trekking naar Poon Hill. Een rafting op de Trisuli-rivier onderweg naar Pokhara maakt je reis compleet.

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 14

Door de Everest-regio naar de top van de Gokyo Ri (5360 m) Individuele reis

Individuele reis Nepal

Deze trekking door het majestueuze Everest-gebied is zonder twijfel een fascinerend avontuur. Je stapt door steeds kleiner wordende Sherpadorpen en naarmate je stijgt, raak je steeds meer in de ban van de bergketens die je omringen. Het absoluut hoogtepunt is de beklimming van de Gokyo Ri (5360 m), de top die de reputatie heeft het allerbeste uitzicht te geven op het Everest-massief.

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 14

Familiereis met mini-trekking en safari Individuele reis

Individuele reis Nepal

Deze afwisselende rondreis is volledig gericht op families met kinderen van 5 tot 14 jaar en is ideaal om te ondernemen tijdens de schoolvakanties. Met de riksja ontdek je de eeuwenoude tempels van Kathmandu en, samen met een gids, bewonder je de prachtige witte bergtoppen van de Himalaya tijdens een trekking op kindermaat. Leef je helemaal uit tijdens een rafting met overnachting in een tentenkamp. Om het avontuur compleet te maken, spot je olifanten, herten en neushoorns tijdens een spannende safari in het Chitwan National Park. Het reistempo ligt een stukje lager zodat er ook voldoende vrije tijd is in Kathmandu en Pokhara.

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 12

Panorama's en bergwandelingen Individuele reis

Individuele reis Nepal

Deze rondreis is ideaal voor reizigers die op een rustiger tempo Nepal willen leren kennen. Op het programma staan de Kathmandu-vallei, omringd door indrukwekkende bergketens en ontmoetingspunt tussen de Indiase en de Tibetaans-Chinese cultuur, een mini-trekking vanuit Pokhara, en de jungle van het Chitwan National Park. Zo ontdek je de belangrijkste culturele plaatsen, maar evenzeer het mooie landschap en het leven van alledag. En elke avond wacht je een comfortabel logies, gekozen voor zijn bijzondere architectuur, mooie ligging of sfeer.

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 15

Vertrek vanaf:
tot:


Wandelniveau:
Soort reis:

Leeftijd jongste kind: