3 Resultaten

Chronologische lijst

Trekking naar het Annapurna basecamp Individuele reis

Individuele reis Nepal

Als je houdt van het hooggebergte, van het gevoel omringd te zijn door de hoogste toppen ter wereld, dan is dit een van de mooiste trekkings die je kan maken. Vanuit het subtropische gebied rond Pokhara trek je omhoog door een nauwe vallei. Het pad volgt de Modi-rivier door dichte bamboe- en rododendron-wouden en passeert kleine dorpjes. Het doel is het Annapurna Sanctuary, het basiskamp van de legendarische bergketen op 4100 m hoogte. De klim erheen is niet te onderschatten, maar het zicht op de Himalayas is spectaculair. Langs alle zijden torenen de imposante, met sneeuw bedekte bergtoppen boven het basiskamp uit. Je begrijpt al gauw waarom dit een van de populairste trekkings in Nepal is!

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 17

Door de Everest-regio naar de top van de Gokyo Ri (5360 m) Individuele reis

Individuele reis Nepal

Deze trekking door het majestueuze Everest-gebied is zonder twijfel een fascinerend avontuur. Je stapt door steeds kleiner wordende Sherpadorpen en naarmate je stijgt, raak je steeds meer in de ban van de bergketens die je omringen. Het absoluut hoogtepunt is de beklimming van de Gokyo Ri (5360 m), de top die de reputatie heeft het allerbeste uitzicht te geven op het Everest-massief.

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 16

De vallei van Kathmandu Individuele reis

Individuele reis Nepal

De Kathmandu-vallei aan de voet van de Himalaya heeft een weelderige plantengroei en is omringd door indrukwekkende bergketens. Als ontmoetingspunt tussen de Indiase en de Tibetaans-Chinese cultuur kent de vallei een grote culturele rijkdom. Tijdens een niet te zware 4-daagse trekking en één dagtocht ontdek je op een rustig tempo de belangrijkste culturele plaatsen, maar evenzeer het mooie landschap en het leven van alledag van de diverse bevolkingsgroepen. En elke avond wacht je een comfortabel logies, gekozen voor zijn bijzondere architectuur, mooie ligging of sfeer.

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 13

Vertrek vanaf:
tot:


Wandelniveau:
Soort reis:

Cultuur:
Natuur:
Comfort: