4 Resultaten

Chronologische lijst

Jungle, tempels en bergvolkeren - 15 dagen

Individuele reis Thailand

Tijdens deze avontuurlijke reis krijgen zowel natuur als cultuur volle aandacht. Je start in de hoofdstad Bangkok en trekt langs culturele hoogtepunten zoals Ayuthaya en Korat. In het noorden van Thailand en na een uitgebreid bezoek aan Chiang Mai trek je je stapschoenen aan en maak je een prachtige driedaagse trekking in het Huang Nam Dang national park waarbij je nauw in contact komt met de lokale bevolking. Deze trekking is iets zwaarder dan die in het 20-daags familieavontuur en heeft wat meer hoogteverschillen. 

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 15

Familieavontuur - 16 dagen

Individuele reis Thailand

Laat je een paar dagen onderdompelen in de sfeer van de kleurrijke metropool Bangkok met zijn prachtige tempelcomplexen en beroemde klongs. Fiets voor de verandering eens door Chiang Mai en leer alles over het leven op het platteland als je een paar dagen te gast bent bij de mensen thuis in een bergdorpje. Bij een indrukwekkende waterval van 6 verdiepingen neem je een heerlijk warmwater-bad in een bron en maak je en prachtige tocht door de dichtbegroeide natuur. Op een tropisch eiland met lange zandstranden verteer je tenslotte je avontuur met een paar dagen dolce far niente. Deze reis is de ideale instapreis voor wie voor het eerst wil proeven van de Zuid-Oost-Aziatische cultuur en wil kennismaken met dit prachtige continent.

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 16

Jungle, tempels en bergvolkeren - 20 dagen

Individuele reis Thailand

Tijdens deze avontuurlijke reis krijgen zowel natuur als cultuur volle aandacht. Je start in de hoofdstad Bangkok en trekt langs culturele hoogtepunten zoals Ayuthaya en Korat naar het noorden van Thailand. Na een uitgebreid bezoek aan Chiang Mai trek je je stapschoenen aan en maak je een prachtige trekking waarbij je nauw in contact komt met de lokale bevolking. Op het einde van de reis kan je genieten van zon zee en strand op het tropische Koh Chang. Het verschil met de 15-daagse reis 'Jungle, tempels en bergvolkeren' is dat de trekking doorgaat in regio Chiang Dao, dat je ook een bezoek brengt aan Chiang Rai en de reis afsluit met enkele dagen zon, zee en strand op het tropische Koh Chang. 

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 20

Familieavontuur - 20 dagen

Individuele reis Thailand

Laat je een paar dagen onderdompelen in de sfeer van de kleurrijke metropool Bangkok met zijn prachtige tempelcomplexen en beroemde klongs. Fiets voor de verandering eens door Chiang Mai en leer alles over het leven op het platteland als je een paar dagen te gast bent bij de mensen thuis in een bergdorpje. Bij een indrukwekkende waterval van 6 verdiepingen neem je een heerlijk warmwater-bad in een bron en maak je en prachtige tocht door de dichtbegroeide natuur. Op een tropisch eiland met lange zandstranden verteer je tenslotte je avontuur met een paar dagen dolce far niente. Deze reis is de ideale instapreis voor wie voor het eerst wil proeven van de Zuid-Oost-Aziatische cultuur en wil kennismaken met dit prachtige continent. Het verschil met het 16-daagse familieavontuur is dat je op deze reis een 3-daagse avontuurlijke trekking doet vanuit Chiang Mai in de regio van Chiang Dao. De trekking is voor kinderen vanaf 8 jaar toegankelijk en je overnacht bij mensen thuis. Ook blijf je één dag langer op Koh Chang dan in het 16-daagse familieavontuur.   

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 20

Vertrek vanaf:
tot:


Wandelniveau:
Soort reis:
Cultuur:
Natuur:
Comfort: