3 Resultaten

Beknopt overzicht

Verrassend Arabië

Groepsreis Oman

Als enige in het rijtje van superrijke Golfstaten, is het politiek stabiele en veilige Oman er vrij goed in geslaagd om oud en nieuw te verzoenen. Dus behalve aan olie, hypermoderne gebouwen en een goeie infrastructuur, is het sultanaat ook rijk aan bezienswaardigheden: eeuwenoude forten en stadjes, eindeloze stranden en woestijnen, paradijselijke canyons en groene bergmassieven. Bovendien zijn de Omani’s een vriendelijk en gastvrij volk. Ahlan wa sahlan!

Beschikbaar Wandelniveau
Nee 01/04/17 - 10/04/17

Cultuur, woestijn en gastvrijheid

Groepsreis Jordanië

Jordanië herbergt een schat aan historische bezienswaardigheden en bovendien kan je er ook prachtige tochten maken. Na de ‘highlights’ rond Amman, nemen wij je mee voor een meerdaagse verkenning te voet van de magische rotsstad Petra. Een prachtige afsluiter vormt de trekking in Wadi Rum. De rust van de woestijn, kamperen rond een vuur, het contact met de Bedoeïenen, … belevenissen die je nooit meer vergeet.

Beschikbaar Wandelniveau
Nee 03/04/17 - 14/04/17

Saghro en Merzouga: van rots- naar zandwoestijn

Groepsreis Marokko

In de hoek die de Dadès- en Drâa-rivieren vormen, ligt het laatste gebergte dat ons van de Sahara scheidt, het Saghro-massief. Het is een onherbergzaam gebied, een bergachtige rotswoestijn met grillige vormen, niet zo bekend voor het grote publiek en thuis van de nomadenstam Aït Atta. We maken er een mooie tocht, met op ons pad de fotogenieke Bab 'n Ali. We breien er nog een stukje aan, in de Sahara deze keer, waar de rust van de duinen en het eindeloze zand niemand onberoerd laat. Een week lang leven op het tijdloze ritme van de woestijn is een ervaring die je nooit meer vergeet. 

Beschikbaar Wandelniveau
Nee 08/04/17 - 16/04/17

Vertrek vanaf:
tot:


Wandelniveau:




Soort reis:









Cultuur:




Natuur:




Comfort: