4 Resultaten

Chronologische lijst

Van Zuid naar Noord (16 dagen)

Individuele reis Vietnam

Van de Mekongdelta in het Zuiden tot de bergmassieven in het Noorden: Overal word je getroffen door de schoonheid en gratie van het Vietnamese landschap, de rust van het platteland, de authenticiteit van de minderhedenbevolking. Deze 16-daagse reis door Vietnam is een ideale keuze voor wie op een actieve manier wil kennismaken met Zuidoost-Azië en op zoek is naar een boeiende mix van natuur, cultuur en authenticiteit. Al wandelend, op de fiets, op de trein of op de boot ontdek je het Vietnam van indrukwekkende rijstterrassen, authentieke bergdorpjes, boeiende steden met een rijk oorlogsverleden, een paradijselijke baai en een heerlijke keuken.

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 16

Van Zuid naar Noord (21 dagen)

Individuele reis Vietnam

Van de Mekongdelta in het Zuiden tot de bergmassieven in het Noorden: Overal word je getroffen door de schoonheid en gratie van het Vietnamese landschap, de rust van het platteland, de authenticiteit van de minderhedenbevolking. Deze reis door Vietnam is een ideale keuze voor wie op een actieve manier wil kennismaken met Zuidoost-Azië en op zoek is naar een boeiende mix van natuur, cultuur en authenticiteit. Al wandelend, op de fiets, op de trein of op de boot ontdek je het Vietnam van indrukwekkende rijstterrassen, authentieke bergdorpjes, boeiende steden met een rijk oorlogsverleden, een paradijselijke baai en een heerlijke keuken. De jungle van Cuc Phuong, fietstocht en boottocht op Tam Coc (dag 10 en 11) en een extra (stevige) dag trekking met overnachting in het kleine dorpje Sin Chai bij de Rode Dao, één van de etnische minderheidsgroepen, maken het verschil met de 16-daagse reis. Ook neem je in deze reis de trein van Ho Chi Minh naar Danang i.p.v. een binnenlandse vlucht: meer tijd voor authenticiteit en beleving!

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 21

Familieavontuur van Zuid naar Noord (16 dagen)

Individuele reis Vietnam

Van de Mekongdelta in het Zuiden tot de bergmassieven in het Noorden: Overal word je getroffen door de schoonheid en gratie van het Vietnamese landschap, de rust van het platteland, de authenticiteit van de minderhedenbevolking. Deze 16-daagse reis door Vietnam is een ideale keuze voor wie op een actieve manier wil kennismaken met Zuidoost-Azië en op zoek is naar een boeiende mix van natuur, cultuur en authenticiteit. Al wandelend, op de fiets, op de trein of op de boot ontdek je het Vietnam van indrukwekkende rijstterrassen, authentieke bergdorpjes, boeiende steden met een rijk oorlogsverleden, een paradijselijke baai en een heerlijke keuken. Deze reis is geschikt voor sportieve kinderen vanaf 10 jaar. Het verschil met de gewone 16-daagse reis is de fietstocht naar An Bang Beach en een lichtere tweedaagse trekking.

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 16

Sportieve ontdekking van Noord-Vietnam (16 dagen)

Individuele reis Vietnam

In Vietnam word je overal getroffen door de schoonheid en gratie van het landschap. Na de ervaring van miljoenenstad Hanoi, komt de rust van het platteland als een verademing. Een stevige dagtocht in de prachtige jungle van Cuc Phuong warmt je op voor het echte werk: een 5-daagse avontuurlijke trekking in het Hoang Lien-gebergte. Je wordt ondergedompeld in een wereld van mooie rijstterrassen, geïsoleerde bergdorpjes en minderhedenstammen, Vietnam in zijn meest pure vorm. Afsluiten doe je op met een tweedaagse boottocht in de pittoreske baai van Bai Tu Long dat dezelfde prachtige uitzichten biedt als het nabijgelegen bekende UNESCO werelderfoed Halong Bay, maar is iets minder toeristisch, al zal je zeker niet alleen van de rijke sterrenhemel genieten.

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 16

Vertrek vanaf:
tot:


Wandelniveau:
Soort reis:
Cultuur:
Natuur:
Comfort: