3 Resultaten

Chronologische lijst

Corsica: de GR20 Noord Individuele reis

Individuele reis Frankrijk

De GR 20 staat bekend als het meest uitdagende en spectaculaire GR-pad van Europa. Het loopt dwars door een indrukwekkend ruige bergketen met meertjes, diepe kloven en valleien. De GR-noord  bevat de zwaarste maar zeker ook de mooiste etappes met de meeste afwisseling in landschappen. Je moet veel klimmen langs steile en ruwe berghellingen en tussen immense steenvlakten. Je start bij Vizzavona in het hart van Corsica en trekt noordwaarts richting de paradijselijke vallei van Asco. Opgelet: slechts beperkt bagagevervoer mogelijk.

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Op aanvraag 16 jaar 8

Corsica: de GR20 Zuid Individuele reis

Individuele reis Frankrijk

De GR 20 staat bekend als het meest uitdagende en spectaculaire GR-pad van Europa. Het loopt dwars door een indrukwekkend ruige bergketen met meertjes, diepe kloven en valleien. De GR20-zuid gaat van bij de pas van Bavella met z'n scherpe granietpieken naar Vizzavona. Twee hoogtepunten op de route zijn het bosrijke Cuscione-plateau en de Col de Laparo vanwaar je een spectaculair zicht krijgt. De GR20 zuid is minder steil dan de noordelijke route.

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 8

Corsica: de GR20 Zuid en Noord Individuele reis

Individuele reis Frankrijk

Deze reis verbindt de zuidelijke en de noordelijke GR20. Je start in het zuiden bij de mooie pas van Bavella met z'n scherpe granietpieken en trekt naar Vizzavona in centraal Corsica.  Hier vervolg je de route door het ruige hooggebergte richting Haut Asco. De GR20 is enkel aangeraden voor ervaren bergwandelaars met een zeer goede fysieke conditie.

Beschikbaar Minimum leeftijd Wandelniveau
Op aanvraag 16 jaar 15

Vertrek vanaf:
tot:


Wandelniveau:
Soort reis:

Leeftijd jongste kind: