s ♥ nië

s ♥ nië


Het mooie Triglav Nationaal Park

Grüss Got uit de Alpen

Grüss Got uit de Alpen


Boek een bergvakantie

Actieve vakantie nodig met gezin of vrienden?

Actieve vakantie nodig met gezin of vrienden?


De Pyreneeeën verwachten je!

Proeven van vakantie

Proeven van vakantie


Korte vakanties dichtbij, op eigen houtje

Reizen in tijden van Corona

Reizen in tijden van Corona


Hoe pakken we dit samen aan?

Steun onze Anders Reizen wandelaars op de Refugeewalk op 29 september.

De Refugee Walk op 29 september daagt deelnemers uit om in de voetsporen van vluchtelingen te treden en zelf een tocht van 40 kilometer af te leggen rond Leuven. Wie mee stapt, zamelt geld in voor mensen op de vlucht.

Anders Reizen staat al meer dan 30 jaar voor duurzame wandelreizen. Na onze solidariteitsreizen op het Griekse eiland Lesbos, steunen we Vluchtelingenwerk Vlaanderen graag opnieuw. Sommige vluchtelingen zijn wekenlang te voet onderweg tijdens een gevaarlijke tocht, op zoek naar een veilige thuis.

Help onze wandelaars om geld in te zamelen ten voordele van vluchtelingenwerk Vlaanderen.
Ja ik steun

Of nog beter: wandel mee!

Schrijf je in via Anders Reizen voor deze wandeling van 40 kilometer en je krijgt er een leuk T-shirt bij. (Update: de T-shirts zijn uitverkocht, je kan je wél nog steeds inschrijven)
Ja ik wandel mee

Hoe verloopt je inschrijving?

  1. Schrijf je in via ons deelnameformulier. Je kan ook kiezen om met een kennis in dezelfde groep te wandelen.
  2. Stort 30€ op het rekeningnummer van Anders Reizen (BE28 2300 2128 1820) met de mededeling:deelname refugeewalk. Dit bedrag is voor de organisatie en gaat volledig naar Vluchtelingenwerk Vlaanderen.
  3. Wij storten dit bedrag door naar de organisatie en zorgen dat je ingeschreven wordt bij andere Anders Reizen deelnemers.
  4. Je krijgt enkele dagen later een mailtje van de Refugee Walk met een link naar jouw groep van maximum 8 wandelaars.
  5. Vanaf dan dien je zelf minimum 100€ in te zamelen(via sponsoring) ten voordele van Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Dit is eenvoudig dankzij de instructies in de mail die je zal krijgen van de organisatie.


Meer informatie

De Refugee Walk is meer dan een sportieve uitdaging of een inzamelactie. We brengen mensen bij elkaar, doorbreken stereotypen en bouwen bruggen. Tijdens de tocht die jullie samen afleggen, delen vluchtelingen hun verhaal met jou. Op verschillende plekken langs het parcours word je verrast door muziek en eten uit de hele wereld.

Meer informatie vind je op refugeewalk.be.

* De Refugee Walk is een organisatie van Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Anders Reizen is niet betrokken bij de organisatie van dit evenement. Het in