Kaapverdische Eilanden

Kaapverdische Eilanden


Zuid-Cornwall

Zuid-Cornwall


Een vleugje romantiek in Engeland

Aftellen naar de zomer

Aftellen naar de zomer


Last call voor onze groepsreizen in juli en augustus

Overweldigend Alaska

Overweldigend Alaska


Gegarandeerde groepsreis 28/08-17/09

Themareizen

Themareizen


Wandelen en...

BOOTZ jongerenreizen

BOOTZ jongerenreizen


Anders Reizen voor jongeren van 18 tot 34 jaar

Missie Formidabel

Missie Formidabel


Ontdek onze gezinsreizen op missieformidabel.be

Stuur jouw foto's, filmpjes en verslagen naar ons.

Stuur jouw foto's, filmpjes en verslagen naar ons.


En wie weet verschijnen ze op deze site!

Je bent single, maar verre van alleen!

Vlaanderen telt steeds meer singles, en toch lijkt het alsof  je er steeds minder ontmoet… Herkenbaar? Tijdens de Altero reizen vallen dit soort frustraties en maatschappelijke kaders in één klap weg. Je bent vrij van je dagelijkse beslommeringen en kan écht genieten van spontane nieuwe contacten.

De organisatie Altero wil met diverse activiteiten een platform vormen voor singles. Aan het hoofd staat Ilse Reynders, een door de wol geverfde psychologe, relatietherapeute en seksuologe met meer dan 20 jaar ervaring.
Bezoek de website van Altero.

Altero Beleven single reizen

Anders reizen biedt in samenwerking met Altero reizen aan om, vrij van de dagelijkse beslommeringen, écht te genieten van spontane nieuwe contacten. Reizen waarbij wandelen centraal staat, als middel om te beleven, te ontdekken, grenzen te verleggen.

“Al onze reizen staan ook open voor niet Altero leden”

Ben jij single en voel je je aangesproken door dit concept? Weet dan dat je kan deelnemen aan deze reis zonder lid te zijn van Altero. Nog belangrijker om weten is dat tijdens de reis de focus niet ligt op het vinden van een partner, wel op het samen reizen met andere singles. In de praktijk betekent dit dat er bij de samenstelling van de groep geen rekening gehouden wordt met verdeling man/vrouw, noch met leeftijd.

Altero

Altero en Anders Reizen: een ‘natuurlijke’ samenwerking. 

De stap naar een samenwerking met Altero was snel gezet. We delen immers een aantal belangrijke waarden:

  • Duurzaamheid: Anders Reizen is begaan met verantwoord of duurzaam toerisme. Ze gaan bewust om met de sporen die we achterlaten.
  • Actief Beleven: Wandelen is de rode draad bij Anders Reizen. Niet als doel op zich, maar als middel om  je grenzen te verleggen, iets te beleven, te ontdekken. De unieke ervaring primeert op comfort.
  • Altero is in wezen niet anders. We gaan samen met jou op avontuur, naar het onbekende, naar nieuwe ervaringen met andere mensen. Een stap zetten buiten je ‘comfortzone’ kan erg bevrijdend zijn en deuren openen waarvan je het bestaan niet vermoedde.
Klik hier voor een overzicht van onze Altero single reizen.