Nepal - Familiereis met mini-trekking en safari


12 dagen

Periode zelf te bepalen


Nepal - Familiereis met mini-trekking en safari


12 dagen

Periode zelf te bepalen


Nepal - Familiereis met mini-trekking en safari


12 dagen

Periode zelf te bepalen


Nepal - Familiereis met mini-trekking en safari


12 dagen

Periode zelf te bepalen


Nepal - Familiereis met mini-trekking en safari


12 dagen

Periode zelf te bepalen


12 dagen
Reisdatum: Periode zelf te bepalen
Beschikbaar: Op aanvraag
Reisnummer: 23NP5FMA
Individuele reizen Nepal
Deze afwisselende rondreis is volledig gericht op families met kinderen van 5 tot 14 jaar en is ideaal om te ondernemen tijdens de schoolvakanties. Met de riksja ontdek je de eeuwenoude tempels van Kathmandu en, samen met een gids, bewonder je de prachtige witte bergtoppen van de Himalaya tijdens een trekking op kindermaat. Leef je helemaal uit tijdens een rafting met overnachting in een tentenkamp. Om het avontuur compleet te maken, spot je olifanten, herten en neushoorns tijdens een spannende safari in het Chitwan National Park. Het reistempo ligt een stukje lager zodat er ook voldoende vrije tijd is in Kathmandu en Pokhara.

Wat maakt deze reis bijzonder?

 • Kathmandu: boordevol actie en energie
 • Kennismaking met andere culturen
 • Witte Himalaya-toppen bewonderen
 • Safari in Chitwan National Park

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Algemene reistips

Dag 1

Aankomst in Kathmandu

Welkom in Nepal. Je wordt in de luchthaven van Kathmandu opgewacht en naar je hotel gebracht, gelegen op wandelafstand van de grote Bodnath stoepa. Rond deze mooie witte stoepa vind je talrijke boeddhistische kloosters, souvenirwinkeltjes, én restaurants in overvloed.

Overnachting in het Via Via Boutique hotel.

Dag 2

Per riksja door Oud-Kathmandu en de aapjes van Swayambunath

Na het ontbijt rijd je naar het oude gedeelte van Kathmandu en verken je Durbar Square. Je bezoekt het oude koningsplein en de eeuwenoude tempels errond. Aan Durbar Square spring je in een riksja (een fietstaxi op drie wielen) en waag je je door de drukke, smalle straatjes van Kathmandu. De route gaat eerst naar Asan, een open bazaar waar de mensen hun inkopen doen, en eindigt in de populaire wijk Thamel. Hier kan je rustig rondkuieren en lunchen in één van de vele restaurantjes.

In de namiddag zet je koers naar Swayumbunath, een mooie stoepa gelegen op een berg midden in de stad, waar grote families resusaapjes leven. Met hun roze gezichtjes en een zachtbruine vacht zien deze aapjes er lief uit. Maar let op! Ze zijn altijd op zoek naar eten, dus doe zeker je rugzak goed dicht. Bovenaan Swayumbunath geniet je van een schitterend panorama op Kathmandu.

Overnachting in het Via Via Boutique Hotel (O).
(O = ontbijt, L = lunch, A = avondmaal)

Dag 3

Met de kabelbaan en te voet op ontdekking in de Kathmandu-vallei

Aan de rand van Kathmandu stap je in de kabellift die je in een mum van tijd naar een hoogte van 2500 m voert. Bij goed weer geniet je hier van prachtige vergezichten op de besneeuwde toppen van de Himalaya. Vanaf het kabelstation wandel je door de bossen in de richting van Hattiban. Onderweg geniet je van de mooie natuur, de panorama’s en stop je voor een lekkere picknick. ‘s Avonds keer je terug naar het hotel in Kathmandu.

Overnachting in het Via Via Boutique hotel (O-L).

Dag 4

Kathmandu - Pokhara: naar het Phewa meer

Tijd om het drukke Kathmandu achter je te laten en naar het westen te trekken. Tijdens de rit van ca. 200 km die ruim een halve dag in beslag neemt, aanschouw je steile bergflanken, diepe valleien en zie je hoe een groot deel van de bevolking op het platteland woont, werkt en leeft. s ’Middags hou je halt voor een lunch. Bij aankomst in Pokhara check je in en ga je nog bootje varen op het Phewa-meer. Mag het iets uitdagender? Dan kan je er ook SUP-en (Stand-Up-Peddling).

Overnachting in het Iceland hotel (O).

Dag 5

Trekking op kindermaat: Pokhara - Khande - Australian camp

Pokhara, de tweede grootste stad van Nepal, is de uitvalbasis voor meerdere grote trekkings, vooral in het Annapurna-gebied. Speciaal voor gezinnen kiezen we een miniversie met maximaal bergplezier. Je rijdt naar het dorpje Khande en wandelt vanaf hier rustig omhoog naar Australian Camp (2165 m). In Australian Camp ervaar je het echte Himalaya-gevoel, met een prachtig uitzicht op het Annapurna-massief. Zeker bij mooi weer is dit de kers op de taart met mogelijks zicht op reuzen als Annapurna South, Annapurna 1, Annapurna IV & Macchapuchare.

Ca. 2 u. wandelen - 4 km

Overnachting in mountain lodge (O-L-D).

Dag 6

Trekking op kindermaat: Australian Camp - Dhampus - Pokhara

In de voormiddag wandel je in zo'n 1,5 à 2 u. (4,5 km) naar het plaatsje Dhampus, waar je wordt opgehaald met de auto en terugkeert naar Pokhara. Tijd om de beentjes even te laten rusten aan het meer, op zoek te gaan naar een leuke souvenir in het gezellige Lake Side district of een duik te nemen in het zwembad van het hotel. Heb je nog energie over en wil je nog een ultieme adrenaline kick? In Pokhara kan je je (optioneel) wagen aan paragliden, ziplinen en zelfs bungee jumpen. Opgelet: hier is wel een minimumleeftijd van toepassing.

Optionele excursies in Pokhara (prijs per persoon):

 • Paragliding - $95
 • Mountainbiketocht - $85
 • Bungee jump - $75
 • Zipline - $70

Overnachting in het Iceland hotel (O).

Dag 7

Slapen in een tentenkamp aan de rivier

Tijd om opnieuw de natuur in te trekken. Je hebt de keuze uit een familie-rafting (vanaf 5 jaar) of een bezoek aan het pittoreske dorpje Bandipur.

Optie familie-rafting: vanuit Pokhara rijd je in 1,5 u. naar het startpunt van een leuke en veilige rafting. Ongevaarlijke stroomversnellingen en draaikolkjes, begroeide bergflanken, kleine dorpjes, wuivende kinderen en hopelijk veel zon zijn de ingrediënten voor deze leuke trip op het water. Je luncht en kampeert aan de oever van de rivier in een tof tentenkamp.

Optie Bandipur: Van Pokhara rijd je in 2,5 u. naar het pittoreske Bandipur. Dit is een prachtig Newari-dorp, waar de tijd letterlijk en figuurlijk is blijven stilstaan. Te voet verken je het dorp waarna je verder rijdt naar de Trisuli-rivier. Hier overnacht je in een leuk tentenkamp op de oever.

Overnachting in het Seti River Camp (O-L-D).

Dag 8

Naar Chitwan National Park

Optie familie rafting: je peddelt nog even verder tot aan het eindpunt van de rafting. Hier neem je afscheid van de begeleiders en brengt een rit van een tweetal uur je naar de vlaktes van het Chitwan National Park.

Optie Bandipur: check-out rond 10 u. en rit van ca. 2,5 u. naar Chitwan National Park.

In de namiddag ontdek je per fiets of ossenkar een dorpje en maakt er kennis met de ethnische bevolkingsgroep de Tharu. Vanavond of morgenavond kan je een Tharu-dansvoorstelling bijwonen. Een dansje placeren met de kinderen is zeker niet verboden.

Overnachting in Royal Park hotel (O-L-D).

Dag 9

Jungle-safari: op zoek naar olifanten, neushoorns en krokodillen

Samen met een gids verken je de Chitwan National Park in een houten prauw en een jeep. ’s Ochtends start je met een prauwtocht en groet je de krokodillen en vogels langs de oevers van de rivier. Je gaat aan land en maakt een korte wandeling door de jungle. In de namiddag neem je plaats in een stoere jeep en rijd je opnieuw het park in. Onderweg hou je nog even halt aan een krokodillenboerderij. Een heerlijke rit door bossen, savanne en moerasland, langs waterpoelen, termietenheuvels en uitkijktorens. Houd je ogen goed open om herten, buffels, olifanten of zelfs een neushoorn te spotten. Hier leven ook lipberen en Bengaalse tijgers, maar die zijn heel schuw.

Opgelet: in de regenperiode kan het door overvloedige neerslag onmogelijk zijn om de jeepsafari te doen. Het alternatief is een bezoek per jeep aan Bis Hajaar Tal ("20.000 meren"), een belangrijke habitat van de moeraskrokodillen.

Overnachting in Royal Park hotel (O-L-D).

Dag 10

Chitwan National Park - Kathmandu

Na het ontbijt word je van Chitwan National Park terug naar Kathmandu gebracht, ongeveer een halve dag rijden. Afhankelijk van het aankomstuur, kan je opnieuw Kathmandu intrekken, alleen of onder begeleiding van een gids (optioneel).

Overnachting in het Via Via Boutique hotel (O).

Dag 11

Kathmandu: vrije dag met optionele activiteiten

Vrije dag in Kathmandu. Er rest je nu nog 1 dag om te genieten van een kookworkshop, een yoga-sessie of een wandeling nabij de hoofdstad. Of wil je liever nog wat meer cultuur opsnuiven in de koningsstad Patan? Het kan allemaal op deze vrije dag.

Overnachting in het Via Via Boutique hotel (O).

Dag 12

Kathmandu: vertrekdag

Je wordt naar de luchthaven van Kathmandu gebracht voor de terugreis (O).

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Algemene reistips

Prijs

Prijzen geldig in 2023

Op basis van 2 personen: € 2180 per persoon
Op basis van 3 personen: € 2145 per persoon
Op basis van 4 personen: € 2090 per persoon


Inbegrepen

 • luchthaventransfers
 • logies
 • maaltijden zoals vermeld in dagschema
 • transfers op privé basis zoals vermeld in dagschema
 • activiteiten en excursies zoals vermeld in dagschema
 • privé gids tijdens de trekking
 • inkomgelden en permits voor de vermelde activiteiten en excursies.

Niet inbegrepen

 • internationale vluchten
 • overige maaltijden
 • dranken
 • fooien
 • evt. optionele activiteiten
 • visumkosten (40 USD voor 30 dagen, 25 USD voor 15 dagen of het equivalent in euro voor het visum voor Nepal)
 • evt. reisverzekering.

Toeslagen

 • Eenpersoonskamer: € 985

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 


Beschikbaarheid

De boeking van een reis op individuele basis kunnen we nooit meteen bevestigen. Er moeten vaak meerdere overnachtingsplaatsen en dienstenverstrekkers gecontacteerd worden om na te gaan of ze beschikbaar zijn op jouw data. Dit neemt tijd in beslag. Onbeschikbaarheid van een logies kan ervoor zorgen dat de datum moet verschuiven. Reserveer daarom tijdig je reis. Wacht steeds met het vastleggen van vluchten of ander vervoer tot wij je boeking bevestigd hebben.

Reisperiode en klimaat

Deze reis is mogelijk in de volgende periode:
het hele jaar door

Het weer in Nepal is over het algemeen vrij stabiel en voorspelbaar. Of was... Ook hier speelt de klimaatverandering het weer parten. Onderstaande info staat dus niet in steen gebeiteld.
Door het bergachtige karakter van het land zou je denken dat Nepal een ‘koud’ land is, maar het tegendeel is waar. Tenzij je in de maanden december-januari-februari reist, kan je zelfs meestal in T-shirt rondlopen in Kathmandu, de omliggende valleien en in de bergen rondom Pokhara. Daar heersen gemiddelde tot warme temperaturen. In Kathmandu, op 1310 m, heerst een subtropisch klimaat met een gemiddelde dagtemperatuur van 16° in januari tot 27° in juli. Je mag ervan uitgaan dat, naarmate je hoger gaat, de temperatuur ongeveer 0,7° per 100 m daalt in vergelijking met Kathmandu en vanaf 4000 m kan je spreken van een hooggebergteklimaat. De zuidelijke vlaktes grenzend aan India, dus ook Chitwan National Park, hebben aangename tot tropisch hete temperaturen. Hieronder vertellen we je meer over de verschillende reisperiodes.

Voor- en najaar

Maart-april & oktober-november zijn de beste reisperiodes voor trekkings in Nepal (en daarom ook de duurste, helaas). De kans op een goed zicht op de Himalaya-toppen en een aangename temperatuur is heel groot. Vooral in oktober-november kan het dus druk worden op de bekende trekkingroutes en in de lodges. 
In maart en april staan de rhododendrons in bloei en is het een tikkeltje rustiger wat aantal toeristen betreft. Tot begin maart is nog koud, met veel sneeuw op de hogere passen. 's Ochtends en 's avonds is de lucht helder; overdag vaak betrokken. Vanaf deze periode kunnen trekkings naar hoger gelegen gebieden aangevat worden. 
Het is warmer in april; mei is al behoorlijk warm. In de lager gelegen gebieden is het warm en vochtig. De luchtvochtigheid is in het voorjaar beduidend hoger dan in het najaar waardoor de lucht soms minder helder is. In april durft er in de namiddag al wel eens een regenbui passeren, wat er echter voor zorgt dat je de volgende ochtend een klaar zicht hebt op de bergtoppen.
De moessonregens eindigen normaal gezien half september, soms de eerste week of uitzonderlijk de tweede week van oktober. Het weer in oktober en november is droog; de lucht is helder en de bergzichten zijn fantastisch. Hogere passen zijn in oktober en november het makkelijkst te overschrijden. Begin november brengt vaak hevige sneeuwval op grotere hoogte, die kan duren tot half november. Binnenlandse vluchten naar afgelegen vliegvelden kunnen dan vertraging oplopen. Vanaf half november (tot half december) betrekt de lucht overdag; de temperatuur ligt heel wat lager.

Zomer

Mei en september zijn overgangsmaanden, waarbij het al eens flink kan regenen. De moessonregens vangen aan rond half juni, met een hoogtepunt in juli. Opkomende wolken van het zuiden stapelen zich op tegen de Himalaya en zorgen voor veel regen in de namiddag. Een ritueel dat zich dagelijks herhaalt. 's Morgens kan je echter wel goed zicht hebben op de bergen. Reis je tijdens deze periode, dan vertrek je 's ochtends best op tijd. In de zomer liggen de temperaturen het hoogst, tot tropische hitte in de Terai. Doorgaans is dit een rustige periode om Nepal te verkennen omdat er veel minder toeristen zijn, maar hou wel rekening met de regenbuien. Hooggebergtetrekkings zijn afgeraden in de zomer. Enkel gebieden als bv. Shey (Dolpo) en Mustang zijn droog. 

Winter

In deze periode van het jaar heb je normaalgezien geen regen en een uitstekend zicht op de besneeuwde Himalayatoppen. Gewoonlijk valt er op grotere hoogte sneeuw tussen kerstmis en begin januari. Overdag liggen de temperaturen op plaatsen als Kathmandu en Pokhara tussen de 15 en de 20° en in Chitwan nog enkele graden warmer. Lekker weertje dus.  
Er zijn minder toeristen dan in het voor- en najaar, wat je reiservaring ongetwijfeld ten goede komt. Hoewel het in de winter kouder is dan in de herfst, is dit ook een geschikte periode voor kortere trekkings beneden 4000 m. Langere trekkings in gebieden boven 4000 m zijn afgeraden.

Een weersvoorspelling op korte termijn kan je vinden op: www.accuweather.com.


Heen- en terugreis

Je kan naar keuze zelf je heen- en terugreis boeken of dit via Anders Reizen doen. In het laatste geval maakt de heen- en terugreis deel uit van het totale reispakket, waardoor je kan genieten van enkele bijkomende garanties:

 • bijstand in geval van problemen met de vlucht/trein/boot;
 • terugbetaling van de prijs van het ticket wanneer de reis niet kan doorgaan door onvermijdbare en buitengewone omstandigheden (overeenkomstig EU Richtlijn 2015/2302, omgezet door de wet van 21/11/2017 betreffende de verkoop van pakketreizen, gekoppelde reisarrangementen en reisdiensten).

Wil je een vlucht boeken via Anders Reizen, worden de volgende eenmalige dossierkosten in rekening gebracht: voor tickets voor lijnvluchten 30 euro per reservatiedossier (niet per persoon) en voor chartervluchten 50 euro per persoon en per ticket. 

Het volledige saldo van de vluchten dient betaald te zijn alvorens wij tot boeking overgaan.


Niveau

.  De mini-trekking en activiteiten zijn ontworpen voor kinderen. Ook het logies, het tempo en de rest van het programma zijn kindvriendelijk. 

Wij drukken het wandelniveau van elke reis uit in het ‘stappertjes-systeem’ van   tot . Het omvat zowel de fysieke als technische moeilijkheidsgraad.


Bagage

Jij draagt enkel je dagrugzak tijdens de wandelingen.


Logies

Je verblijft in betere 3* hotels die één en al Nepal uitademen. Deze hotels hebben ook een bar of restaurant waar je 's avonds terecht kunt en een tuin waar de kinderen wat kunnen spelen. De kamers beschikken over alle nodige faciliteiten om te genieten van een comfortabel verblijf in een aangename omgeving. 


Maaltijden

In het dagschema staat vermeld welke maaltijden zijn inbegrepen. De inbegrepen maaltijden neem je in het logies.


Vervoer ter plaatse

Tijdens deze reis verplaats je je met privé-vervoer met chauffeur.


Reisuitrusting

We beperken ons hier tot items die je zeker niet mag vergeten, of die aan bepaalde vereisten moeten voldoen. Evidente spullen als toiletgerief, gewone kledij, ondergoed,… die op elke reis meegaan, worden niet vermeld.. Informatie over reisuitrusting in het algemeen en een lijst van buitensportzaken waar je als deelnemer aan een van onze reizen korting krijgt, vind je hier

Bagage

 • stevige reistas of duffel (beter dan een rugzak) - geen koffer
 • dagrugzak (voor de spullen die je nodig hebt  tijdens een dagwandeling/activiteit) met goede sluiting en dito schouderbanden
 • regenhoes voor dagrugzak.

Schoenen & kousen

 • waterbestendige wandelschoenen met een goed zoolprofiel. Kies voor schoenen die de enkel omsluiten, omdat ze dan meer steun geven en daardoor de vermoeidheid en kans op verstuikingen verminderen. Zorg dat nieuwe schoenen ingelopen zijn
 • lichte schoenen
 • wandelkousen (verkrijgbaar in buitensportzaken) zorgen voor goed vochttransport, isolatie en loopcomfort en drogen snel. Een kleine investering die je heel wat leed kan besparen (blaren, pijnlijke voeten,,…)

Tip: draag tijdens de vlucht je wandelschoenen of stop ze in je handbagage. Het spaart plaats en gewicht en zo kom je alvast niet in de problemen voor het wandelen mocht er iets mislopen met je hoofdbagage. 

Kledij

Voor alle kledij die je meeneemt, geldt dat je bij voorkeur kiest voor lichte en ‘ademende’ stoffen. In plaats van één dik kledingstuk tegen de koude, draag je beter meerdere dunne ‘lagen’. Op die manier kan je je kledij doorheen de dag aanpassen aan de temperatuur. Hou rekening met de periode waarin je reist (zie Reisperiode en klimaat).

 • wandelbroek
 • wind- en waterdichte jas
 • wind- en waterdichte broek
 • fleece
 • T-shirts
 • muts
 • zonnehoed of –pet
 • short
 • zwemkledij

Diversen

EHBO

In de handel zijn standaard EHBO-sets te koop (bijvoorbeeld Care Plus of Travel Safe), deze zijn vaak goedkoper dan wanneer je alles apart koopt. Stop het tasje in je dagrugzak zodat je het altijd bij je hebt mocht er tijdens de wandeling iets misgaan.

Hier nog enkele suggesties om je persoonlijke EHBO samen te stellen:

 • middel tegen reisziekte
 • ontsmettingsmiddel
 • middel tegen + na insectenbeten en huidirritaties in het algemeen
 • pijnstillend en koortswerend middel
 • middel tegen krampen
 • zalf bij ontstekingen en kneuzingen van allerlei aard
 • wond- en blarenpleisters van verschillende breedte (bijv. second skin)
 • elastisch verband voor ingeval van verstuikingen
 • steriel gaas en kleefband.

Reisdocumenten

Internationaal paspoort (reispas).
De reispas moet 6 maanden geldig zijn. Een reispas vraag je aan op de dienst burgerzaken van je gemeentehuis. Contacteer je gemeente om de precieze afgiftetermijn voor een reispas te kennen, maar hou zeker rekening met een tiental dagen. Ook minderjarigen dienen in het bezit te zijn van een reispas.

Je hebt eveneens een visum nodig, zijnde een toelating om voor een beperkte periode in een land te verblijven. Bij reizen naar Nepal hoeft hiervoor vooraf niets te worden geregeld. Je koopt het visum bij aankomst in de luchthaven van Kathmandu.

Alle permits die ter plaatse nodig zijn, worden door ons geregeld.

Indien niet beide ouders meereizen, is het raadzaam het schriftelijk akkoord van de andere ouder op papier te zetten, de handtekening door de gemeente voor echt te laten verklaren en deze schriftelijke toestemming mee te nemen op reis. Wanneer het kind en de ouder niet dezelfde familienaam hebben, kan een kopie van de geboorteakte dienen als bewijs van verwantschap.


Geld

De Nepalese munt is de roepie (NPR.) Je mag onbeperkt euro's binnenbrengen, maar moet deze aangeven bij aankomst. Geld wisselen doe je in Kathmandu; voorzie hiervoor best biljetten van 20 en 50 euro. Je kan ook geld afhalen aan bankautomaten, maar hou er rekening mee dat er vaak pannes zijn. Opgelet: de gewone debet- of betaalkaarten (genre Maestro en Cirrus) werken niet buiten Europa. Indien je ze toch wenst te gebruiken, kan je bij je bank je kaart op de "witte lijst " laten zetten  zodat deze voor een periode van max. 3 maanden ook buiten Europa kan gebruikt worden.

Voor een recente wisselkoers, verwijzen we je naar een online website zoals www.oanda.com/currency/converter/

Gezondheid

Aangezien wij als reisorganisatie geen medische bevoegdheid hebben, verwijzen wij je voor alle up-to-date-informatie omtrent de gezondheidsrisico’s op deze bestemming graag door naar het Instituut voor Tropische Geneeskunde.

Hoogteziekte kan optreden vanaf 2000 m en is een reëel gevaar tijdens trekkings is Nepal. Het treedt op ten gevolge van een slechte aanpassing van je lichaam aan de lage zuurstofdruk op grote hoogte. Het heeft niets te maken met de graad van fysieke training, noch met het aantal keren dat je al op grote hoogte verbleef. Wie er in het verleden al last van had, loopt grote kans er blijvend last van te ondervinden. Het geneesmiddel Diamox (enkel te verkrijgen op doktersvoorschrift) zorgt voor een snellere acclimatisatie en kan evt. worden meegenomen op trekking (zeker aangeraden indien je al hoogteziek bent geweest). Onze Nepalese gidsen, zijn op de hoogte van de gevaren van hoogteziekte. Ze geven raad op het vlak van preventie en weten ook wat te doen in geval hoogteziekte de kop opsteekt.Wijzigingen

Anders Reizen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan niet-essentiële kenmerken van de reis en/of het programma aan te brengen en zal de deelnemers hiervan schriftelijk op de hoogte stellen.

Opzegging van de overeenkomst door de reiziger

De reiziger heeft het recht om de overeenkomst te allen tijde op te zeggen vóór het begin van de reis, tegen betaling van de volgende opzegvergoeding (telkens met een minimum van € 100 per persoon):
 • meer dan 8 weken vóór het vertrek: 10% van de reissom
 • 8 weken t.e.m. 29 dagen vóór het vertrek: 30% van de reissom
 • 28 t.e.m. 15 dagen vóór het vertrek: 50% van de reissom
 • 14 t.e.m. 8 dagen vóór het vertrek: 75% van de reissom
 • vanaf 7 dagen vóór het vertrek of bij niet-aanmelding op de plaats van vertrek of afspraak: 90% van de reissom.
Deze vergoeding moet in ieder geval en onmiddellijk aan de reisorganisator betaald worden, zelfs indien je beschikt over een annuleringsverzekering. Deze kosten worden na goedkeuring van het dossier door de verzekeringsmaatschappij terugbetaald. Bij annulering van vervoer dat afzonderlijk geboekt werd, gelden de annuleringsvoorwaarden van de vervoersmaatschappij(en), ook al wijken deze af van de hogervermelde voorwaarden.

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief: