Verenigde Staten - The Utah Explorer


22 dagen

Periode zelf te bepalen


Boek deze reis »

Verenigde Staten - The Utah Explorer


22 dagen

Periode zelf te bepalen


Boek deze reis »

Verenigde Staten - The Utah Explorer


22 dagen

Periode zelf te bepalen


Boek deze reis »

Verenigde Staten - The Utah Explorer


22 dagen

Periode zelf te bepalen


Boek deze reis »

Verenigde Staten - The Utah Explorer


22 dagen

Periode zelf te bepalen


Boek deze reis »
Individuele reizen Verenigde Staten
Ben je klaar voor drie weken puur natuur? Tijdens deze roadtrip - met jouw gepersonaliseerd roadbook in de hand - ontdek je zowel de belangrijkste National Parks van Utah als enkele verrassende State Parks. Utah is een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers, maar ook zij die houden van wat extremere avonturen komen hier zeker aan hun trekken. Kies uit een ruim aanbod aan wandelingen en activiteiten en geniet volop van deze bijzondere staat. Adventure awaits...
Aantal dagen: 22 dagen
Reisnummer: 22US5UTA
Reisdatum: Periode zelf te bepalen
Beschikbaar : Op aanvraag

Wandelniveau :
en

Natuur:
Cultuur:
Comfort:

Wat maakt deze reis bijzonder?

 • de machtige parken van Utah
 • unieke geologische formaties
 • ruim aanbod aan wandelingen en activiteiten
 • gepersonaliseerd roadbook

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Algemene reistips

Dag 1

Salt Lake City

Welkom in Utah. Pik je huurwagen op en rij naar je eerste hotel in Salt Lake City.

Dag 2

Salt Lake City

Ontdek de Bonneville-zoutvlakte ten westen van Salt Lake City en breng een bezoek aan het Antelope Island State Park. Dit park ligt op een landtong in het Great Salt Lake iets ten noordwesten van Salt Lake City. Het park is een paradijs voor vogelspotters, maar je ziet er ook heel wat wilde muildierherten en gaffelantilopes. In het park leeft ook een grote kudde bizons. 

Wandelsuggesties:

 • Frary Peak - 11 km
 • Buffalo Point - 1,6 km
 • Lakeside Trail  - 7,7 km

Dag 3

Salt Lake City - Vernal

435 km

Begin je dag met een bezoek aan het Dinosaur National Monument. In de Quarry Exhibit Hall leer je alles over de duizenden dinosaurusbotten en fossielen die in dit park werden opgegraven. Nadien gaat het verder naar de Flaming Gorge National Recreation Area. Breng een bezoek aan de Flaming Gorge dam, geniet van de prachtige zichten aan de Red Canyon Overlook en ontdek de geologische diversiteit van dit park tijdens een rit over de Sheep Creek Geological Loop.

Wandelsuggesties:

 • Little Hole Trail - afstand zelf te kiezen
 • Bear Canyon Trail - 4,8 km
 • Swett Ranch Trail - 9,3 km

Dag 4

Vernal - Moab 

462 km

Zet koers naar Moab aan de Coloradorivier. Laat je imponeren door de weidse uitzichten van het Dead Horse State Park en stop aan de verschillende uitzichtpunten van de Island in the Sky sectie van het Canyonlands NP. Wandel zeker tot Mesa Arch met zijn oneindig panorama. 

Wandelsuggesties:

 • Mesa Arch - 0,8 km
 • Whale Rock - 1,6 km
 • Aztec Butte - 3 km
 • Grand View Point - 3,2 km
 • Upheaval Dome - 3 km
 • White Rim Overlook - 2,8 km

Dag 5-6

Moab

Arches National Park is een lust voor het oog. Op een kleine oppervlakte krijg je hier een waar natuurspektakel te zien met meer dan 2.000 zandsteenbogen, versteende duinen, loodrechte rotszuilen en niet te vergeten Balanced Rock. Deze gigantische rotsblok zou zo van zijn sokkel kunnen vallen. De wandeling naar Delicate Arch is echt een topper. Moab is ook het mekka van de outdoor sport. Uitdagende mountainbiketochten en een rafting op de Coloradorivier behoren tot de mogelijkheden.

Wandelsuggesties:

 • Delicate Arch - 4,8 km
 • Double O Arch - 6,6 km
 • Double O Arch via Primitive Trail - 11,5 km

Optionele activiteiten:

 • Raften op de Colorado River
 • Mountainbiken in Moab
 • Jeeptours in Moab

Dag 7

Moab - Bluff 

273 km

Bezoek vandaag het Needles District van Canyonlands National Park. Ontdek de naaldvormige rotsformaties tijdens een stevige wandeling door Chesler Park. Overnachten doe je in het rustige Bluff.

Wandelsuggestie: Chesler Park - 10 km

Dag 8

Bluff

Bluff is de ideale uitvalsbasis om Utah's Canyon Country te verkennen. Ga raften of kajakken op de San Juan River of trek er met een jeep of ATV op uit. Ook een bezoek aan Natural Bridges National Monument behoort tot de mogelijkheden. Ga in dit afgelegen gebied op zoek naar de Sipapu-brug, de op één na grootste natuurlijke brug ter wereld.   

Optionele activiteit: Avontuur in Bluff: canyoneeren, raften, met een 4x4 of buggy door de woeste omgeving van Bluff. Kies voor een halve of hele dag vol avontuur.

Dag 9

Bluff - Monument Valley

85 km

Neem de tijd om Monument Valley en omgeving beter te leren kennen. Ga off road en rij de spectaculaire Moki Dugway op en geniet van de zichten aan Muley Point. Ook de loop door Valley of the Gods, een kleine versie van Monument Valley, is spectaculair om te doen. Bewonder in het Goosenecks State Park de sierlijke meanders van de San Juan rivier, wandel naar de cartooneske rotsformatie in Mexican Hat en stop zeker aan Forrest Gump Point voor één van de meest iconische foto’s van het Zuidwesten. Daarna gaat het naar het prachtige Monument Valley. Nergens komt het Wilde Westen zo tot leven als hier. De reusachtige zandsteenformaties lijken als bij wonder op te rijzen uit de vlakke woestijn. De Navajo geloven sterk in de magie van deze plek waar rood (rotsen), groen (grassen) en blauw (lucht) in perfecte harmonie voorkomen. Grijs asfalt hoort niet thuis in deze filosofie. De wegen in het Tribal Park zijn dan ook niet geasfalteerd.  

Wandelsuggestie: Wildcat Trail  - 6 km

Optionele activiteiten:

 • Paardrijden in Monument Valley
 • Jeeptours in Monument Valley    

Dag 10

Monument Valley - Kanab 

320 km

Halverwege Monument Valley en Kanab ligt het stadje Page, bekend voor de drukbezochte bezienswaardigheden Antelope Canyon en Horseshoe Bend. Voor wie het allemaal wat rustiger mag, is een optionele kajaktocht een aanrader. Slapen doe je in het gezellige westerndorpje Kanab.

Wandelsuggestie: Toadstools Trail - 2,9 km)  

Optionele activiteiten:

 • Antelope Canyon  
 • Kajakken op Lake Powell

Dag 11

Kanab

Laat je vandaag verleiden door het ongerepte natuurschoon rond Kanab. Verken met een gids de minder bekende Pee-ka-Boo Canyon, stap in de wondere wereld van White Pocket of breng een bezoek aan het Coral Pink Sand Dunes State Park.  

Optionele activiteiten:

 • White Pocket Jeeptour
 • Sandboarden in Coral Pink State Park 
 • Peekaboo Canyon Jeeptour
 • Via Ferrata 

Dag 12

Kanab - St. George 

365 km

Breng vandaag een bezoek aan de rustige maar even indrukwekkende North Rim van de Grand Canyon (gesloten in de winter). Rij daarna via het Sand Hollow State Park, waar je kan kajakken en paddleboarden, naar St. George en het nabijgelegen Snow Canyon State Park. In dit bijzondere park komen witte en rode zandsteen samen naar boven wat het landschap erg fotogeniek maakt. Tegen valavond is het hier prachtig wandelen op de versteende duinen en maak je kans om coyotes en roadrunners te spotten. 

Wandelsuggesties: 

 • Scout Cave Trail - 7,1 km
 • Red Sands-Three Ponds - 5,1 km

Dag 13-14-15

St. George - Zion 

65 km

Met sacrale namen als The Watchman, The Altar of Sacrifice en The Great White Throne straalt Zion National Park iets goddelijks uit. Wandelaars vinden hier alleszins hun aards paradijs.

Wandelsuggesties:

 • Angels Landing Trail - 8.7 km
 • The Zion Narrows - verschillende afstanden langs de Virgin River, max. 22.5 km
 • Subway - 10,5 km (om dit 'off the beaten track' te bewandelen, moet je een wilderness permit proberen te bemachtigen)

Optionele activiteiten:

 • Fietsen in Zion Canyon 
 • Mountainbiken nabij Zion   
 • Canyoneering nabij Zion  

Dag 16

Zion NP - Bryce Canyon NP

210 km

Een spectaculaire route met haarspeldbochten en enkele smalle tunnels brengt je vanuit de vallei van de Virgin River naar Mount Carmel Junction. Onderweg kan je nog de Canyon Overlook Trail meepikken en spot je misschien een kudde bizons bij de Zion Mountain Ranch. Daarna gaat het verder naar Cedar Breaks National Monument, een minder bezocht park met spectaculaire rotsformaties. Via Panguitch Lake rij je vervolgens verder naar Panguitch. Dit westernstadje heeft heel wat charme. Ga iets eten in het gezellige Cowboy's Smokehouse Cafe en loop zeker eens binnen in The Old Firehouse met zijn antieke memorabilia en leuke souvenirs.  

Dag 17

Bryce Canyon NP

Bryce Canyon is beroemd om zijn unieke geologische rotsformaties (hoodoos) in allerlei kleurschakeringen, variërend van wit, pastelroze, vurig oranje en rood tot knalrood. Je hebt de hele dag om dit intrigerende park te bezoeken. Daal af in de canyon en kom in een sprookjesachtige wereld terecht.

Wandelsuggesties: Navajo-Peekaboo - 8 km

Optionele excursie: Als een cowboy in Bryce: tochten te paard (verschillende afstanden), cowboy dinner en/of rodeo show.   

Dag 18

Bryce Canyon NP - Escalante

260 km

Rij vandaag een stuk van de Utah Scenic Byway 12, aanzien als een van de mooiste panoramische wegen in de USA. Start met een wandeling in het fotogenieke Kodachrome Basin State Park en zet daarna je zinnen op een van de slot canyons langs de onverharde Hole in the Rock Road.

Wandelsuggesties:

 • Zebra Slot Canyon - 8,4 km
 • Peek-a-Boo Slot Canyon - 1,3 km

Dag 19

Escalante - Capitol Reef NP

Zet je weg verder op de panoramische Utah Scenic Byway 12 en doorkruis het Grand Staircase-Escalante National Monument. Wandel naar de Lower Calf Creek Falls en rij een stuk op de Burr Trail Road door Long Canyon met een bezoekje aan Singing Canyon. Eindpunt vandaag is Capitol Reef National Park.    

Wandelsuggestie: Lower Calf Creek - 9,7 km

Dag 20

Capitol Reef NP

Vrije dag om het Capitol Reef National Park te verkennen. Cruise over de Scenic Drive, ga wandelen en neem zeker de tijd om Fruita te bezoeken. In dit pioniersstadje vind je historische boomgaarden met meer dan 3000 fruitbomen. Slechts een klein deel van Capitol Reef NP is te bezichtigen met een gewone wagen. Het grootste deel van het park is off-road. Kies voor een jeeptocht door het indrukwekkende Cathedral Valley of trek er in de buurt van Torrey op uit met een lama of paard?

Wandelsuggesties:

 • Chimney Rock - 5,9 km
 • Cassiday Arch - 5,6 km
 • Hickman Bridge - 2,8 km

Optionele activiteiten:

 • Ga off-road in Capitol Reef en omgeving
 • Lamatocht nabij Capitol Reef   
 • Paardrijden in Capitol Reef     

Dag 21

Capitol Reef NP - Salt Lake City 

470 km

Breng alvorens koers te zetten naar Salt Lake City nog een bezoek aan het Goblin Valley State Park. Hier kan je wandelen tussen komische rotsformaties, van dwergachtige figuren tot gigantische paddenstoelen. In Salt Lake City mag een bezoek aan Temple Square, het religieuze hart van de mormoonse kerk, zeker niet ontbreken.

Wandelsuggestie: The Goblin’s Lair - 3,7 km

Optionele activiteit: Canyoneering in Goblin Valley en omgeving

Dag 22

Salt Lake City

In de loop van de dag rijd je naar de luchthaven om je huurwagen af te leveren en de terugreis aan te vatten.

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Algemene reistips

Prijs

Richtprijzen 2022-2023

Prijzen van accommodaties in de Verenigde Staten zijn afhankelijk van vraag en aanbod. De prijs kan van dag tot dag wijzigen. De prijs van een offerte kan dus hoger of lager liggen dan de onderstaande richtprijzen per reisperiode. Hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper je rondreis. Alle vermelde prijzen zijn per persoon.

Budget

16/4 tot 15/10/22:
€ 2227 op basis van 2 personen
€ 1587 op basis van 3 personen
€ 1264 op basis van 4 personen
Kinderen gratis*

16/10/22 tot 15/4/23:
€ 1475 op basis van 2 personen
€ 1093 op basis van 3 personen
€ 867 op basis van 4 personen
Kinderen gratis*

Comfort

16/4 tot 15/10/22:
€ 2227 op basis van 2 personen
€ 1587 op basis van 3 personen
€ 1264 op basis van 4 personen
Kinderen gratis*

16/10/22 tot 15/4/23:
€ 2043 op basis van 2 personen
€ 1467 op basis van 3 personen
€ 1176 op basis van 4 personen
Kinderen gratis*

Deluxe

16/4 tot 15/10/22
€ 3037 op basis van 2 personen
€ 2171 op basis van 3 personen
€ 1713 op basis van 4 personen
KInderen gratis*

16/10/22 - 15/4/23
€ 2681 op basis van 2 personen
€ 1920 op basis van 3 personen
€ 1522 op basis van 4 personen
Kinderen gratis*

* Kinderen die bij vertrek maximum 11 jaar zijn, reizen aan kindertarief als ze vergezeld zijn van minstens 2 volwassenen.


Inbegrepen

 • Alle overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig:
  Bij 2 personen - op basis van een tweepersoonskamer          
  Bij 3 personen - op basis van een driepersoonskamer
  Bij 4 personen - op basis van een vierpersoonskamer
 • 1 gepersonaliseerd Roadbook
 • Plaatselijke taksen.

Niet inbegrepen

 • internationale vluchten + luchthaventaksen
 • evt. binnenlandse vluchten + luchthaventaksen
 • huurwagen (richtprijzen):
  2 pers. - Nissan Versa (CDAR): € 65 à en 95 per huurdag
  3 pers. - Toyota RAV 4 (IFAR): € 75 à 105 per huurdag
  4 pers. - Ford Expedition (FFAR): € 100 à 130 per huurdag 
 • brandstof
 • kosten voor parking, one-way en tolwegen
 • maaltijden
 • dranken (gratis drinkwater in restaurants en parken)
 • evt. Resort fees
 • inkomgeld parken
 • optionele activiteiten
 • fooien
 • evt. reisverzekering (sterk aangeraden).

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 


Beschikbaarheid

De boeking van een reis op individuele basis kunnen we nooit meteen bevestigen. Er moeten vaak meerdere overnachtingsplaatsen en dienstenverstrekkers gecontacteerd worden om na te gaan of ze beschikbaar zijn op jouw data. Dit neemt tijd in beslag. Onbeschikbaarheid van een logies kan ervoor zorgen dat de datum moet verschuiven. Reserveer daarom tijdig je reis. Wacht steeds met het vastleggen van vluchten of ander vervoer tot wij je boeking bevestigd hebben.

Heen- en terugreis

Je kan naar keuze zelf je heen- en terugreis boeken of we kunnen jou een vluchtvoorstel doen.


Reisperiode

Deze reis is mogelijk in de volgende periode:
van 1 januari tot/met 31 december 2022
van 31 december 2022 tot/met 15 april 2023

Utah bestaat voornamelijk uit bergen en woestijngebied met een overwegend landklimaat. In de berggebieden zijn de temperaturen het hele jaar door lager en er valt meer neerslag dan de lagergelegen, drogere gebieden. In de woestijngebieden, vooral in het zuiden, zijn de winters mild en kunnen de zomers heel heet zijn. In principe is Utah een heel jaar door bereisbaar, maar de aangenaamste periodes zijn de lente en de herfst. 

Een weersvoorspelling op korte termijn kan je vinden op: www.accuweather.com.


Vervoer tijdens de reis

Deze reis gebeurt met een huurwagen.

2 pers. - Nissan Versa (CDAR)
3 pers. - Toyota RAV 4 (IFAR)
4 pers. - Ford Expedition (FFAR)


Wandelniveau

 en . Zowat elke dag krijg je een aantal wandelsuggesties van verschillende lengte en niveau.

Wij drukken het wandelniveau van elke reis uit in het ‘stappertjes-systeem’ van   tot . Het omvat zowel de fysieke als technische moeilijkheidsgraad.


Op goede voet

op goede voet

'Anders Reizen', dat is actief reizen waarin wandelen centraal staat. Wandelen als een manier om te ontdekken, te ontmoeten en om tijd te nemen. Liever een beperkte regio echt leren kennen dan vluchtig rondreizen. Dit alles met oog voor het welzijn van de plaatselijke bevolking en onze lokale partners.

Voor reizen op meer dan 5.000 km afstand wil dit voor ons zeggen:

 • Elke dag min. 3 uur wandelen
  (of buitensport) op minstens 40% van het aantal dagen.
 • Geen minitrips
  De reizen zijn minimum 14 dagen lang. Geen minitrips met het vliegtuig dus. En de uitstoot van je vlucht wordt door ons gecompenseerd via Treecological.
 • Het aantal lange verplaatsingen ter plaatse beperken.
  Het aantal dagen waar we meer dan 4 uur vervoer gebruiken is nooit meer dan een derde van het aantal dagen ter plaatse. Wanneer er lokaal gevlogen wordt, beperken we ons tot 1 binnenlandse vlucht per 7 dagen ter plaatse (vluchten aansluitend bij de internationale vlucht niet meegerekend).
 • Van deze regels wijken we enkel af wanneer er een verantwoorde reden voor is.

Bagagevervoer

Je draagt enkel je dagrugzak tijdens de wandelingen.


Logies

Budget

 • Salt Lake City: Hotel RL by Red Lion
 • Vernal: Comfort Inn Vernal
 • Moab: River Canyon Lodge
 • Bluff: Kokopelli Inn
 • Monument Valley: Hat Rock Inn (San Juan)
 • Kanab: Aiken's Lodge
 • St. George: Red Lion Hotel St. George
 • Zion: La Quinta Inn & Suites (Springdale)
 • Bryce Canyon: Bryce View Lodge
 • Escalante: Cowboy Country Inn
 • Capitol Reef: Broken Spur Inn
 • Salt Lake City: Hotel RL by Red Lion

Comfort

 • Salt Lake City: Little America Salt Lake City
 • Vernal: Holiday Inn Expres & Suites Vernal - Dinosaurland
 • Moab: Hyatt Place Moab
 • Bluff: Desert Rose Resort & Cabins
 • Monument Valley: Goulding's Lodge
 • Kanab: Parry Lodge
 • St. George: Tru by Hilton St. George
 • Zion: La Quinta Inn & Suites (Springdale)
 • Bryce Canyon: Best Western Plus Ruby's Inn
 • Escalante: Escalante Cabins & RV Park
 • Capitol Reef: Capitol Reef Resort - traditional
 • Salt Lake City: Little America Salt Lake City

Deluxe

 • Salt Lake City: Grand America Hotel
 • Vernal: Holiday Inn Expres & Suites Vernal - Dinosaurland
 • Moab: Red Cliffs Lodge
 • Bluff: Bluff Dwellings Resort & Spa
 • Monument Valley: The View
 • Kanab: Canyons Lodge
 • St. George: Staybridge Suites St. George
 • Zion: Cable Mountain Lodge (Springdale)
 • Bryce Canyon: Best Western Plus Bryce Canyon Grand
 • Escalante: Escalante Yurts
 • Capitol Reef: Capitol Reef Resort - Superior
 • Salt Lake City: Grand America Hotel

Maaltijden

Sommige van de aangeboden hotels bieden een gratis continentaal ontbijt aan. Dit betreft, naar Belgische begrippen, een zeer eenvoudig ontbijt. Verder zijn er geen maaltijden inbegrepen. 


Reisdocumenten

 • Voor de US heb je een internationaal paspoort (reispas) nodig; een identiteitskaart is dus niet voldoende. Je reispas moet nog 6 maanden geldig zijn vanaf de datum van terugkeer. Een reispas vraag je aan op de dienst burgerzaken van je woonplaats. Reken op een tiental kalenderdagen.
 • Reizigers met de Belgische nationaliteit die de USA willen bezoeken moeten een elektronische reistoestemming aanvragen via het web. Zie verder op esta.cbp.dhs.gov/esta/ voor de te volgen procedure.

 • Indien je met minderjarige kinderen reist en niet beide ouders reizen mee, is het raadzaam het schriftelijk akkoord van de andere ouder op papier te zetten, de handtekening door de gemeente voor echt te laten verklaren en deze schriftelijke toestemming mee te nemen op reis. Wanneer het kind en de ouder niet dezelfde familienaam hebben, kan een kopie van de geboorteakte dienen als bewijs van verwantschap.
 • Sommige National Parken in de USA maken gebruik van 'permits' om het park binnen te komen of om bepaalde activiteiten of wandelingen te doen. Deze permits dien je vooraf aan te vragen via recreation.gov. Meer informatie hierover vind je op de websites van de Nationale Parken www.nps.gov. Wij kunnen je adviseren omtrent de juiste werkwijze en meer gedetailleerde informatie bezorgen. 

Inreisvoorwaarden
Op de website van Buitenlands Zaken vind je de richtlijnen in verband met covid19 die de bestemming oplegt aan reizigers aan het buitenland. Lees deze zeker na.


Geld

 • De officiële munteenheid de Amerikaanse dollar (USD).

 • Aangezien de Amerikaan met zijn kredietkaart is getrouwd is het gebruik hiervan vanzelfsprekend. Zelfs heel kleine bedragen worden gemakkelijk met de kredietkaart betaald. Je hebt een kredietkaart nodig om de ESTA te verkrijgen én als waarborg voor de huurwagen en de hotels.

 • Op aankopen, maaltijden,... wordt altijd een lokale heffing (Sales Tax) berekend. Hou hier rekening mee zodat je niet bij de kassa tot de ontdekking komt dat je meer geld kwijt bent dan je verwachtte. Het percentage van de heffing verschilt van staat tot staat en is afhankelijk van het soort product. Taksen variëren meestal tussen de 6 en 16%.

 • In hotels verwachten vooral de bagagedragers en de parkeerwachters een fooi.

 • Belangrijk: de gewone debet- of betaalkaarten werken niet automatisch buiten Europa. Indien je ze toch wenst te gebruiken, moet je op voorhand bij je bank vragen om je kaart tijdelijk te deblokkeren, zodat je ze ook buiten Europa kan gebruiken.

 • Voor een recente wisselkoers, verwijzen we je naar: oanda currency converter/

Gezondheid

Voor het reizen naar de Verenigde Staten zijn geen vaccinaties verplicht. In bijna iedere supermarkt of drugstore zijn geneesmiddelen te vinden die je probleemloos zonder voorschrift kan verkrijgen. We raden wel aan om speciale of noodzakelijke medicijnen van thuis mee te brengen. 


Wijzigingen

Anders Reizen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan niet-essentiële kenmerken van de reis en/of het programma aan te brengen en zal de deelnemers hiervan schriftelijk op de hoogte stellen.

Opzegging van de overeenkomst door de reiziger

De reiziger heeft het recht om de overeenkomst te allen tijde op te zeggen vóór het begin van de reis, tegen betaling van de volgende opzegvergoeding (telkens met een minimum van € 100 per persoon):
 • meer dan 8 weken vóór het vertrek: 10% van de reissom
 • 8 weken t.e.m. 29 dagen vóór het vertrek: 30% van de reissom
 • 28 t.e.m. 15 dagen vóór het vertrek: 50% van de reissom
 • 14 t.e.m. 8 dagen vóór het vertrek: 75% van de reissom
 • vanaf 7 dagen vóór het vertrek of bij niet-aanmelding op de plaats van vertrek of afspraak: 90% van de reissom.
Deze vergoeding moet in ieder geval en onmiddellijk aan de reisorganisator betaald worden, zelfs indien je beschikt over een annuleringsverzekering. Deze kosten worden na goedkeuring van het dossier door de verzekeringsmaatschappij terugbetaald. Bij annulering van vervoer dat afzonderlijk geboekt werd, gelden de annuleringsvoorwaarden van de vervoersmaatschappij(en), ook al wijken deze af van de hogervermelde voorwaarden.

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief: