Namibië - Tok Tokkie Trekking


3 dagen

Periode zelf te bepalen


niet meer boekbaar

Namibië - Tok Tokkie Trekking


3 dagen

Periode zelf te bepalen


niet meer boekbaar

Namibië - Tok Tokkie Trekking


3 dagen

Periode zelf te bepalen


niet meer boekbaar

Namibië - Tok Tokkie Trekking


3 dagen

Periode zelf te bepalen


niet meer boekbaar

Namibië - Tok Tokkie Trekking


3 dagen

Periode zelf te bepalen


niet meer boekbaar
Individuele reizen Namibië
De aantrekkingskracht van deze trekking ligt in de beleving van dichtbij van zo veel verschillende facetten van de Namib woestijn - ’s werelds oudste woestijn  - van de zandduinen tot het bergachtig terrein. Naast het prachtige natuurschoon en de dieren die er vrij rondlopen, zoals kudden oryx en springbok, doe je indrukken op die je niet kan opdoen als je er met de wagen doorheen rijdt. Laat de natuurgids je hiermee kennismaken, geniet van een aperitief bij zonsondergang en van een driegangendiner vooraleer onder de sterrenhemel in slaap te vallen… Je sluit aan bij een groep tot max. 8 personen.
Aantal dagen: 3 dagen
Reisnummer: 20NA5TKA
Reisdatum: Periode zelf te bepalen
Beschikbaar : Op aanvraag

Wandelniveau :

Natuur:
Cultuur:
Comfort:

Wat maakt deze reis bijzonder?

 • 's Werelds oudste woestijn
 • Zandduinen
 • Lichtspel
 • Slapen onder de sterrenhemel

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Algemene reistips

Dag 1

Aankomst rond de middag in het guesthouse. Het is een lichte trekking. Je bagage wordt vervoerd naar de overnachtingsplaats.
Bij aankomst maak je kennis met de gids. Korte transfer naar het vertrekpunt van de trekking. Inloopwandeling (+/- 2 u) naar de eerste kampeerplaats. De wandeling leidt door kleine zandduinen die begroeid zijn. Laat het woestijngevoel over je komen…

Dag 2

Volledige dag trekking (+/- 6 à 7u) door deze prachtige woestijn. De zichten over de duinen en de eindeloze vlakte zijn adembenemend, en met wat geluk kan je een aantal vogelsoorten spotten. De gids laat je dingen ontdekken die je nooit alleen zou opmerken. Je slaapt opnieuw in de openlucht.

Dag 3

In de loop van de voormiddag kom je terug aan in het guesthouse. (+/- 3 u)

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Algemene reistips

Prijs

Prijs: € 580 per persoon (o.b.v. 2 personen)

De prijs is gebaseerd op een vaste koers van de Namibische dollar. Zo bent u gerust dat de prijs van uw reis niet meer omhoog zal gaan.

Internationale vluchten zijn nooit inbegrepen. Wij kunnen uiteraard vrijblijvend een voorstel doen. Bij boeking van de vluchten rekenen we een dossierkost aan van € 30 (éénmalig). Let wel: het volledige saldo van deze vluchten dient te worden betaald alvorens wij deze vluchten voor je boeken. 

De ‘standaard’ rondreizen uit ons aanbod zijn met zorg samengesteld om een evenwichtig, gevarieerd en logisch opgebouwd programma te bieden. Ze zijn het resultaat van onze expertise, die van onze plaatselijke partner(s) en de feedback van vorige reizigers. Reservaties voor deze programma’s kunnen doorgaans snel bevestigd worden.
Op vraag kunnen aan deze standaard programma’s wijzigingen worden aangebracht om ze nog meer af te stemmen op je persoonlijke wensen. Houd er evenwel rekening mee dat we voor het uitwerken van dergelijk aangepast voorstel meer tijd nodig hebben dan voor een standaard programma.


Inbegrepen

 • Kampeermateriaal (uitgezonderd slaapzak).
 • Lokale gids.
 • bagagevervoer
 • Alle maaltijden (vanaf avondmaal dag 1 tot en met het ontbijt op dag 3).
 • Dranken.
 • Transfer guesthouse - startpunt trekking.
 • Permit.


Niet inbegrepen

 • Internationale vluchten.
 • Bagagevervoer.
 • Overige maaltijden.
 • Evt. optionele activiteiten.
 • Persoonlijke uitgaven en dranken.
 • Evt. verzekering.

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 


Beschikbaarheid

De boeking van een reis op individuele basis kunnen we nooit meteen bevestigen. Er moeten vaak meerdere overnachtingsplaatsen en dienstenverstrekkers gecontacteerd worden om na te gaan of ze beschikbaar zijn op jouw data. Dit neemt tijd in beslag. Onbeschikbaarheid van een logies kan ervoor zorgen dat de datum moet verschuiven. Reserveer daarom tijdig je reis. Wacht steeds met het vastleggen van vluchten of ander vervoer tot wij je boeking bevestigd hebben.

Bagage

Je draagt enkel een dagrugzak tijdens de trekking.

Formaliteiten

Voor Namibië heb je een geldig internationaal paspoort (reispas) nodig. Een reispas vraag je aan bij de administratie van je woonplaats (duurt 10 à 14 dagen) en moet tot 6 maanden na vertrek geldig zijn. Een visum is niet nodig.
Aangezien je met een huurwagen reist, is het noodzakelijk in het bezit te zijn van een internationaal rijbewijs.

Bijkomende informatie kan je vinden op: http://diplomatie.belgium.be/nl (Op reis in het buitenland).

Klimaat

De trekking is mogelijk van 15/2-15/12. De beste periode voor deze trekking is april tot augustus.
De trekking vertrekt iedere vierde woensdag van de maand (of op aanvraag).

Verdere informatie over het klimaat in het algemeen kan je vinden op: www.weatherbase.com.
Een weersvoorspelling op korte termijn kan je vinden op: www.accuweather.com.

Gezondheid

Onderstaande informatie is een samenvatting van de aanbevelingen voor reizen naar Namibië door het Instituut voor Tropische Geneeskunde. Gezien wij als reisorganisator geen medische bevoegdheid hebben, dien je de verstrekte informatie te evalueren met en je voor meer diepgaande informatie te richten tot een bevoegd arts of medische autoriteit.

Hepatitis A
Iedereen die naar Afrika reist, ongeacht de duur en de omstandigheden, moet tegen hepatitis A beschermd zijn. Het is een ziekte die wordt overgedragen via voedsel en drank.

Hepatitis B
In bepaalde omstandigheden is vaccinatie tegen hepatitis B een aanrader. Het is een ziekte die wordt overgedragen via speeksel, bloed en seksueel contact en met een ernstiger ziektebeeld dan hepatitis A.

DTP-vaccinatie
Op reis gaan naar verre landen is verder een ideale gelegenheid om zich in orde te stellen met de DTP-vaccinatie (tegen de infectieziekten difterie, tetanus en polio). Een herhalingsinenting is tien jaar geldig. Voor polio is er levenslange bescherming indien men ooit volledig werd gevaccineerd.

Diarree
Diarree is een frequent probleem op reis. Zelfs wanneer men in goede omstandigheden reist, ontsnapt men er niet steeds aan. Enkele raadgevingen en de juiste geneesmiddelen in de reisapotheek zijn zeer nuttig.

Malaria
Malaria is een infectieziekte die verwekt wordt door een parasiet en die wordt overgebracht door de steek van de anopheles-mug. In principe komt malaria in het droog seizoen en op de plaatsen waar wij reizen niet zoveel voor en is een adequate bescherming tegen muggen voldoende. Tracht muggenbeten te vermijden, wetende dat de anopheles-mug steekt tussen valavond en dageraad en niet zoemt. Je kan ’s avonds zo veel mogelijk dekkende, lichtgekleurde kledij dragen en de niet bedekte lichaamsdelen inwrijven met een sterk muggenwerend middel. Deze maatregelen kunnen, indien gewenst, worden gecombineerd met medicatie.

Diepgaandere informatie kan je vinden op: www.itg.be (Reisgeneeskunde) en bij je huisarts.


Wijzigingen

Anders Reizen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan niet-essentiële kenmerken van de reis en/of het programma aan te brengen en zal de deelnemers hiervan schriftelijk op de hoogte stellen.

Opzegging van de overeenkomst door de reiziger

De reiziger heeft het recht om de overeenkomst te allen tijde op te zeggen vóór het begin van de reis, tegen betaling van de volgende opzegvergoeding (telkens met een minimum van € 100 per persoon):
 • meer dan 8 weken vóór het vertrek: 10% van de reissom
 • 8 weken t.e.m. 29 dagen vóór het vertrek: 30% van de reissom
 • 28 t.e.m. 15 dagen vóór het vertrek: 50% van de reissom
 • 14 t.e.m. 8 dagen vóór het vertrek: 75% van de reissom
 • vanaf 7 dagen vóór het vertrek of bij niet-aanmelding op de plaats van vertrek of afspraak: 90% van de reissom.
Deze vergoeding moet in ieder geval en onmiddellijk aan de reisorganisator betaald worden, zelfs indien je beschikt over een annuleringsverzekering. Deze kosten worden na goedkeuring van het dossier door de verzekeringsmaatschappij terugbetaald. Bij annulering van vervoer dat afzonderlijk geboekt werd, gelden de annuleringsvoorwaarden van de vervoersmaatschappij(en), ook al wijken deze af van de hogervermelde voorwaarden.

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief: