Zweden - Winterwandelen in Dalsland


8 dagen

23/01/2022 - 30/01/2022

prijs binnenkort online


Boek deze reis »
Groepsreis Zweden
Nog even geduld. De uitgebreide info van deze reis komt binnenkort online.
Laat zeker jouw emailadres achter als je op de hoogte wil blijven van deze reis.
En geef gerust een seintje als we je ergens mee kunnen helpen.
Prijs: binnenkort online
Aantal dagen: 8 dagen
Reisnummer: 22SE1WZW1
Reisdatum: 23/01/2022 - 30/01/2022
Deelnemers: min. 6 - max. 8
Beschikbaar : Ja

Wandelniveau :
en

Natuur:
Cultuur:
Comfort:

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Deze reis scoort

8,1

10 Beoordelingen

reviews van klanten

Deze reis was mijn eerste reis via Anders Reizen, en het was meteen een schot in de roos. Alles was goed geregeld via Anders Reizen. Johan de uitbater van het hotel en tevens onze wandelgids heeft ons heel goed begeleid en verzorgd. We kwamen niets tekort. De wandelingen waren prachtig. Soms heftig, door de sneeuw die er lag. Het was een top vakantie!

martin a. -

Dalsland was een echte natuurreis, goed georganiseerd. We hebben geen Zweed gezien , maar wel veel bossen en meren. Een aanrader voor echte wandelaars, maar niet voor iemand die graag eens een dorp ziet of eens in de bar of op café wil zitten. Voor mij was het top!

Erna S. -

Het was een aangename wandelweek midden in de natuur en de stilte met nu en dan toch een fikse wandeling. Een kleine groep van maximum acht personen is wel gezellig, anders wordt het weer te druk. Johan, eigenaar van het hotel, heeft ons zeer goed begeleid en ons soms verwend met zijn BBQ in de natuur.

Anita V. -

Tijdens deze week vooral genoten van de rust en de stilte. Spijtig dat er zo goed als geen sneeuw lag zodat we niet met de sneeuwschoenen kunnen wandelen hebben. Johan heeft wel heel afwisselende en mooie wandelingen met ons gemaakt. Verblijf was ok, een klein beetje variatie bij ontbijt en lunchpakket zou fijn geweest zijn.

Magi B. -

Algemene reistips