Portugal - Wandelparadijs Madeira


8 dagen

29/10/2022 - 5/11/2022

prijs binnenkort online


Boek deze reis »
Groepsreis Portugal
Nog even geduld. De uitgebreide info van deze reis komt binnenkort online.
Laat zeker jouw emailadres achter als je op de hoogte wil blijven van deze reis.
En geef gerust een seintje als we je ergens mee kunnen helpen.
Prijs: binnenkort online
Aantal dagen: 8 dagen
Reisnummer: 22PT1MDA4
Reisdatum: 29/10/2022 - 5/11/2022
Deelnemers: min. 7 - max. 13
Beschikbaar : Ja

Wandelniveau :
en

Natuur:
Cultuur:
Comfort:

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Deze reis scoort

8,9

81 Beoordelingen

reviews van klanten

Was voor mij de eerste keer met Anders Reizen, maar zeker niet de laatste keer. Bedankt allen voor deze mooie ervaring.

Danny G. -

Zeer gevarieerde wandelingen (kust ,kliffen , levada's, bergtoppen, zonsopgang....) en toffe groep

Krista O. -

Een heel afwisselende reis, met een ervaren enthousiaste begeleider en heel fijne medereizigers. Het was soms zwaar, maar we kregen waar voor ons geld!

Greta W. -

Madeira, alleen daar wandel je hoger dan de wolken! Uitzichten met een begroeiing waar je je in Zuid-Amerika waant.

Roos V. -

Ik heb het niveau van 2 stappertjes onderschat; het tempo lag vrij hoog en daardoor heb ik 10 dagen mijn grenzen moeten verleggen :-). De toffe reisgenoten en de begeleider hebben mij op sleeptouw genomen waardoor ik uiteindelijk een vermoeiende maar toch toffe vakantie heb gehad. Volgende keer een botje minder en hopelijk weer een leuke groep.

Christine M. -

Madeira was prachtig , de groep was heel tof, er heerste een ware symbiose met veel gevoel voor humor. We deden inspannende, pittige, gemoedelijke maar bovenal prachtige natuurwandelingen. Onze begeleider zag dat het goed was en genoot ook. Heerlijk !

Marina D. -

De reis was de max!! De prachtige natuur op het eiland heeft mij overweldigd!! De organisatie, onze gids, de groep... alles was top!!!

Annick R. -

Super leuke reis. Mooie natuur, wandelpaden zijn goed en duidelijk. Het eten is lekker. Ik heb van deze reis genoten dankzij een zeer goede reisleider.

Karin S. -

Prachtige natuur, gevarieerde landschappen en afwisselend niveau. Zin om nog meer wandelreizen te ondernemen is aangewakkerd…

Greta V. -

Mooie natuur en prachtige wandelingen. De aangename sfeer in de groep en een begeleider die oog had voor iedereen zorgden voor een schitterende vakantie.

Yvonne D. -

Wondermooi gevarieerd landschap, uitdagende wandelingen, superbegeleidster die vloeiend Portugees spreekt, fijne deelnemersgroep, meer moet en kan dat niet zijn...

Ann V. -

Als je wil kennis maken met Anders Reizen of een wandelvakantie, dan is Madeira de ideale bestemming. Aangename temperatuur, intensieve wandelingen en lekker eten. Voor mij was mijn eerste wandelvakantie een super-ervaring. Mijn volgende vakantie zal zeker met Anders reizen zijn.

Angelo S. -

Deze reis beantwoordt perfect wat ik van vakantie verwacht: ontspanning, mooie natuur, aangename sfeer binnen de groep, enthousiaste begeleidster.

Marie-Cécile N. -

Overweldigende natuur, gevarieerde wandelingen met enige pit, en zeker ook leuke lokale restaurantjes 's avonds. Ik had een fijne vakantieweek, dat smaakt naar meer!

Carla M. -

Prachtig eiland met zoveel variatie. Elke dag wandelden we in een ander landschap. Elke dag een ander restaurantje. Voor elk wat wils. We proefden zwaardvis en ... Poncha. Heerlijk!

Mieke V. -

Mooie reis, prachtige natuur, fijne wandelingen. Bij goed weer, ideale vakantiebestemming.

Jo V. -

Erg leuke reis weeral. Toffe groep en begeleider! Het ietwat oubollige imago van Madeira is echt onterecht. Knappe en avontuurlijke wandelingen langs levadas en bergtoppen. Blij dat deze reis toch is kunnen doorgaan in volle Corona periode.

Tom D. -

Prachtig eiland, prachtig zonnig zomerweer, superfijne groep, topbegeleidster, boeiend programma, alles veilig en zonder accidenten verlopen. Wat moet een mens meer verwachten? Enig minpuntje was de ongehoorde annulatie door TAP van de vlucht vanuit Zaventem.

Marc L. -

Heel fijne reiservaring, leuke en warme medereizigers, en als kers op de taart een heel goede reisbegeleidster die alles prima in banen geleid heeft.

Sandy H. -

Een prachtige natuur, mooie maar pittige wandelingen. soms wat zwaarder dan verwacht maar dit maakt het juist uitdagend. Een heel aangename groep! Eén voor één toffe mensen! Een heel lieve en sociale begeleider! Zeker voor herhaling vatbaar!

Els T. -

Deze reis was de perfecte combinatie van inspanning, ontspanning en avontuur.. van mooie vergezichten, van gewaagde paadjes, van pittige tochten langs woeste kliffen en/of in subtropische setting. Impressionant en smaakt naar meer! We kunnen terugblikken op een prachtige week waarvan de herinneringen nog lang in hart en geest gegrift zullen blijven. Een mooie totaalbeleving.

Veerle D. -

De reis naar Madeira was een zeer aangename ervaring. Prachtige natuur, fijne groep, prima reisbegeleider en grenzen verlegd. Bedankt!

Lies O. -

Algemene reistips