Noorwegen - Bergen en hoogvlaktes van Midden-Noorwegen


10 dagen

10/07/2022 - 19/07/2022

prijs binnenkort online


Boek deze reis »
Groepsreis Noorwegen
Nog even geduld. De uitgebreide info van deze reis komt binnenkort online.
Laat zeker jouw emailadres achter als je op de hoogte wil blijven van deze reis.
En geef gerust een seintje als we je ergens mee kunnen helpen.
Prijs: binnenkort online
Aantal dagen: 10 dagen
Reisnummer: 22NO1TRA1
Reisdatum: 10/07/2022 - 19/07/2022
Deelnemers: min. 6 - max. 8
Beschikbaar : Ja

Wandelniveau :
en

Natuur:
Cultuur:
Comfort:

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Deze reis scoort

8,9

24 Beoordelingen

reviews van klanten

Prachtige reis met voldoende afwisseling en leuke verblijven, wel intensiever dan de beschrijving liet vermoeden maar het (te) warme weer was hiervoor de verklaring.

Hilde V. -

Sluit mooi aan op een eerdere reis (Zuid-Noorwegen, o.a. Jotunheimen en Hardangervidda) en geeft een goede indruk van het Noorwegen in een ander seizoen.

Robert S. -

Prachtige reis, bij wijlen een tikkeltje uitdagend. Noorwegen was zoals steeds op verschillende vlakken een klasse apart.

Hilde H. -

Het was een prachtige wandelvakantie met uitstekende gelegen verblijfplaatsen, een goede groep en een fantastische gids. Een vakantie die me altijd zal bijblijven omwille van de mooie natuur die we konden bewonderen.

Tom D. -

We hebben genoten van de rust, de stilte en de prachtige natuur van Noorwegen!

Ingrid V. -

Een heerlijke reis! Ik genoot enorm van het "frihluftsliv" zoals de Noren dat zelf benoemen: lucht, ruimte, overweldigende natuur en daarin mogen leven en bewegen. Heerlijk!

Tiny J. -

Pittige wandelreis (klimmen en dalen) in drie prachtige nationale parken. De wandeling in Innerdalen was fantastisch, met als beloning het zicht aan het bovenste bergmeer. I love Norway!

Johan L. -

Prachtige natuurwandelingen met afwisselende omgevingen (bergen, plateaus, meren, riviertjes, watervallen). Het is leuk om vogels, rendieren en muskusossen te spotten. Sommige delen zijn vrij intensief zowel wat betreft stijgen/dalen alsook de moeilijke paden maar het is zeker de moeite waard. Een reis om nooit meer te vergeten.

Miriam V. -

Wanneer je bij de trektochten door het woeste Noorse landschap gaat, ervaar je de schoonheid van de natuur en de ondergeschikheid van de mens. Dit in tegenstelling met het landschap van bij ons....

Patrik M. -

Algemene reistips