Noorwegen - De magische Lofoten


10 dagen

19/08/2022 - 28/08/2022

prijs binnenkort online


Boek deze reis »
Groepsreis Noorwegen
Nog even geduld. De uitgebreide info van deze reis komt binnenkort online.
Laat zeker jouw emailadres achter als je op de hoogte wil blijven van deze reis.
En geef gerust een seintje als we je ergens mee kunnen helpen.
Prijs: binnenkort online
Aantal dagen: 10 dagen
Reisnummer: 22NO1LFA2
Reisdatum: 19/08/2022 - 28/08/2022
Deelnemers: min. 6 - max. 13
Beschikbaar : Ja

Wandelniveau :

Natuur:
Cultuur:
Comfort:

Huidige groepssamenstelling:
Deelnemers in optie:

55

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Deze reis scoort

9,1

53 Beoordelingen

reviews van klanten

Een zeer mooie natuurreis. Aangenaam door het samenzijn en koken in de gezellige rorbuer. Mooie locaties aan het water. Een gids met veel humor.

Lieve M. -

De Lofoten is een uniek stukje natuur die je zeker eens moet verkennen.

Tom D. -

Het was een fantastische reis in de Lofoten.Wie van magische landschappen houdt gecombineerd met stevige wandelingen is op de juiste plaats.

Peter S. -

De Magische Lofoten is een prachtig landschap. De paden zijn geen echte paden, rotsblokken en modder zorgen voor het avontuurlijk aspect. Eenmaal de top bereikt wacht een schitterend uitzicht. De regen en mist kan wel is een spelbreker zijn. Het verblijf in de vissershuisje net aan het water is sfeervol!

Claire M. -

Een prachtige reis! De info op de website gaf al een heel goed beeld van een mogelijks indrukwekkende reis, maar in realiteit was het nog veel mooier: prachtige natuur, geweldig mooie dorpjes en lokaties, heel diverse wandelingen, verscheidene vervoermiddelen, samen gezellig koken,.....kortom een reis die me nog heel lang zal bijblijven!

Krista S. -

De Lofoten zijn onbeschrijflijk mooi, de natuur, de stilte. Leuke logies op prachtige locaties, een ervaren begeleider die ieders mening respecteert. Ik zou zo teruggaan, maar eerst wat uitrusten.

Christine V. -

Mooie wandelingen in een prachtige omgeving. Soms wat pittig, maar zeer goed te doen. Goed gevulde dagen dagen met weinig vrije tijd. Reisgenoten waren erg aardig, kleine groep en dat is ook erg prettig. Als Nederlandse moest ik in het begin wennen aan de Belgische reisgenoten, maar dat is helemaal goed gekomen :-)

Iris v. -

Een geweldige reis met een fijne groep en een sublieme, grappige reisleider. Hij hield met iedereen rekening en zorgde uitstekend voor alle praktische zaken. Een reis die zal blijven hangen bij mij. Mooie natuur en uitdagende wandelingen. De wandeling rond het meer, vond ik persoonlijk, iets minder qua uitzicht. De rest...zoals ik er van droomde…

Franky V. -

Een echte wandelvakantie, prachtige natuur. Het weer was wisselvalig, maar met genoeg warme kleren en een goeie instelling van de groep kwam dat in orde. Al bij al hadden we geluk dat we altijd goed zicht hadden op de uitzichtpunten en nooit in de mist zaten. De samenhorigheid tijdens de wandelingen was ook heel groot, de sterkeren hielpen diegenen die het wat moeilijker hadden. De wandelpaden waren vaak technisch en moeilijk te vinden zonder een ervaren gids, soms best uitdagend, maar een mooie sportieve uitdaging. Het samen koken kan een uitdaging zijn voor een groep, maar ondanks wat onzekerheid in het begin is dat uitstekend gelopen dankzij verschillende goede koks en goede samenwerking in de groep. Een aanrader voor wie geen schrik heeft van wisselvalig weer en houdt van technisch wandelparcours.

Raf R. -

Uitzonderlijke ervaring waar de variërende tochten je leiden naar adembenemende uitzichten op berg en zee.

Koen O. -

We hebben een prachtige reis beleefd, ten volle genoten van de Lofoten wat je niet kan via een cruise tocht. En een pluim voor onze begeleider!

Martine S. -

Prachtige reis, je wordt deel van een indrukwekkend landschap. Regelmatig pittige beklimmingen/afdalingen en veel modder, je bent gewaarschuwd! Hoog culinair niveau dankzij de kookkunsten van begeleider en een groepslid.

Lineke S. -

Wondermooie bestemming. Warme groep. Unieke ervaringen (middernachtzon, arctisch klimaat). Ook het samen koken en eten schepte een sfeer van gezelligheid. Prachtig gelegen logementen. Onbeschrijfelijke vergezichten tijdens de wandelingen. Eigenlijk is deze reis niet in woorden te vatten.

Kathleen B. -

Leg de Alpen aan zee en je krijgt de Lofoten. Prachtig weer maakte deze reis helemaal TOP. En een chef-kok als begeleider doet ook wel wonderen...

Luc C. -

Alweer een erg geslaagde wandelvakantie met Anders Reizen. Fenomenaal mooie landschappen. Veel humor met de aangename groep en begeleider die ook nog elke avond een lekkere maaltijd wist te bereiden.

Tom D. -

Kick je op wandelen in natuur met grote N? Klimmen en dalen geen probleem? Boeken zonder aarzelen dan! Stel je open voor eventuele wisselende weersomstandigheden, neem je favoriete receptjes voor makkelijke maaltijden mee en vertrek. (Zelf koken schrikt je misschien af, maar werkt eigenlijk als maïzena in een groep - wij begonnen de eerste dagen in groepjes en kookten de laatste maaltijden met zowat iedereen samen.) Ik ga zeker nog terug naar Noorwegen en wie weet ook terug naar de Lofoten. Ongetwijfeld bij de mooiste natuur in Europa. Topreis.

Goedele K. -

Uitgelezen bestemming voor gelukkige wandelvoeten/-benen in een overweldigend landschap. Mooi gelegen logies en fijne 'samen' kookervaring.

Gerrit V. -

De Lofoten was de max!! De onbeschrijfelijk mooie en ongerepte natuur, de stilte en de rust. De fijne, vrolijke (dansende) groep deelnemers, de aangename logies, het lekker zelfgemaakt eten en niet te vergeten onze top-gids maakten van de reis een pracht-reis!!

Annick R. -

Mogen de Lofoten nog lang zo ongerept blijven, zalige en wondermooie plek om tot rust te komen in onze hectische wereld.

Peter V. -

Algemene reistips