Marokko - De Marokkaanse Sahara met het Taragalte-festival


9 dagen

22/10/2022 - 30/10/2022

prijs binnenkort online


Boek deze reis »
Groepsreis Marokko
Nog even geduld. De uitgebreide info van deze reis komt binnenkort online.
Laat zeker jouw emailadres achter als je op de hoogte wil blijven van deze reis.
En geef gerust een seintje als we je ergens mee kunnen helpen.
Prijs: binnenkort online
Aantal dagen: 9 dagen
Reisnummer: 22MA1SHA2
Reisdatum: 22/10/2022 - 30/10/2022
Deelnemers: min. 7 - max. 13
Beschikbaar : Ja

Wandelniveau :

Natuur:
Cultuur:
Comfort:

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Deze reis scoort

9

44 Beoordelingen

reviews van klanten

Goed georganiseerde trip door de woestijn van Marokko. Het was een sterke ervaring.

Cristophe D. -

Een adembenemende reis welke je losweekt van de Belgische bodem, met bijzonder ontmoetingen en overweldigende natuur. Een langgerekte wandeling als reis, met volledige ontheemding als succesvol doel.

Sandra B. -

Prachtige bestemming. De woestijn blijft uniek en indrukwekkend. Zalig om onder de blote hemel te slapen en wakker te worden onder de sterren. De lokale gidsen en begeleiders leggen je in de watten met heerlijke maaltijden.

Koen G. -

Een geweldige reis die zoveel meer was dan een vakantie. De prachtige natuur, eindeloze uitzichten, geweldige reisbegeleiding en het lekkere eten (tweemaal per dag warm in de woestijn met verse groenten!) zorgden voor een onvergetelijk avontuur. Het gebrek aan comfort neem je er graag bij, want zelf als je wakker wordt doorheen de nacht word je getrakteerd op een sterrenhemel waarvan wij in België enkel kunnen dromen!

Yannick D. -

Deze reis was perfect om eens van alles weg te zijn. De pracht en de stilte van de woestijn zijn geweldig. Ook het slapen onder de blote sterrenhemel was een unieke ervaring. We zijn op 6 dagen trekking slechts 2 keer een andere groep tegengekomen.

Olivier V. -

Fantastische ervaring, zo door de woestijn stappen en s nachts slapen onder een schitterende sterrenhemel, ver weg van de bewoonde wereld. Uitstekende cuisine onderweg door de Berberploeg.

Ria G. -

Het was een zeer fijne reis in een mooi decor met een geweldige groep. De uitstap naar de lokale hamman en het bezoek aan de kasbah waren memorabel.

Kristine P. -

Fantastische reis voor wie even alles en allen wil loslaten en zich wil laten inspireren door de onmetelijke stille schoonheid van de woestijn. Berbers en 'kamelen' begeleiden je en nemen je in al hun waardigheid op sleeptouw. Een aanrader voor wie enkele dagen zonder al te veel comfort zichzelf en anderen (de medereizigers) wil vinden in een prachtig land.

Nele V. -

Fantastische reis met topbegeleidster en topploeg ter plekke! Weg van de wereld, genieten van de magie van de woestijn, slapen onder de sterrenhemel: ZALIG !

Lieve D. -

Fantastische belevenis, top maaltijden, super lieve kamelenbegeleiders, top reisbegeleidster, super lieve buschauffeur. Uitdagender dan beschreven.

Rita A. -

Algemene reistips