Finland - Bossen en meren in Zuid-Finland - Altero singlereis


10 dagen

9/07/2022 - 18/07/2022

prijs binnenkort online


Boek deze reis »
Groepsreis Finland
Nog even geduld. De uitgebreide info van deze reis komt binnenkort online.
Laat zeker jouw emailadres achter als je op de hoogte wil blijven van deze reis.
En geef gerust een seintje als we je ergens mee kunnen helpen.
Prijs: binnenkort online
Aantal dagen: 10 dagen
Reisnummer: 22FI1ZDS1
Reisdatum: 9/07/2022 - 18/07/2022
Deelnemers: min. 6 - max. 13
Beschikbaar : Ja

Wandelniveau :
en

Natuur:
Cultuur:
Comfort:

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Deze reis scoort

8,8

60 Beoordelingen

reviews van klanten

Prachtige reis, vele bossen, meren en..... muggen. Volop natuur, leven zonder stress.

Eva G. -

Mijn eerste vakantie met Anders Reizen was een topervaring! Finland is een prachtland, de muggen buiten beschouwing gelaten. Zwemmen in prachtige meren, genieten van unieke wandelingen door fantastische bossen, logeren in een heel fijne B&B met elke avond heerlijk eten, vooral de zalm was onbeschrijflijk lekker! Deze reis moet je meemaken! De groep en begeleiding waren eveneens top! De lat werd zéér hoog gelegd voor mijn volgende reis, maar het wordt er zeker opnieuw eentje met Anders Reizen.

Saartje P. -

Het was een reis om van te dromen: rust, stilte, bossen, meren, sauna, lekker eten,... kortom ik zou zo de reis opnieuw doen!

Leni G. -

De combinatie van de stille omvangrijke bossen en de mooie meren brengt je helemaal tot rust. Het leuke gezelschap en het lekkere eten waren de kers op de taart.

Tom D. -

Voor mijn eerste groepsreis was dit een aangename verrassing. Ik heb van elke minuut genoten. Van de wandelingen, van de mensen in de groep, van de fantastische begeleidint. Deze manier van reizen is zeker voor herhaling vatbaar.

Fanny V. -

Een mooie mix van natuur, wandelen en een beetje cultuur. Het waren prachtige wandelingen in de bossen van Finland waar het groen afgewisseld werd met uitgestrekte meren. Een zalig zwemmeke, een gezellige barbecue, een ontspannen sauna... het maakte de reis compleet.

Sophie D. -

Het was mijn allereerste groepsreis en die is geweldig goed meegevallen: een goede begeleidster en een hele toffe groep, meer was er niet nodig voor een geslaagde vakantie.

Nathalie H. -

Mijn eerste ervaring met Anders Reizen was al meteen een topper. Prachtige natuur, heerlijk eten, fijne momenten meegemaakt waaronder de echte Finse sauna, zwemmen in een fris meertje, een authentieke logeerplek op een boerderij (1652), lekker eten, maar vooral de heerlijke begeleiding maakte dit alles tot een Top ervaring. Ik zou zo willen teruggaan.

Koen F. -

Prima reis die aan de verwachtingen voldeed. Mooie wandelingen, als hoogtepunt een aangenaam verblijf in een historische boerderij bij een kleine aangename familie en voor wie daar zin in heeft, iedere dag een sauna !

Jan M. -

Zeer mooie reisbestemming, afwisseling bossen en meren. Na de wandeling genieten van een Finse sauna en een plons in het meer.

George B. -

Ideale reis om te midden van de meren en de bossen rust te vinden.

Patrick V. -

Stappen in en langs de bossen en meren van Finland is een aanrader voor wie van de natuur houdt en graag een actieve vakantie combineert met de nodige ontspanning. De tochten gaan door prachtige bossen met zuivere lucht, afgewisseld met mooie meren, finse sauna's, heerlijk eten en een fantastisch boerderijlogement!

Lot H. -

Het was mijn eerste reis met Anders Reizen en ik wist niet wat ik kon verwachten. Ik ben verrast hoe goed de reis is meegevallen. Dit dankzij de medereizigers. We hebben ons allemaal goed geamuseerd. Het was voor mij ook leuk dat het allemaal singels waren. Dit schept een band met elkaar. De organisatie zelf is goed verlopen. De wandelingen waren mooi. Zeer mooie natuur daar. Ben zeer tevreden.

Butaye J. -

Het was een prachtige reis. Ideale combinatie van wandelen, ontspannen in de sauna en heerlijk eten!

Mieke S. -

Een ideale bestemming om je lichaam en geest in een ander levensritme te laten komen. De natuur is altijd bij jou.

Patrik M. -

Algemene reistips