Spanje - Mallorca: het Tramuntana-gebergte


8 dagen

22/10/2022 - 29/10/2022

prijs binnenkort online


Boek deze reis »
Groepsreis Spanje
Nog even geduld. De uitgebreide info van deze reis komt binnenkort online.
Laat zeker jouw emailadres achter als je op de hoogte wil blijven van deze reis.
En geef gerust een seintje als we je ergens mee kunnen helpen.
Prijs: binnenkort online
Aantal dagen: 8 dagen
Reisnummer: 22ES1MLA2
Reisdatum: 22/10/2022 - 29/10/2022
Deelnemers: min. 7 - max. 13
Beschikbaar : Ja

Wandelniveau :

Natuur:
Cultuur:
Comfort:

Blijf op de hoogte van deze reis

en ontvang onze nieuwsbrief:

 
 

Deze reis scoort

8,8

35 Beoordelingen

reviews van klanten

Pittige maar doenbare tochten in een geweldig landschap. Het vervoer met de privé-busjes was perfect geregeld, zo konden we telkens een ander stuk van de Serra de Tramuntana ontdekken. De boottocht, het oude trammetje en het bergtreintje vormden dan weer een leuke afwisseling qua vervoer. De sauna in het hotel in Sóller deed enorm veel deugd s' avonds na de bergtochten. Ik wist niet dat Mallorca zo mooi was ! En het ruikt er heerlijk door alle bloesems en kruiden.

Birgit D. -

Mallorca is een prachtig wandeleiland, maar de zwaarte van de wandelingen mag niet onderschat worden. Het was voor mij weer een unieke ervaring.

Erna S. -

Ik heb deze reis grenzen verlegd. Ik ben erg blij dat ik minstens 2x per week aan cardio training deed, en geen voorafgaande blessures had waardoor ik de tochten heb kunnen uitstappen. De wandeltrip aan de kustweg op woe vond ik genieten, meer zen. Je kreeg hier meer de tijd om te stoppen en foto's te nemen, de natuur en haar pracht echt te zien. Dit heb ik tijdens de andere wandelingen minder kunnen doen omdat ik me moest focussen op de grond, de keien, de putten,... Het middagmaal vind ik elke keer opnieuw schitterend. Een basic "buffet". Puur in de natuur!

Nad D. -

Prachtig landschap, uitdagende wandelingen, goed logies, lekker eten, aangenaam gezelschap.

Gert B. -

Mijn eerste kennismaking met Anders Reizen en het proeft naar meer. Het was een hele fijne week, met een toffe groep mensen en een geweldige begeleidster. De wandelingen zijn voldoende gevarieerd door prachtige landschappen met mooie vergezichten en weidse panorama's. Het tempo lag goed, de moeilijkheidsgraad niet te hoog, enkel de vele stenen paden, die soms nog al eens glad konden zijn door de vocht of regen. Hier komen wandelstokken zeker goed van pas. Deze reis zal nog even nazinderen in het collectief geheugen van de groep, want we hebben toch wel veel gelachen en plezier gehad.

Steffen K. -

Een reis die me steeds zal bijblijven!

Sophie P. -

Opnieuw een leuke wandelvakantie met een enthousiaste reisleidster en een super toffe groep.

Lie D. -

Mallorca is een prachtig land met schitterende natuur. Ik kon dat ontdekken in een hele leuke groep met een toffe reisleidster. Pittige wandelingen, lekker eten, een heerlijk weertje..... een aanrader !

Marijke D. -

Dank je wel voor deze mooie reis. Het was mijn eerste keer in Mallorca. Een mooi eiland. Een fijne groep mensen. Top.

Rik B. -

Algemene reistips