Beperkte plaatsen

Beperkte plaatsen


Bubbelreizen in Europa

Bubbelreizen in Europa


Op eigen houtje en gerust op reis

Treinreizen: praktisch en klimaatvriendelijk

Treinreizen: praktisch en klimaatvriendelijk


Akke-akke-tuut-tuut: weg zijn wij!

Nieuwe bestemmingen op individuele basis

Nieuwe bestemmingen op individuele basis


Waar ben je nog nooit geweest?

Op goede voet!

Op goede voet!


Reizen organiseren vanuit passie en engagement. Hoe doen wij dat?

Groepsreizen

Groepsreizen


We dromen allemaal dat dit snel weer kan

We staan voor je klaar!

We staan voor je klaar!


Telefonisch zijn we bereikbaar op weekdagen van 10 tot 13 uur op 013 33 40 40.

Op reis met de hond

Op reis met de hond


Je trouwe viervoeter meenemen op een wandelreis, kan dat?

Reizen en Coronavirus

Dat wandelen zelfs in de somberste tijden deugd doet, hebben we afgelopen zomer ten voeten uit ondervonden. Wandelen geeft energie en laat je gedachten de vrije loop. Ook al was het in onze achtertuin. Je hebt aandacht voor kleine dingen waar je anders aan voorbijgaat.
Dat we in de loop van dit jaar onze wandelhorizon weer kunnen uitbreiden, daar zijn wij van overtuigd!

Individuele reizen

Met je eigen reisbubbel geniet je in alle vrijheid én veiligheid van je wandelreis. Voor 2021 gingen we vooral op zoek naar nieuwe individuele bestemmingen binnen Europa, de meeste zonder vliegen. Ons eigen continent is immers een paradijs voor wandelaars. Een immense variatie aan landschappen en culturen, heel wat bestemmingen die vlot over land te bereiken zijn, lekker eten en goed slapen.

Groepsreizen

Het is nog wat geduld oefenen tot we weer veilig in groep op reis kunnen gaan (*), maar je hoeft niet te wachten met je vakantie te plannen en te boeken! Net als bij de individuele reizen ligt de focus voor onze groepsreizen op mooie wandelbestemmingen die vlot bereikbaar zijn binnen Europa.

(*) Waarom kunnen er voorlopig nog geen groepsreizen doorgaan?
De omstandigheden waaronder een groepsreis kan doorgaan, zijn verschillend van deze voor individuele reizen. Wanneer je in groep op reis gaat, speelt de gezondheidstoestand van de (onbekende) medereizigers een belangrijke rol voor je eigen gezondheid, én voor het verloop van de reis. Als iemand op reis ziek valt, is de kans reëel dat heel de groep getest wordt en mogelijk in quarantaine moet (met een gedwongen verlenging van het verblijf en extra kosten als gevolg). Dit is een doemscenario dat we absoluut willen vermijden, een risico dat we onze reizigers niet willen laten lopen.

Met een gerust gemoed boeken

Vakantieplannen smeed je met een gerust gemoed. Soepele voorwaarden voor wijziging van bestemming maken dat je niet langer hoeft te aarzelen om je vakantie te plannen:

  • tot en met 9 weken voor het vertrek: € 50 + evt. extra kosten wijziging vervoer/logies
  • in de 8ste en 7de week voor het vertrek: € 100 + evt. extra kosten wijziging vervoer/logies
  • vanaf 6 weken voor het vertrek zijn de annuleringskosten van toepassing.

Wanneer je bij je arrangement apart vervoer hebt geboekt (vlucht, trein,...), dan gelden daarvoor de wijzigingsvoorwaarden van de vervoerder. Die kunnen afwijken van bovenstaande voorwaarden.

Wat als je bestemming rood kleurt?

 Als je bestemming code rood krijgt of er door de bestemming beperkingen worden opgelegd waardoor de essentie van de reis niet kan behouden blijven, dan kan je je reis kosteloos annuleren.

Voor de bepaling van de kleurcode van een bestemming baseren we ons op de website van het Belgisch Ministerie van Buitenlandse Zaken. Daar kan je ook nakijken welke regels er gelden voor welke EU-landen. Ook de Europese Unie heeft haar eigen website.

We blijven bereikbaar op aangepaste uren

Ons kantoor in Diest is gesloten, maar we helpen je graag via e-mail of per telefoon: op weekdagen van 10 tot 13 uur op +32 13 33 40 40.