Aanbod 2021

Aanbod 2021


Het team van Anders Reizen werkt momenteel aan het nieuwe aanbod voor 2021. 
In de loop van de komende maanden zullen de reizen geleidelijk aan online komen.
Bekijk hier ons voorlopig aanbod voor het voorjaar.

De hoge toppen van de Vogezen

De hoge toppen van de Vogezen


Volg een prachtige panoramische route door dit bosrijk massief 

Op ontdekking in La Calestienne

Op ontdekking in La Calestienne


Drie dagen op stap in België met de Viroin-rivier als ruggengraat

Ontdek de Noordkust van Bretagne

Ontdek de Noordkust van Bretagne


Laat je betoveren door de mooie Bretoense natuur

Proeven van vakantie

Proeven van vakantie


Korte vakanties dichtbij, op eigen houtje

Reizen en Coronavirus

Dat het een vakantiejaar als geen ander is, weten we inmiddels. We kunnen op reis, maar voorlopig enkel binnen Europa, en indien het bestemmingsland zijn grenzen ook openstelt voor Belgische toeristen.
Op de website van Buitenlandse Zaken kan je nakijken welke regels er gelden voor welke EU-landen. Ook de Europese Unie zelf heeft haar eigen website

Individuele reizen

  • Heb je een individuele reis geboekt en krijg je een maand voor vertrek van ons geen bericht, dan mag je ervan uitgaan dat de reis kan doorgaan. Op dat moment betaal je je saldo, waarna je het infopakket krijgt opgestuurd.
  • Heb je een reis geboekt naar een bestemming die nog niet geopend is, of waarvoor specifieke maatregelen gelden die je zeker moet kennen vooraleer te vertrekken, dan zullen we je eerst contacteren om te overleggen. Onze belangrijkste bekommernis hierbij is dat de reis in veiligheid kan verlopen en het programma maximaal uitgevoerd worden zoals gepland.

Groepsreizen

De omstandigheden waaronder een groepsreis kan doorgaan, zijn verschillend van deze voor individuele reizen. Wanneer je in groep op reis gaat, speelt de gezondheidstoestand van de (onbekende) medereizigers een belangrijke rol voor je eigen gezondheid, én voor het verloop van de reis. Als iemand op reis ziek valt, is de kans reëel dat heel de groep getest wordt en mogelijk in quarantaine moet (met een gedwongen verlenging van het verblijf en extra kosten als gevolg). Dit is een doemscenario dat we absoluut willen vermijden, een risico dat we onze reizigers niet willen laten lopen.

Tot onze grote spijt zagen we ons genoodzaakt om het merendeel van de groepsreizen tot het einde van het jaar te annuleren (onder andere deze waarin gevlogen wordt). Een beperkt aantal programma's staat echter nog 'on hold' omdat de kans bestaat dat ze alsnog zullen kunnen doorgaan. Daaronder vallen ook de korte en nabije programma's als dagwandelingen en weekends in België of op korte afstand buiten onze grenzen. De situatie die zal bepalen of ze al dan niet kunnen doorgaan, wordt voortdurend opgevolgd en geëvalueerd.

  • Ben je reeds ingeschreven op zo'n reis, weekend of dagwandeling, dan houden wij je uiteraard op de hoogte.
  • Ben je nog niet ingeschreven maar zou je graag deelnemen, dan kan je een optie nemen.

Toch liever niet op reis?

Misschien heb je een reis geboekt, maar heb jij nu al voor jezelf beslist dat een reis naar het buitenland er voor dit jaar niet meer in zit. In dat geval kunnen we samen bekijken onder welke voorwaarden je nu reeds je boeking kan annuleren of omboeken naar een andere periode. Aarzel niet om ons hierover te contacteren.

We blijven bereikbaar op aangepaste uren

Ons kantoor in Diest is gesloten, maar we helpen je graag via e-mail of per telefoon: op weekdagen van 10 tot 13 uur op +32 13 33 40 40.