Download wandelingen in jouw buurt

Download wandelingen in jouw buurt


Reizen in tijden van Corona

Reizen in tijden van Corona


Hoe pakken we dit samen aan?

Reizen en Coronavirus

Anders Werken

De situatie van het COVID-19 virus plaatst ons voor nooit geziene uitdagingen. De crisis die ons treft is ongeëvenaard en maakt reizen naar het buitenland momenteel onmogelijk.
Ons kantoor is voorlopig nog gesloten, maar achter de schermen werken wij van thuis uit verder.
 

Je kan op ons blijven rekenen

Op korte termijn werden alle reizen geannuleerd, voor de zomermaanden evalueren we de toestand geval per geval in overleg met onze plaatselijke contacten, en rekening houdend met de adviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de lokale autoriteiten. We werken hierbij volgens vertrekdatum, met als streefdoel om uiterlijk ca. 1 maand voor vertrek een beslissing te nemen.
Zodra jouw reis aan de beurt is, zal je door een van onze medewerkers worden gecontacteerd. We begrijpen dat je mogelijk sneller iets zou willen vernemen, maar vragen gezien de omstandigheden om geduld te oefenen.
 

Wat als je reis geannuleerd wordt

Mocht je reis geannuleerd worden ten gevolge van de COVID19-crisis, dan zal je het reeds betaalde bedrag kunnen recupereren. Overeenkomstig het ministerieel besluit dat op 6 april in het Staatsblad werd gepubliceerd, zal deze terugbetaling in de vorm van een tegoedbon gebeuren, die je kan gebruiken voor een of meer reizen in de toekomst. Meer details daarover krijg je wanneer we je voor jouw reis contacteren.

 

We blijven bereikbaar, maar passen onze uren aan

Voor dringende vragen kan je  ons contacteren via email naar info@andersreizen.be
Telefonisch zijn we enkel bereikbaar op +32 472 88 10 12. Elke weekdag van 10 tot 12 uur.
 

Samen positief

We beleven uitzonderlijke tijden die een zware impact hebben op alle facetten van ons leven. We blijven echter met een positieve blik naar de toekomst kijken, en daarmee durven we hopen dat we binnen niet al te lange tijd weer samen plannen kunnen smeden voor je volgende wandelvakantie. Vermijd in tussentijd direct contact met anderen maar blijf zeker niet stilzitten en verken je eigen buurt, al wandelend bijvoorbeeld!