9 Resultaten snel wegwezen

Beknopt overzicht

Wandelen en yoga in de Cevennen

Groepsreis Frankrijk

Het ‘Parc National des Cévennes’ werd in 2011 opgenomen op de lijst van UNESCO-werelderfgoed. Het is een paradijs voor wie houdt van ongerepte natuur. Bergen en hellingen wisselen af met diepe kloven, en je vindt er tal van authentieke dorpjes. In Cazilhac, naast een eeuwenoude brug over de rivier Herault, staat een pracht van een woning, ingericht als B&B. Het is er comfortabel en sereen, maar ook levendig en dynamisch en dus de gedroomde uitvalsbasis voor deze gecombineerde wandel- en yogareis. 

Beschikbaar Wandelniveau
Nee 23/09/17 - 30/09/17

De schoonheid en geschiedenis van het Zoniënwoud

Groepsreis België

Op deze luswandeling ontdekken we de schoonheid en de rijke geschiedenis van het Zoniënwoud. We komen langs het klooster van Groenendaal, de schone eik, het kasteel van Solvay en nog zoveel andere plekken waar een verhaal aan verbonden is. Dit eens zo grote woud, eeuwen beheerd als jachtgebied van o.a. de Brabantse Hertogen, is alsmaar kleiner geworden. Maar al bij al blijft het een behoorlijk bos, dicht bij de hoofdstad en beheerd door de 3 gewesten. We wandelen zowel in het Vlaamse als het Waalse deel. De picknick gebruiken we in de omgeving het Kasteel van Solvay, waar we in de kasteelhoeve ook iets kunnen drinken. En het avondmaal nemen we in het huis van stripheld Nero, het oud station van Hoeilaart.

Beschikbaar Wandelniveau
Nee 22/10/17 - 22/10/17

Vulkanen, meren en woestijn in de Andes

Groepsreis Argentinië, Bolivië & Chili

Waar Argentinië, Bolivië en Chili elkaar raken, liggen enkele schitterende natuurgebieden. Op ons programma staan de kleurrijke bergkloven op weg naar Bolivia en rond Tupiza, het immense zoutmeer van Uyuni, de grootse landschappen van de Boliviaanse altiplano met een horizon van bergtoppen en vulkanen, meren met roze flamingo’s en geisers, de door vulkanen omzoomde Atacama-woestijn.,.. Om af te sluiten wandelen we 4 dagen in Argentinië van Tilcara naar Calilegua, van het dorre hooggebergte naar het groene regenwoud. Een topper in het Anders Reizen-aanbod!

Beschikbaar Wandelniveau
Contacteer ons 28/10/17 - 18/11/17

Culturele wandelreis in Centraal-Andaloesië

Groepsreis Spanje

Deze reis neemt je mee naar het kloppend hart van Andaloesië, gevormd door de driehoek Málaga, Granada en Córdoba. We bezoeken uitgebreid de twee grote cultuursteden. Tussendoor zoeken we het afwisselende, kleurrijke platteland op en maken we mooie wandelingen tussen bergen en rotsformaties, wijn- en olijfgaarden.

Beschikbaar Wandelniveau
Ja, afreis gegarandeerd 03/11/17 - 12/11/17

De charmes van Zuidoost-Azië in een notendop

Groepsreis Laos

Laos is de perfecte bestemming voor wie op zoek is naar een stukje Zuidoost-Azië vol charme en authenticiteit. We verkennen het indrukwekkende landschap van zuid naar noord met aandacht voor natuur, cultuur en de verschillende bevolkingsgroepen.

Beschikbaar Wandelniveau
Nee 04/11/17 - 19/11/17

Cultuur en natuur van Mexico-City tot Chiapas

Groepsreis Mexico

Mexico is één van die landen met een ongelooflijke variatie in natuur, cultuur, geschiedenis en etnische groepen. Laat je betoveren door de charme van de koloniale steden, de afwisselende natuur, de talrijke archeologische sites, de eeuwenoude tradities van verschillende Indianengemeenschappen, muziek op pleintjes en in bars, lekker eten... Onder begeleiding van Murielle, een gepassioneerde Vlaamse die er al jaren woont, beleef je het échte Mexico met zijn vriendelijke mensen, eeuwenoude legendes en kleurrijk volksgeloof. Bijzonder aan deze reis zijn de 2-daagse trekking in de Sierra Norte de Oaxaca, waar je op een relatief kleine oppervlakte een enorme diversiteit aan flora en fauna aantreft en waar het toerisme nog in zijn kinderschoenen staat, en de de 5-daagse rondrit per minibus door het wilde Chiapas. Tijdens korte en lange wandelingen ontdekken we hier schitterende landschappen en ontmoeten we boeiende mensen. Opgelet: de data van deze reis vallen 2 dagen vroeger dan vermeld in onze folder.

Beschikbaar Wandelniveau
Contacteer ons 09/11/17 - 28/11/17

Avontuurlijke trekking in de woestijn van Wadi Rum

Groepsreis Jordanië

In het zuiden van Jordanië, dichtbij de grens met Sa­oedi-Arabië, ligt een prachtige woestijn: Wadi Rum, een serie van valleien op een gemiddelde hoogte van 900 m. Niet voor niets werd dit gebied door de beroemde Lawrence of Arabia ‘Rum the magnificent’ genoemd. In zes pittige trajecten wandelen we door een indrukwekkend landschap van afgeronde, rode zandsteenrot­sen en adembenemend mooie vergezichten. Een week lang leven op het tijdloze ritme van de woestijn is een ervaring die je nooit meer vergeet. 

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 11/11/17 - 19/11/17

La Palma

Groepsreis Spanje

De Canarische Eilanden, vóór de noordwestkust van Afrika, zijn vulkanisch van oorsprong en bestaan uit  7 grote en 6 kleinere eilandjes. In de westelijke uithoek van de archipel ligt La Palma, een klein, vulkanisch eiland dat bijna loodrecht uit zee oprijst. Het heeft een bergachtige, weelderige en erg diverse natuur en ervaren wandelaars noemen het zelfs hét mooiste Canarische eiland.

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 11/11/17 - 18/11/17

Gran Canaria

Groepsreis Spanje

Gran Canaria heeft een aangenaam klimaat en mooie stranden. Wie echter de moeite neemt om het dunbevolkte binnenland in te trekken, ontdekt een gevarieerd berglandschap met onaangetaste witte dorpen en eeuwenoude tradities. Onze wandelingen situeren zich grotendeels in het west- en noordwestelijke gedeelte van het eiland, een Unesco biosfeerreservaat.

Beschikbaar Wandelniveau
Ja, laatste plaatsen 18/11/17 - 25/11/17

Vertrek vanaf:
tot:


Wandelniveau:
Soort reis:

Cultuur:
Natuur:
Comfort: