3 Resultaten

Chronologische lijst

Via Alpina, langs Eiger en Jungfrau Groepsreis

Groepsreis Zwitserland

De Via Alpina is een sliert van langeafstandswandelroutes door  8 Europese landen. In Zwitserland leidt het pad langs de drie meest impressionante bergen; de Eiger, de Mönch en de Jungfrau. Over hoge bergpassen trekken we over goed gemarkeerde paden van dal naar dal. De met sneeuw bedekte reuzen, gletsjers, groene valleien, canyons en wilde watervallen creëren er het perfecte alpenplaatje. Enkel geschikt voor bergrotten met een goede conditie, maar grotendeels mét het comfort van bagagevervoer.

Beschikbaar Wandelniveau
Ja 07/08/21 - 14/08/21

Wandelreis langs de historische Albula- en Berninaspoorlijn Individuele reis

Individuele reis Zwitserland

Deze wandelroute volgt de spectaculaire spoorlijn van de Albula Alpenbaan en de Bernina Express, een iconisch staaltje vakmanschap van treiningenieurs uit het begin van de 20ste eeuw. Door een intens groen berglandschap banen de rode bergtreinen van de Rhätische Bahn zich een weg over ravijnen, galerijen en hoge viaducten. De tocht vereist veel klimmen en dalen maar biedt ook een onwaarschijnlijke mix aan landschappen; over bergpassen en alpenweiden, besneeuwde bergen en de gletsjers van het Bernina-massief naar het mediterrane Tirano in Italië. Techniek en natuur in perfecte harmonie!  

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 8

Via Alpina, langs Eiger en Jungfrau Individuele reis

Individuele reis Zwitserland

De Via Alpina is een sliert van langeafstandswandelroutes door acht Europese landen. In Zwitserland leidt het pad langs de drie meest impressionante bergen; de Eiger, de Mönch en de Jungfrau. Over hoge bergpassen trek je over goed gemarkeerde paden van dal naar dal.  De met sneeuw bedekte reuzen, gletsjers, groene valleien, canyons en wilde watervallen creëren er het perfecte alpenplaatje. Enkel geschikt voor bergrotten met een goede conditie!

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 7

Vertrek vanaf:
tot:


Wandelniveau:
Soort reis:


Cultuur:
Natuur:
Comfort: