5 Resultaten

Chronologische lijst

Fjorden en bergen van zuidelijk Noorwegen (met overnachting in hotels & blokhutten)

Individuele reis Noorwegen

Staat een reis naar Noorwegen al heel lang op jouw bucket list maar weet je niet goed waar te beginnen? Om je kostbare tijd optimaal te benutten, bieden wij een programma aan waarin het beste van zuidelijk Noorwegen aan bod komt: de indrukwekkende, diepblauwe Sogne- en Geirangerfjorden, het grillige hooggebergte, grootse nationale parken als Hardangervidda, Rondane en Jotunheimen,... Tijdens deze reis ervaar je de Noorse natuur in al haar verscheidenheid. Je verblijft 5 keer in een hotel; de overige nachten breng je door in een echte Noorse blokhut en in een mooi appartement in een vakantiewoning. Van elke regio krijg je een overzichtelijke bundel waarin zowel (korte als langere) wandelingen als uitstapjes met de wagen in detail worden beschreven. Voor de organisatie van deze reis werken we samen met een gespecialiseerde partner. (Wij bieden deze reis ook aan in een formule op basis van overnachting in hotels.)

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 13

Fjorden en bergen van zuidelijk Noorwegen (met overnachting in hotels)

Individuele reis Noorwegen

Staat een reis naar Noorwegen al heel lang op jouw bucket list maar weet je niet goed waar te beginnen? Om je kostbare tijd optimaal te benutten, bieden wij een programma aan waarin het beste van zuidelijk Noorwegen aan bod komt: de indrukwekkende, diepblauwe Sogne- en Geirangerfjorden, het grillige hooggebergte, grootse nationale parken als Hardangervidda, Rondane en Jotunheimen,... Tijdens deze reis ervaar je de Noorse natuur in al haar verscheidenheid. Je logeert in mooi gelegen hotels op basis van halfpension. Van elke regio krijg je een overzichtelijke bundel waarin zowel (korte als langere) wandelingen als uitstapjes met de wagen in detail worden beschreven. Voor de organisatie van deze reis werken we samen met een gespecialiseerde partner. (Wij bieden deze reis ook aan in een formule op basis van overnachting in een combinatie van hotels, blokhut en appartment.)

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 13

Huttentocht in Jotunheimen

Individuele reis Noorwegen

Een wildernisgebied zonder weerga, maar met een alpien karakter, dat is Jotunheimen. Met zijn besneeuwde toppen, massieve gletsjers en fjordachtige dalen is dit wellicht het mooiste nationaal park van Noorwegen. De streek heeft altijd al tot de verbeelding gesproken, ook van de Noren, voor wie Jotunheimen steeds het woongebied van trollen en reuzen is geweest. De wandelingen - met enkel dagrugzak - worden qua zwaarte geleidelijk aan zwaarder, om te eindigen met de parel op Jotunheimens kroon: de tocht over de Besseggen-graat. Logeren en eten doe je in de prachtig gelegen en zeer goed uitgeruste hutten van de Noorse Wandelvereniging (DNT).

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 8

De Noorse hooglanden

Individuele reis Noorwegen

Tijdens deze reis in Centraal-Noorwegen ga je op zoek naar het ongerepte en vooral sportieve Noorwegen, zoals de Noren het zelf graag beleven. "Norge er ikke skapt for å sitte på raeva", wat zoveel wil zeggen als: Noorwegen is niet gemaakt om op je achterste te zitten. En dat ga je ook zeker niet doen. De diversiteit aan landschappen en natuur is groot. Vanuit 3 vaste locaties maak je mooie dagtochten in de nationale parken Trollheimen, Dovrefjell en Rondane. Je komt ook voorbij de spectaculaire fjordenstreek.

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag 9

De Noorse hooglanden

Individuele reis Noorwegen

Nog even geduld. De uitgebreide info van deze reis komt binnenkort online.
Laat zeker jouw emailadres achter als je op de hoogte wil blijven van deze reis.
En geef gerust een seintje als we je ergens mee kunnen helpen.

Beschikbaar Wandelniveau
Op aanvraag

Vertrek vanaf:
tot:


Wandelniveau:
Soort reis:

Cultuur:
Natuur:
Comfort: