6 Resultaten afreis gegarandeerd

Beknopt overzicht

Barcelona - Altero singlereis

Groepsreis Spanje

In deze hoofdstad van Catalonië ga je op een relatief kleine oppervlakte naadloos over van het ene uiterste in het andere: van imposante avenida’s naar gezellige pleintjes, van middeleeuwse naar hypermoderne architectuur, van haute cuisine naar hartige tapa’s, van hoogstaande kunst naar waanzinnige kitsch. We ontdekken Barcelona al wandelend en ook de inwendige en avondmens komt ruimschoots aan zijn/haar trekken...

Beschikbaar Wandelniveau
Ja, afreis gegarandeerd 27/12/17 - 31/12/17

Sneeuwwandelen in de Ecrins

Groepsreis Frankrijk

Het nationaal park des Ecrins bestrijkt één van de indrukwekkendste en meest ongeschonden bergmassieven van de Alpen. Toppen schitterend van sneeuw en ijs tot meer dan 4000 m doorbreken het landschap van valleien en gletsjers. Vanuit het plaatsje Monêtier maken we mooie dagtochten, met als topper de tocht van de Col du Lautaret naar de Galibier.

Beschikbaar Wandelniveau
Ja, afreis gegarandeerd 30/12/17 - 05/01/18

Chadar-trekking over de bevroren Zanskar-rivier & bezoek aan het winterfestival in Likir

Groepsreis India

Tot 1980 was de Zanskar-vallei enkel te voet bereikbaar over de weinige, hoge passen. In de winter ging het iets vlotter: doordat de rivier dichtvroor kon men over het ijs naar de Indus-vallei wandelen. Deze reis brengt je te voet over de ‘chadar’, de grotendeels dichtgevroren Zanskar-rivier. We wandelen helemaal tot het dorp Karsha, waar zich het grootste boeddhistische klooster van Zanskar bevindt, en terug. Voor de fitte berg- en winterwandelaar die tegen een fysiek en klimatologisch stootje kan, is dit een spectaculair, uniek en onvergetelijk avontuur, iets wat je allicht maar eenmaal in je leven meemaakt. In de dorpjes onderweg maak je kennis met het dagelijkse, keiharde leven in een ijskoude wereld die geen enkel raakvlak heeft met de onze. Als kers op de taart kunnen we na de trekking getuige zijn van het kleurrijke winterfestival dat plaatsvindt in het Likir-klooster, even buiten van Leh.    

Beschikbaar Wandelniveau
Ja, afreis gegarandeerd 27/01/18 - 16/02/18

Winters Sint-Petersburg

Groepsreis Rusland

Sint-Petersburg is op zijn mooist als het wintert: grote stukken ijs op de Neva-rivier, het bleke winterlicht, de mensen dik ingeduffeld, dwarrelende sneeuw in het schijnsel van de straatlantaarns... In deze westerse stad gaan elegantie en moderniteit hand in hand. Gelukkig wist het voormalige Leningrad voor een groot deel te ontsnappen aan de Stalinistische bouwwoede. Onder begeleiding van Sint-Petersburgkenner Dirk Mutsaerts bezoeken we grote trekpleisters als de beroemde Hermitage en de Petrus- en Paulusvesting, gaan op verkenning in het Russisch Museum en het Mensjikov-paleis op het Vasilevski-eiland en maken een uitstap naar de voormalige residentie van de keizerlijke Russische familie in Tsarskoje Selo. 

Beschikbaar Wandelniveau
Ja, laatste plaatsen 05/02/18 - 10/02/18

Wandelen en yoga in de Sahara

Groepsreis Marokko

De eindeloosheid en verstilde schoonheid van de woestijn inspireren om leegte en stilte opnieuw een plaats te geven. In het zuiden van Marokko, waar rotsachtige bergruggen overgaan in de amberkleurige duinen van de Sahara, maken we een meerdaagse trektocht in het gezelschap van dromedarissen en hun drijvers.  Tussen een ochtend- en avondsessie yoga in wandelen we van de ene bivakplaats naar de andere. Een unieke combinatie, die je terugvoert naar jezelf en de natuur. 

Beschikbaar Wandelniveau
Ja, afreis gegarandeerd 05/04/18 - 13/04/18

Boedapest

Groepsreis Hongarije

Vooral de Habsburgse hofstijl verleende Boedapest haar grandeur, maar voordien lieten ook de Ottomanen er hun sporen na. Anno 1900 floreerde Boedapest mee op het ritme van de Art Nouveau. Na de val van de muur begon de heropbouw van de vergane glorie én van de Hongaarse identiteit. We ontdekken deze gezellige cultuurstad van formaat te voet en per fiets en gaan een dagje fietsen langs de Donau.

Beschikbaar Wandelniveau
Ja, afreis gegarandeerd 11/04/18 - 15/04/18

Vertrek vanaf:
tot:


Wandelniveau:
Soort reis:

Cultuur:
Natuur:
Comfort: